Mamici din Arad...???(42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Ildi25, bine ai venit printre noi, sarcina usoara! Vad cu tu ai 29 de saptamani.
Eu merg la dr.Miclea.

Flavia, deci si tu cu cascaval pane?
Succes la dr. te asteptam cu vesti bune.

Oare Ioana cand apare sa ne povesteasca cum a fost pe la Cluj?

Alina (10+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ildi, bine ai venit printre noi. Mai spune-ne despre tine. Eu merg la dr Furau.
Flavia si Tudor al mei e inebunit de munte, am fost asta vara cu el in concediu si de cate ori vede pozele vrea la munte.
Si eu am vorbit ieri cu Dana. In 11-12 martie o sa mergem impreuna la Bucuresti pentru examenul final de expert contabil.
Fetele cu burtci, la Girasole au ceva haine de gravide: pantaloni, blugi si cea fuste de blugi. Cred ca o sa imi iau o fusta, ca am gasit pe masura mea. parca nu mi-as lua chiar acum, dar poate nu mai gasesc dupa ce mai imi creste burtica.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Bine ai venit printre noi Ildi. Sa ne spui mai multe despre tine, ca sa te treaca fetele pe listutza. Felicitari pentru burtica. E primul copilas?

Eu la medic merg in principal in Ungaria, iar de maine merg si aici la dr. Popa Adrian.

Pe mine inca ma cuprind hainele si nu se vede nimic pe burtica (asta daca nu sunt balonata) asa ca mai astept cu hainele. Si cum vine si ziua mea, probabil ca voi primi. Pe langa asta mai am haine de la soramea si numai bine imi pica.

11+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

In sfarsit am ajuns acasa.....dupa peripetii pe drum...am mers de la Arad la Cluj prin Oradea si ne-am intors prin Deva....mie mi-a fost foarte rau in ambele zile(am plecat ieri si ne-am intors azi) ca asa mi-e tot timpul cand merg cu masina!
Cand am ajuns in Oradea am inceput sa vomit, Alesio a inceput sa urle ca nu-i place sa ma vada ca mi-e rau, tot atunci au inceput sa sune telefoanele, Ovi era nervos....tambalau in toata regula....dar a trecut....insa la Cluj am ajuns fix la ora cand aveam programarea(ca am stat prin Oradea-cu treburi), aveam niste emotii uroase ca nu mai ajung la timp....in fine am reusit!
La dr. ne-a spus ca sarcina e in evolutie, bb e in grafic pentru varsta sarcinii(care e corecta cum mi-am calculat-o eu, si DPN-ul la fel e 18 sept cum mi-a iesit si mie), si ca ne asteapta in 22 martie cu restul de analize(ca am facut o parte)!
La venire....dezastru....din Deva pana aproape de Arad ningeaaaaaaaa foarte tare! zapada mare pe sosea.....si aproape cand am ajuns de Arad am derapat(la 40 km/ora!!!) si am ajuns intr-un sant(aproape ne-am rasturnat pe-o parte)!
Ne-au ajutat niste oameni din sat si au impins masina si am iesit....si dupa aceea am ajuns in sfarsit acasa!
Acum sunt sfarsita!Inca mi-e rau de pe drum si tremur....dar sunt fericita ca l-am vazut pe bb mic si ca e totul ok cu el!
Cam astea au fost peripetiile noastre de la Cluj.....ma bucur ca am ajuns acasa cu bine!
In 22 martie mergem din nou!

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, bine ca ati ajuns cu bine.
Nasol cu timpul asta, si noi vrem sa mergem sambata la Bihor. Calin merge la o inmormantare la Oradea (ceva matusa apropiata) si pe mine cu Dragos ma lasa la parinti.
Sper sa nu mai ninga sau sa fie polei sambata cand plecam.
Ma bucur ca bb e ok.

Alina (10+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ildi, bine ai venit (si aici ).

Ioana, ioi saracii de voi prin ce peripetii ati trecut! No bine ca-i bobo in regula, asta conteaza!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (26+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioana, ce drum cu peripetii. Bine ca bb e bine si ca nu ati patit nimic.

Eu am reusit sa scap de examene ieri.
Astazi sunt singura ca al meu e plecat in tara si nu m-am dezobisnuit de plecari din-astea, dar vine deseara acasa sper.

11+

pozici

Mergi la inceput

Ioana, bine ca ati ajuns cu bine acasa si ca bb ic e ok.
Azi la 14.30 merg si eu la control. Sunt curioasa cat a mai crescut samburelul.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetele!

Am tras ieri o sperietura cu cazutul in sant de vreo jumate de ora dupa aceea tremuram....am uitat sa va zic cum in timp ce alunecam in sant a reusit Ovi sa ocoleasca un pom...!
Sper sa nu mai trecem prin peripetii din astea ca sunt groaznice!

Gabi tinem pumnii azi la dr.!

Burticilor cum va simtiti?

Clau ce mai faci?

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Am fost la dr.,bb e ok, are 3cm. Sunt tare fericita.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput