Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 6
codruta_grg spune:
Godzila, Catush va tinem pumnii!!!!
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
catush spune:
Am uitat...Deh sunt batrana si senila....
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei
Si special pentru Petra la juma' de an : sa fie sanatoasa si sa creasca mare, mare si .... cuminte
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
miflore spune:
Buna frumoaselor!
Kid, mercic!!! Gand la gand! Te mai intreb ceva: tu ziceai ca daca ii pui in lapte orezul il faci mai diluat? E voie?
Irina, nu stiu ce-o fi fost cu servetelele, cert e c-am ramas fara...
Mimsi, marihuana si hasis
Gabi, eu nu i-au vitamine dar nici nu mai alaptez de vreo 2 sapt.; cat timp am alaptat am luat materna, cate 1 la 2 zile si atat; in rest eu mi-am facut analizele si n-am lipsa de calciu sau fier asa ca nici nu voi lua;
Bianca si Catush, succes la pregatiri!!!
Cristell, mananca bine Stefania miluvitul ala? Ca a mea are dureri de burta de la el...tu ce lapte i-ai dat pana acum?
Gabitz, toti bebelusii au zile mai bune sau mai proaste cu siguranta; sunt zile cand Ana nu plange deloc sau fff putin si zileeeeee...
Sanatate multa pentru Antoine!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
godzila spune:
Codruta felicitari. sa-ti traiasca Petra.
Azi de dimineata copila mea vroia titi-suzi ca sa doarma si intr-o pauza de tzatzo-suzit a inceptut sa ma traga de haine .....ca sa le bage in gura evident...era asa haioasa cum se concentra ea. Azi iar o las ca o indianca cu curu gol poate ii mai trece eritemul...oricum parca nu mai e asa ca ieri.
Fetelor ai vostrii bbi tot asa cu scandal dorm? Pana nu plange ea 10 uneori si 20 min daca e extra-obosita nu adoarme...asta daca nu ii dau titi-suzi. Molfaie 30 sec si adoarme. Adoarme cu laptele in gura si eu trebuie sa fiu extra-maiastra si sa o pun in pat fara sa o trezesc. Oare fac bine? Adoarme si daca o las in pace dar plange mai mult si cu convingere.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
codruta_grg spune:
Godzila Eu nu am putut-o lasa sa planga pe Petra (la adormit). Mai bine o adorm peste zi cu caruciorul iar seara la san. Uneori mai adoarme seara singura, mangaiata pe frunte si dupa multa gimnastica din maini si picioare, dar niciodata fara suzeta. Cum adoarme (pentru seara, ca din carucior nu o scot) imediat o pot muta la ea in patut.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
anya spune:
Godzila, si la noi exista obiceiul de a plange 10 min inainte de a adormi. Pot sa-l tin in brate, pot sa-i sau bibe cu lapte... nimic - plange pana adoarme. Dar se pare ca e normal. Am citit chestia asta...
Cat despre branzica - se poate face in mai multe variante. In laptele (din praf reconstituit)care fierbe se poate pune CA lactic sau zeama de lamaie sau un pic de iaurt. Eu la primul copil am mers pe varianta cu zeama de lamaie pt ca mi se parea ca iese branzica mai "fina". Acum... vedeti si voi ce varianta va place.
Cat despre noi... am amanat vaccinul de 4 luni pt ca am fost raciti si inca mai "behaim". Iar la capitolul diversificare ne laudam doar cu suc de morcov+mar+mandarina (combinate, nu separat) si 1 masura de cereale Hero in lapte - seara.
Felicitari!!! Ce copii mari pe aici. Au deja 6 luni! Despre meniuri pt bb-i eu faceam piure de carne cu cartof si adaugam si ardei copt. Piure puteti face si cu spanac, dovlecel. In piure-uri adaugam totdeauna si o masura lapte praf + zeama de la supica si cativa stropi de ulei. Preventiv, eu mi-am pus in congelator, sar se gasesc si de cumparat - spanac, ardei copt.
anya
b_irina_c spune:
LiaMia asa m-am documentat eu ca se face. Am observat ca merge cu o pastila la 250 ml si asa fac...
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
miflore spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!
Petra, 6 luni wow wow wow!!! Ce copii mari avem fetelor, trece timpul!!! Mai ieri eram cu burtile la gura!
De Danone stiu si eu ca sunt naspha, chiar au fost subiecte pe net pe tema asta; nu stiu amanunte, doar ca daca va uitati pe termenul de valabilitate e mai mare la Danone decat la alte iarturi, baga baietii in el fel de fel de kestii... Marlena, cica Brenac ar fi bun;
Irina81, bafta la examen!!!
Ioana, trafic greu e zona, nu e strada, cred ca asa se numea in trecut; acum parca ii zice Progresului sau asa ceva! Iar Miniblu din Titulescu e inainte de Irish Pub cum vii de la pasajul Piata Victoriei mergand spre Basarab; cu parcarea e cam greu pe-acolo dar gasesti tu un locsor;
Hai sa va spun ce mi-am amintit acum legat de locsorul Ioanei de parcare ; eram la Paris - ce vremuri - si m-am dus la un restaurant, eram langa geam si vedeam foarte bine strada din fata lui; masini parcate in sir, loc foarte putin; iese o masina din card, nu stiu marca dar era f. mica si scurta si in acelasi loc intra o ditamai limuzina dubla fata de furnica de-abia plecata; cum a intrat? a bagat botu' intai si incet incet ciocanind masinile din fata si din spate a intrat; sotul meu se uita hipnotizat, cred ca daca i se intampla lui asa ceva il batea p-ala...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
mimsi spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Si mai am o rugaminte pentru cine cunoaste bucurestiul: pe harta de la pmb.ro nu apare strada "Trafic greu" (vreau la magazinul Iana). Aveti idee, si-a schimbat numele?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Karmenutza ti-a explicat bine de intersectie, cu detalii continui eu: Tu vii dinspre Mariott. Cand ajungi la intersectia cu sectia financiara (a 2-a de la Mariott), faci stanga (sunt niste linii de CF industriala dezafectate) si niste magazine stil buticarie. Nu te speria! Este complex Mirano. Iana se gaseste la standul E5 (scrie pe standuri sus). Poti parca pe liniile alea de cale ferata (sunt dupa un garduletz - adica tu nu faci stanga pe strada, ci dupa garduletz). Tipele sunt dragute. Daca te intereseaza eu am mai luat de acolo si o super salopeta de raiat captusita cu bumbac. Sper ca ai inteles ceva din ce am explicat.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
Ioana75 spune:
Fetelor, va rog mult mult de tot, spuneti-mi ce analize medicale fac agentiile pentru bone. Bona 1 mi-a pus sa sun la dr ei de familie, si am aflat ca are hepatita C. Se transmite prin singe la singe, va dati seama ca nu pot risca. Asa ca acum oricine vine o trimit inainte de a pune mina pe copil la sanador sa-si faca analizele. Va rog mult sa-mi spuneti (m-am speriat asa de tare, femeia nu arata ca e bolnava, oricine poate avea boli transmisibile si sa nu-mi dau seama).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)