Mamici din Arad...???(42)
Raspunsuri - Pagina 9
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Fetelor sunteti de acord ca maine, ca tot e ziua in care o inmormanteaza pe Andreea sa tinem si noi doliu nepostand deloc?
Pupici!
Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump[/b]
Ioana, sa nu postam aici si la mamici de sept.-oct.? Eu sunt de acord.
Alina (11+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
Alinush eu nu voi posta deloc pe dc maine....mi se rupe inima cand ma gandesc ce jale va fi in sufletele celor din familie....!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
DianaR spune:
Hildegard, bine ai revenit! Sa-ti traiasca piticul! Deja vrei sa-i dai suc si biscuiti? Cred ca mai poti astepta macar pana la 5 luni daca nu rezisti pana la 6 mai ales ca merge asa bine doar cu tzitzi...
Gabi, vad ca nu prea ai treaba cu greturile... Aia ii bine dar si vei pune pe tine la greu!
Ce crima la UTA? Eu n-am auzit nimic... Dar mai bine asa.
Ioana de acord. Cel putin aici sigur nu voi posta, iar la alte subiecte doar daca ii ceva urgent rau.
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (26+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Hildegard spune:
Diana,
E vorba ca e maricel, si nu se satura. papa noapte mult, si eu sunt zombi. Dr. asa a zis.
Papa des.....pai dupa 4 luni dau suc si biscuiti.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
alinamoro spune:
Diana, iti dau link-ul unde poti citi despre crima.
Vezi ca e horror!
http://www.observator.info/cutenews/articole.php?subaction=showfull&id=1140424642&archive=&start_from=&ucat=1&
pozici
serbarea de Craciun
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Fetelor sunteti de acord ca maine, ca tot e ziua in care o inmormanteaza pe Andreea sa tinem si noi doliu nepostand deloc?
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Ioana exact asta vroiam sa va rog si eu, dar mi-a fost nu stiu cum...noroc cu tine
Sunt de acord sa tinem doliu!
DUmnezeu sa o odihneasca in pace! Sa-i fie tarana usoara si de acolo de sus sa vegheze asupra Mariei!
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
pufymic spune:
Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe Andreea!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
alinamoro spune:
Pentru AndreeaC!
Dumnezeu sa fie alaturi de familia ei si in special de micuta Maria!
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
A fost o zi trista azi.....sper sa nu mai urmeze multe la fel de acum inainte....
Fetelor voi ce mai faceti?
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Claudelu spune:
Ioana intradevar o zi cumplit de trista! Desi n-am cunoscut-o, am simtit nevoia sa ma rog pentru sufletul ei! Nu pot sa explic de ce dar azi toata ziua am fost intoarsa pe dos, trista si fara chef de vorba...si m-a impresionat si atmosfera de pe forum...putine cuvinte, multe, fff multe flori!
Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa-i fie rasplatita jertfa!
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa