Mamici din Arad...???(42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
De azi Dragos doarme la gradinita si numai la ora 17(aprox.) apare acasa, il scoate Calin cand vine de la lucru. Am si eu cateva ore "libere" de cand ajung de la servici, dar nu-mi prea place fara el.

Flavia, asteptam poze!

Ioana, nu va este groaza de drum pana la Cluj pe frigul asta? Il duceti si pe Alesio cu voi?

Diana, ce fain ca te simti bine, las' ca dai tu jos kg iar.

Alina (10+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

salutare!
Clau, merci pentru grija. poate ai mai citit pe aici ce probleme am avut. Mi-a zis dr. ca e pericol sa se desprinda sacul gestational,ce e deviat intr-o parte asa ca mi-a dat utrogestan si mi-a recomandat repaos fizic.
Alina, chiar ma gandeam la tine, oare ce o sa manci la nunta? Numai garnitura? Te obisnuiesti tu fara dragos pana la 5,macar mai ai timp numai pt tine.
Flavia,fain ca v-ati simtit bine la Arieseni!
Diana, il mai laptezi pe vladut? Esti in grafic cu kg. Eu am pus pe mine pana acum 2 si ceva.
Claudia_maria am vazut pozele . E o scumpica micuta ta.
Magda, fain om de zapada ati avut.

9+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi cand mai mergi la control?Sper sa fie totul bine cu bb mic!

Alinush nu ne e groaza de drum....cat mi-e mie de raul de masina....dar trece!Sigur ca mergem cu Alesio cu tot ca nu avem cu cine sa-l lasam.

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi citisem si stiam ca ai probleme cu sarcina dar cum am vazut ca n-ai mai intrat ca gandeam la ce-i mai rau ...am vorbit intre timp si cu ALina pe PM si mi-a zis ea care a fost de fapt faza...Claudiu imi tot zicea ca nu esti bine, ca bla bla bla si de aici toata grija! Ei n-ai de ce sa-mi multumesti, pur si simplu n-as vrea sa aud ca vreuna dintre voi aveti ceva...mi-ati intrat rau la suflet desi uneori ne-am mai si certat (ca altfel era prea monoton) si chiar daca eu nu prea scriu in ultima vreme, nu va uit si nu va las sa ma uitati
Mama ce fraza lunga si imbarligata

Asa, eu am primit azi cadoul de Valentines Day Mi-a luat Clau aparat foto digital

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Salutare fetelor,imi pare rau ca nu vi-am mai scris de mult timp dar am avut ceva probleme.Noi suntem toti bine acum,Fabi creste si pe zi ce trece ii tot mai smechera.Deja a inceput sa spuna dupa noi aproape orice cuvant.Ii o scumpa si o dulcinica.Eu s-ar putea sa merg la lucru incepand cu sfarsitul lunii.Intr-un fel nu m-as duce dar ii musai.
Am pus si eu intr-un final cateva poze de la Arieseni.(aia cu caciula alba sunt eu.
Va pup si gravidutelor sa aveti grija de voi.P.S. - eu inca duc munca de lamurire cu al meu sa facem al doilea.El nu prea vrea,dar eu mor de dragul Fabianei cand vad cat de mult ii place sa se joace cu copii,cat de repede se ataseaza de ei si de aceea as vrea mai mult sa-i facem o surioara sau un fratior,dar.........sa vedem!!!
Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, sa folosesti sanatoasa camera, asteptam multe pozeee!

Alinutza, succes la bb 2, lamureste-l pe sotul tau.
Super pozele de la Arieseni.

Ioana, aveti scaunel de masina? Daca nu, vi-l imprumutam noi.

Gabi,la nunta am mancat doar "verdeturi"(rosii cu salata de vinete, ardei cu branza...) si supa.

Am primit si eu un cadou de Valentines Day, o pereche de saboti(maro, din piele), mi-au placut tare mult ca sunt moi. A, si mai am o invitatie pe maine seara la "Casa Neamtiu".

