Mamici din Arad...???(42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am scris ieri un mesaj dar vad ca Vladut a avut grija sa nu ajunga...

Deci, sa reiau:

Gabi, Vladut practic se poate spune ca nu mai suge. Mai cere el tzatzica cam o data pe zi, dar mai mult de alint ca de venit nu mai vine decat eventual cateva picaturi de colostru.

Ioana, ei zici de mine ca sunt grasa? Las ca te vad eu la 5 luni jumate cat ai pus ... Oricum am luat-o usurel, nu mai manc deloc paine, fainoase, dulciuri si sper sa pacalesc cantarul. Poze cu mine grasa veci pururi n-o sa vedeti .

Claudia-Maria, intr-adevar cunoastem si noi fazele astea

Clau, sa-ti stapanesti sanatoasa aparatul!

Flavia, multa sanatate! La ce medic mergi in Arad?

Alina, ce bine de tine ca ai cateva ore doar ptr. tine! Te invidiez!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Diana cine-o zis ca esti grasa?Eu ma gandesc deja cu groaza la kg pe care le voi pune....sper totusi sa nu mai trec peste 20 ca la sarcina cu Alesio....!
Si zici ca nu ne arati poze?Nici macar cu burtica?

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor.
Mersi de urari!

Diana, nu ma invidia ca mai am si eu putin si iar nu voi mai avea timp pentru mine, voi fi tot cu bb dupa mine. Uf, nu am cu cine sa-l las nici 5 minute.
Ma bucur ca Dragos s-a mai cumintit si ma pot intelege mai bine cu el.
Sa vezi ce te va "ajuta" si pe tine Vladut.

Ioana, sa aveti drum bun maine, te asteptam cu vesti bune. Cand va intoarceti?

Flavia, imi pare rau ca ai racit, insanatosire grabnica.Ai grija sa nu mai stai in frig.
Imi pare rau de prietena ta.
Nu stiu de ce in ultimul timp se intampla tot mai des asemenea cazuri, avort spontan.
Sa folosesti sanatoasa salopeta de graviduta.

Claudia, la Dragos ii place foarte mult sa doarma la gradinita, el ar fi vrut demult, dar nu l-am lasat eu. E foarte incantat.

Alina (10+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Diana merci, nu stiam de fenistil decit pentru piscaturi de tintar.Am sa incerc si cu ala.
Alina,tot incerc sa pun poze dar al meu barbatel asa le pune de bine in calculatorul lui ca ma ia groaza sa le caut la el.. ouale le-a mincat ca i le-am batut in laptele de dimineata.Si tare ii place:)
claudia, numai la babane face ana-Maria?de la citrice nu?Dragos tot se umple pe burtica si fundulet.
Eu in week-end nu prea ajung la calculator ca nu ma lasa Dragos.Tot punem pinguinii sa ne jucam cu ei(joculet).

Ati auzit ceva de indemnizatiile de luna aceasta?Eu auzisem ca cele care au depus dosarul complet primesc in 16 iar celellalte in 26.Sper sa nu fie intirzieri ca e jale......

Pupici.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Noa va tzuc fetele si ne "auzim" poimaine!Maine suntem la Cluj sa ne vedem bebele mic din burtica!Sa ne tineti pumnii sa fie totul ok!
Analizele de sange mi-au iesit super bine....de ma si minunez...

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana tinem pumnii la Cluj!

Alina, imi imaginez ce-o sa ma mai "ajute" Vladut...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Saluare!
Saptamana asta trebuie sa merg la control, probabil miine. Deseara o sa-l sun pe dr.
Ioana , drum bun sa aveti(cam tardiv mesajul meU) si sa fie totul ok cu bb mic.
greturi nu prea am , numai daca nu mananc. La mine incepe sa se vasa burtica. Cu Tudor de la 2 luni am inceput sa port pantaloni de gravida, ca nu ma mai incapea. Bine si hainele ce le aveam erau toate fixe.
Am inceput sa ma uit dupa haine de gravide prin oras. Deocamdata nu am gasit nimic interesant.
Va las, ca trebuie sa ma intorc la lucru.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Aseara a fost fain, bineinteles ca n-am mancat carne, am mancat cascaval pane cu cartofi prajiti si salata de sfecla rosie.

Ioana, te asteptam cu vesti bune.

Gabi, daca vezi ceva haine fain de gravide sa ne zici si noua, eu n-am cautat pana acum. Azi am observat si eu ca ma strang destul de tare blugii si toata ziua am stat descheiata la primul nasture.

Ma duc sa fac de mancare, am chef sa mananc peste la cuptor.

Alina (10+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine printre voi?Sunt si eu o graviduta din ARAD.Voi la ce dr. umblati?

Ildi+29 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mi-a mai trecut raceala, desi mai am inca unele stari specifice, dar oricum e mai bine.

M-ati intrebat la cine merg la medic, m-am hotarat sa merg la Popa Adrian, asta dupa ce am tot testat "piata". M-am programat pe maine seara la 19:20, la Laser System, unde are cabinet. Problema e ca tati nu cred ca ajunge pana la ora aia in Arad si as fi vrut tare mult sa vina sa-l vada pe bb.

Ieri mi s-a facut greata cand sa intru in bucatarie, asta de la niste carnat pus la uscat in debara, asa ca aseara l-am pus pe Sorin sa faca curatenie prin debara si frigider ca sa numai am surprize.

Ioana cum a fost la Cluj? Ati vazut bb?

Gabi, am vorbit cu Dana ieri si zicea ca acum Leon numai la munte vrea. Vor merge din nou la Arieseni saptamana viitoare si apoi il duc in Italia la ski.Si cand te gandesti ca inca nu are 3 ani ...

Alina, la faza cu cascavalul pane ma vad pe mine la Arieseni. Toti mancau de zor specialitati cu carne si eu cascaval pane cu cartofi prajiti .
Ieri a fost o prietena la Chic sa-mi caute ceva haine de gravi si a gasit pantaloni ceva mai eleganti cu snur reglabil si zicea ca sunt faini. O sa merg cu ea sa-i vad si o sa va spun. Zicea ca sunt si ceva bluze dar nu faine.

11+

pozici

Mergi la inceput