In Italia (8)
Raspunsuri - Pagina 5
enn spune:
Salutare, fetele!
Eu am citit doar pe diagonala, copilul (14.02.2004) e bolnavior si n-am timp decīt cind doarme..
Īmi completez cindva profilul si pun si poze, dar acum n-am rabdare.
Cristina, ma bucur mult ca ti-a placut filmul!
Nu va pup c-avem gastroenterita si suntem contagiosi
iriale spune:
Enn, ce cap in nori am! Acum mi-am adus perfect aminte ca este nascut pe 14.02, caci ma gandisem ce frumos, fix de San Valentino... Dar cu el bolnavior cum faci cu ziua de maine? Esti bolnava si tu??? Ai grija... si un virtual, ca nu face rau la nimeni!
Cri, stiam eu ca o sa iti placa filmul... si stai linistita, si eu plaaaaaang la filme, de mama focului. Iti povestesc una: mai demult eram la cinema sa vedem "Autunno a New York", film care mie mi s-a parut din cale afara de trist, chiar daca povestea in sine era veche de cand lumea (gen "Love Story"), asa ca am inceput sa plang ca o disperata si pana cand luminile in sala erau stinse, totul ok, dar problema a aparut cand s-a sfarsit filmul si am observat ca toti radeau si ziceau ce film prostut, ce film plictisitor etc etc. Iar eu aveam un nod in gat de toata frumusetea, numai ca imi era rusine sa continui sa plang cand toti radeau, asa ca am gasit solutia: m-am inchis in baia cinematografului unde am tras o super portie de plans, dupa care m-am potolit si am iesit de acolo facendo finta di niente.
Ca sa vezi aiureala...
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crista-s spune:
Aoleooooooo si eu am plins de m-am rupt a filmul ala ... si mi-a placut si nu e deloc un filmulet prostut e o super poveste de dragoste , iar ea ( parca era Winona Ryder) era atit de "adevarata" si cu atit de multa dorinta de a trai viata pina la ultima picatura .... super film.... Auzi cam asa ceva s-a intimplat cind am vazut eu jurnalul lui bridget jones... femeile erau toate triste .. uite ce adevarata poveste hahah si barbatii mureau de ris ...
Daca nu ziceai tu eu nu intelegam ca Morcoveata cel mic e un sfintisor VALENTIN.... eu chiar nu am fost atenta decit cind ai zis tu ca era o data de nastere in mesajul lui Enn.
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
viorela hoff spune:
Cristina. ai dat un sfat pretios lui Angie.
si bunicul meu m-a invata o vorba: "de toata lumea sa asculti, DAR DIN MINTENI SA NU-TI IESI". crde ca minteni e cumva in dialesct ardelenesc, adica din vointa ta sa n u iti iesi.
PS. mey ati vazut ce minuni am facut ieri la bucatarie?
hai , laudati-ma un pic http://community.webshots.com/album/547493122TkOLyW
la toate, indiferent de Natie!!!!
Vio
Tina catelus de catifea
crista-s spune:
Bravo Vio .... arata tare bune ... dar bilele alea de deasupra ce sunt ? le-ai facut tu sau sunt cumparate ? sau e inghetata ?? trebuie sa citesc si eu reteta asta ( e cea a Nataliei?). Cumnata mea in schimb a facut experiente cu reteta de "sarah bernard" tradusa din daneza si e super incintata ... a zis ca se fac foarte usor si sunt si tare bune.
Cristina
Noi doi... si nu numai
Tizabela spune:
Buna fetelor va multumesc pentru complimete si acum chiar as vrea sa aud si ce ma sfatuiti cu care rochie credeti ca imi sta mai bine?
Eu initial am vazut-o pe aia roz sok pe net dupa am vazut-o pe viu la magazin si mi-a placut extrem de mult cand am zis asta este si m-am dus sa mi-o iau am vazut-o pe a doua si m-am indrogostit si de aia (in poze nu se vede inca forte bine pt ca ambele imi sunt mari trebuiesc micsorate).Nu pot sa le iau pe ambele pt ca pe langa faptul ca m-am costa cam jumatate din Smartul lui Iri nu am de gand sa stau toata noaptea cu rochita de miresica ci pe la 12 noaptea sa ma schimb intr-o rochie de la Luisa Spagnoli (cunosteti lucrurile ei va plac?).
In ceea ce priveste intrebarea juramantului da este de la cetatenie.
Ieri fuse ziua mea am implinit 23 de anisori,iar mami mi-a spus ca inca sunt puisor mai am pana devin gaina vre-o 50 de ani ....nu de alta dar ea are deja 50 si cum sa zica ca e gainuta doar bunica in familie e asa pasare rara!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos
crista-s spune:
AAAAAAA .. Pai La Multi Ani, mey Iza!!!! ... ca noi n-am stiut sa iti zicem si tie din timp ... dar nu e prea tirziu nici azi asa ca sa fii sanatoasa si norocoasa ....
si miresica fericita ....
Eu personal nu as putea sa iti dau nici un sfat pt ca mie imi plac amindoua, de fapt mie imi plac toate rochiile de mireasa ( norocul lui Fabio ca nu m-am facut mireasa ca eu nu as fii fost in stare sa aleg o rochie si cred ca il duceam la disperare ).
Stiu despre ce magazinas zici dar eu numai din vitrina m-am uitat, dehhhhh masura mea nici la piata nu se gaseste ... dar la magazine de fitze ....
Cristina
Noi doi... si nu numai
viorela hoff spune:
"bilele" sunt bomboane praline, cumparate, un deliciu. am vazut praji sarah bernard tot aici pe forum.
mey, eu experimentez pt. ziua de nastere a sotului, sa nu mai stea bosumflat ca o femeie la menopauza ca a trecut de 45 de ani. anul trecut se invartea ca un leu in cusca si ofta tot timpu, figuri barbatii astia, eu c e sa mai zic?
pusilici
Vio
Tina catelus de catifea
enn spune:
La multi ani, Iza!
Sa ai o nunta exact asa cum ti-ai dorit si sa fii mereu atīt de fericita ca acum!
Vio, te pomenesti ca si sotul tau e tot Varsator?
Iri, eu stau pina miercuri acasa īn concediu medical de īngrijire a copilului. Noroc ca lucrez īn sectorul public, ca altfel eram de mult fara job, la cit lipsesc
Tort nu mai fac, ca se hraneste saracul numai cu biscuiti si ceai si nu e cazul. Recuperam alta data.
Si daca tot eram la probleme cu stomacul, mi-am amintit de o comedie italiana despre niste pacienti la gastroenterologie, care se revolta (printre altele si) din cauza mincarii execrabile din spital si organizeaza un festin clandestin. In germana se numea Die Rebellion, titlul original e Ribelli per caso. Vi-l recomand cu caldura, eu una am ris cu lacrimi.
E.
crista-s spune:
La multi ani lui Morcoveata !!!!!
Sa creasca mare, sanatos si norocos si acum sa ii treaca durerea de burticutza ......
Fetelor un sf Valentin ca in vise, cu cei dragi alaturi ( .....la capitolul "cei dragi" pot intra copilasi, soti, iubiti, familia... fiecare alege ce vrea)
Cristina
Noi doi... si nu numai