Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, e musai sa le ceri analizele la bone! Soacra mea are virusul B, dar eu ma gandesc daca Petra face vaccinul anti hepatita B.......mai poate lua daca intra in contact (tot prin sange se ia)?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mifloricico, mimsi, va multumesc pentru detalii. Ar trebui sa nimeresc.
codruta, eu zic sa intrebi 2-3 pediatri ce parere au despre contactul Petrei cu o persoana cu hepatita B, si te rog sa-mi zici si mie.

Sint atit de speriata, of doamne, am sunat la Sanador sa le intreb pe alea ce analize sa-i mai fac bonei, mi-au zis si de "aslo", vdrl, idr, plus toate 3 hepatitele; o sa-i ia 3-4 eprubete de singe, la ce lista de analize o sa-i dau sa-si faca.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ioana, groaznic, bine ca ai aflat. Nu stiu ce analize se fac dar in principiu cred ca la orice angajare. Noi trimiteam asistentii maternali (care luau copii in ingrijire la ei acasa) sa faca un certificat medical tip ce cuprindea analiza sangelui, examen psihologic, radiografie pulmonara pt TBC, examen medical uzual....nu mai imi aduc aminte altele. Din pacate si astea se pot falsifica daca dai banu' unde trebuie. Mai bine le/o trimiti tu la un dr. pe care il cunosti.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

La multi ani pentru toti sarbatoritii zilei, cu dedicatie speciala pentru Petra

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

La multi ani sarbatoritilor zilei si mai ales Petrei care face 6 luni, wow !!!!

Irina trimite dieta pe contul comun ca vor fi multe doritoare :) si bafta la examen, eu azi am ultimele doua :).

Sa va zic, plodul meu nu mai vrea sa stea nici 5 min singur :( sunt terminata. De ieri am inceput si noi cu sucul de morcovi ca deh mi s-a parut ca nu ii mai ajunge copilului laptele si surptinzator hehe nu i-a plakut delok, dar barbetica cu manere a fost foarte incantata de suculet, nici azi nu a vrut, asa ca tot barbetica a baut sucul ba chiar a inceput sa bocesca azi cand l-a simtit si se uita la mine cu o fata .... de parca il otraveam.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Vera, sint de acord, toate analizele de la dr de familie se pot falsifica! Tocmai de aceea o sa le iau eu de minutza si le duc la Sanador, pe banii mei, ca e mai sigur decit hirtiile aduse de ele. Femeia a fost sincera si mi-a spus, poate ca eu nu o puneam sa-si faca hepatita C ...

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Codruta - la multi ani pentru Petra! E ditamai domnisoara, ce mai!
Hepatita B se ia tot prin sange (si in proportie mai mica pe alte cai - in nici un caz pe cale orala). Infactia apare doar daca intra in contact o leziune (rana deschisa) cu sangele celui bolnav (la transfuzii de sange - insa de cativa ani se controleaza cu atentie, instrumente contaminate - la stomatolog, manichiura etc). Nu se ia prin atingere, vesela etc.

La fel sta treaba si cu hepatita C. Ioana - daca persoana respectiva are grija, nu poate transmite boala. Nu e de speriat, insa tu faci cum crezi.

Irina81 - am citit abia acum ca ai avut ieri examen. Ai toata admiratia mea. Cred ca iti este foarte greu si cu bb si cu invatatul. Eu ma plangeam de examene, desi pe atunci nu aveam nici o obligatie (de genul copil, sot).

Catush - ai o fetita minunata. Mi se pare chiar ca seamana cu Anya mea. Sa-ti traiasca!

Flavia - multumesc pentru raspuns. Am sa incerc

Alina si Anya (19 oct. 2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/a_cibea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Goszila, bafta multa!!! Tinem pumnii sa fie bine!
Cu somnul si cu plansul si la noi e valabil cateodata; uneori adoarme singurica fara nici o problema in patutul ei; alteori adoarme in bouncer si o transfer in patut si doarme in continuare; alteori insa cand e obosita trage un plans inainte de somn, oboseste si adoarme;
Ioana, ce de analize! E mai bine asa decat s-avem surprize dupa! Codrutza, si soacra mea e purtator de hepatita B si eu nu m-am gandit c-ar putea sa aiba ceva...o sa intreb si eu doctorita dar acum e plecata; o sa-mi notez intrebarea;

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana eu de hepatita B stiu (fratele are virusul ) si daca e vaccinat bb nu se ia. Sotia lui e vaccinata si nu a luat de la el si doar ei traiesc impreuna (ca se ia si prin , nu doar sange). Si am intrebat-o si pe pediatra daca sa ne vaccina noi (adica eu si sotul) si a zis ca doar daca vrem (si vrem).
Si vb ta cred ca o pun pe bona sa faca analizele astea...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

n-am mai scris de cateva zile,nu am reusit sa tin pasul cu voi..mai am inca de citit din urma..

La multi ani Petra!!!
Bun venit noilor mamici si bebici!!

Ioana,tare nashpa faza cu bona,neaparat trebuie sa le trimiti sa faca analize,ca nu e de gluma cu virusii.Vroiam sa te intreb daca Infanrix ipv+hib e ala de 4 luni?

Alinam,mai lasa-l vreo 2 zile si poti sa incerci cu suc de mar daca nu-i place morcovul.

Copilul meu e marait de 2 zile,nu stiu ce are..daca o iau in brate tace...cum o pun jos,se plictiseste imediat si tipa de nervi,nimic nu-i convine.Cel mai rau e de la 19 la 21 pana ii fac baita..Credeti ca e rasfat de la varsta asta??Plus ca nu vrea sa stea singurica!!Ce ma fac??
Pe mine ma doare de vreo sapt spatele in zona lombara..si e din ce in ce mai rau mai ales cand ma aplec sau o car pe asta mica.Asa ca mai subtire cu bratele..
Am inceput trecerea de la laptele fara lactoza la cel normal si in a doua zi a facut un kk mai apos,dar vad ca situatia s-a remediat,sper sa nu se mai intoarca diareea.Am vazut ca mai sunt fete care se plangeau de kk apos,cel mai bine e sa consulte medicul,ca si noi am tot evitat schimbarea laptelui,dar n-am avut incotro pana la urma.
Abia astept sa incepem si noi diversificarea..cand va aud cu atatea meniuri,deja ma incurc in cereale.

Mergi la inceput