Va pup si va doresc noapte buna!

Alina (10+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Buna fetelor

Multumim da chiar e o scumpica Ana-Maria si deja face si ea tot felul de prostioare vine dupa mine in bucatarie deschide dulapurile si scoate farfuriile le pune una peste alta jos degeaba ai spun ca nu e voie si dupa aia le pune inapoi in dulap,intra in deraba si vrea sa ridice lada cu apa minerala,imi reseteaza calculatorul ce sa va mai spun stiti si voi cum e ca ati trecut prin fazele astea.

Ioana drum bun pe maine la Cluj sa nu ai greturi mari pe masina sa vii cu vesti bune depre bb din burtica.

Clau sa folosesti sanatoasa camera.

Alinush o sa te obisnuiesti si fara Dragos acasa,dar oare lui o sa ai placa sa doarma la gradinita.

Alinutza ce nasol,chiar trebuie sa mergi la servici, cu Fabi ce o sa faci,cu cine o lasi?

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Clau si sa folositi sanatosi aparatul!Asteptam si poze cu voi!

Alinush esti o scumpa!Acum avem si scaun de masina ca am primit cadou la ziua lui Alesio, asa ca mergem in siguranta!Cum te mai simti?....si sa stapanesti sanatoasa sabotii!....si distractie placuta la "casa Neamtiu"!

Gabi???Cum mai esti?

Alinutza faine pozele!De ce zici ca nu ati fost bine?Ati fost bolnavioare?

Diana????????Pozele?Unde-s?

SI PENTRU VOI TOATE SA AVETI O ZI MINUNATA, PLINA DE IUBIRE SI DE RASFAT DE LA SOTIORII VOSTRI!!!!

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Eu sunt racitaaaaaaaaa rauuuuu si ma simt ca naiba tocmai azi. Si mai am si examen de la ora 17, colac peste puapaza.

Clau sa folosesti sanatoasa aparatul si sa ne pui poze mai recente.

Alina sa-i porti cu placere sabotii si distractie placuta deseara.

Eu am primit prima mea haina de garvidutza de la sotziorul meu, o salopeta de blugi faina faina, doar ca sper sa nu ajung chiar atata. Si pe langa doi iepurasi intr-o barcutza care se pupa.
Si pentru ca dragostea trece prin stomac eu am dat comanda la un tort in forma de inima pt jumatatea mea, avand in vedere ca e mare amator de dulciuri.

Gabi, ma bucur si eu ca esti bine, ca ma gandisem si eu la ce era mai rau. Doamne fereste.

Una din prietenele mele care tocmai ma anuntase ca e gravi a pierdut sarcina. Off doamne, ce pot sa mai spun.

Sper sa ma simt mai bine zilele urmatoare si sa nu fac febra.

11+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Da,noi am fost bolnavioare.Fabi a fost foarte racita,intr-o noapte s-a trezit toata vanata si tremurand graoznic de rau.Eram si singura acasa ca Seba a fost 10 zile in cantonament cu fotbalul.Am chemat salvarea si ne-a dus la spital,era cat pe ce sa faca convulsii.I-a dat fenobarbital si ca norocu si-a revenit si am mers acasa imediat ca altfel ne interna,din nou in jegul ala nu cred ca ramaneam acolo.Si de abia acum 2 zile am terminat cu tratamentul si s-a facut bine.
La lucru nu sunt obligata sa merg dar trebuie sa merg ca sa ne fie mai bine.Am si rata la masina 112 euro,plus o gramada de cheltuieli,nu prea ne descurcam.Fabi o sa ramana cu soacra-mea dimineata si dupa-masa cu maica-mea,asta o data la doua zile,ca Seba lucreaza o zi da una nu.Sper sa fie bine.Oricum ma mai gandesc.
Pupici!!!

Mergi la inceput