Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
tangerine spune:
am fost astazi sa imi depun dosarul pentru stimulent
a decurs totul perfect-multumesc inca o data cristina cge;doar ultima pagina de la cerere s-a schimbat si am re-completat-o pe loc; nu mi-a parut rau ca am mers la olari (am vazut apoi ca e un centru si pe masina de paine care e la 3 strazi de noi)-era o doamna super dragutza si desi programul era de la 9 m-a primit de la 9 fara 20; si nu mai era nimeni; am scapat super lejer
mi-a zis ca in primele luni tb sa mergem la posta sa il ridicam (ca alocatia), abia dupa aceea vine in cont; cristina, tu ai fost la posta pt ianuarie?
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
cristell spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei Petra Alexandra,Maya Ceorgiana,Matei Stefan,Alexandru,Radu Ioan si Darius Eduard.Sa fie sanatosi ,cuminti si frumosi!
Noaptea trecuta s-a trezit de doua ori.A fost lux.
Ne plangeam noi ca era foarte cald in casa.Acum nu mai este de loc caldura.Sper sa nu dureze prea mult.Acum ne separa si noua gazul si mai incolo ne punem si noi centrala ca sa nu mai depindem de muschii lui termo.
Marlena incepem atunci si noi in forta cu diversificarea.Poate Stefania nu se mai satura si eu o tin nemancata.
Ioana75 spune:
cristell, cu centrala depinzi de muschii lu' distrigaz. Maica-mea n-a avut gaz fix cind a fost gerul cel mare acum 2-3 saptamini; 2-3 zile au inghetat in casa cu centrala cu tot (centrala e facuta sa functioneze si cu debit ff mic, insa n-au avut picatura de gaz). Deh, romanica.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
mary ilie spune:
neata mamicute!!
la noi nu merge deloc diversificarea asta pentru ca Andrei nu vrea sa pape nimic din lingurita oricat de dulce ar fi, si nu stiu ce sa-i fac........ieri n-a vrut nimic, si m-am chinuit sa-i fac supica, i-am pus si pic. de lamaie, dar degeaba, apoi mar copt cu branzica si juma de masura de cereale( mama, ce bun era) tot degeaba n-a vrut nimic......a baut doar sucul de mar, morcov si portocala.
sa-l vedeti cum strange gurita, si nici nu pot sa-i bag lingurita in gura, il fac sa rada, ii bag repede in gurita si el scuipa tot imediat, si se stramba......asa ca renunt, ca mi-e frica sa nu-l stresez prea tare.
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
LiaMia spune:
salutare, mamici!
l-am asezat pe florin in playground si iata-ma!
multumesc b_irina_c pentru reteta de branza. nu stiu daca e bine sa plusez cu calciul, dar o sa o intreb pe pediatra. tie asa ti-a recomandat?
mysweetest buna ideea cu meniul.
eu i-am dat ieri pentru prima oara branzica cu banana si tare eram ispitita sa mai pun si alt fruct in amestec... tre sa ma mai documentez ce as mai putea combina.
dupa diversificare florin s-a reglat cu mesele. abatere de la regula instalata avem numai daca nu mananca bine la pranz: nu prea ii place carnea... iar supa eu i-o dau inca cu bibe si mananca uneori si 200 ml de supa (1/3 morcov+2/3cartof+zeama mixat, de consistenta iaurtului). carnea binenteles ca i-o dau cu lingura, mixata si amestecata cu supa pasata.
toate bune,
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
godzila spune:
Maine duc proba la copro. Nu mai tine. Tineti-mi pumnii sa fie bine
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
mysweetest spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei !
Felicitari Petra pentru cele 6 luni...Codruta asteptam sa deschizi noul album!
Vera multa batfa maine la copro!
Cred ca vom iesi si noi afara dupa ce se trezeste kupilul ca tocmia s-a culcat.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
codruta_grg spune:
Eu i-am facut cadou azi la Petra un supozitor. A facut si kk in 5 minute dupa. Nu era un kk tare, deci ma gandesc ca ar fi facut singura. Nu-i mai bag supozitor ca apoi nu mai face singura.
Noi azi ne chefuim ca facem 6 LUNI!! I-am comandat un tort cu martzipan. Asteptam sa il aduca tata (lui Petra)
Tot azi l-am trimis pe tata (lui Petra) sa cumpere tetine stea si tetine pentru sucul de fructe de la Chicco si vestitul biberon cu lingurita.
Multumim de urari !! Irina, !!
LiaMia, i-a placut branzica? Ce cantitate i-ai dat? iscuiti a zis dr. sa ii dau Petit Beur. Cand ajung sa fac supica, am sa te intreb inca o data, ca pana atunci uit cum ai facut-o.
Mary, aceeasi problema o avem si noi. La inceput a papat cu lingurita, dar acum cred ca s-a plictisit de atata cantitate. De aia acum strecol sucul si il dau cu bibe, pana primesc tetinele. Oare nu-i place lui Andrei sau se plictisete sa manance atata timp?
Ioana, Cristell, eu nu sunt un fan a centralei. mai ales ca aproape toate cunostintele care au stau in frig (fac economie) (pentru mine e frig 21 grade) iar daca nu si-au luat o centrala performanta, apa calda vine rece-fierbinte. Asta eu nu suport, mai ales ca eu prefer dusul.
Sunt de acord cu Ioana (cu detalierea): eu fac sucul asa:
25 ml morcov+25 mar+25 portocala. La care adaug mar ras + o felie banana+2 ling branza calcica (astea din urma nu le dau acum ca noi avem probl cu kk)
Si eu pe 27 feb merg la controlul de 6 luni (cu mine) si imi fac si papanicolau, deci clar pe masa.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
catush spune:
Fetelor va pup dulce si pe bebei la fel...
Tineti-mi pumnii sa nu se mai intample nimic pana Duminica....ca sa ne botezam si noi ca nu mai am rabdare....
Voi reveni saptamana viitoare cu poze si cu ultimele stiri de la dr dupa vizita de 4 luni
Numai bine tuturor....
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
codruta_grg spune:
Marlena, .
Fac ceva poze azi, sa am de unde alege, si uplodez una pe net la albumul de 6 luni. Phuuu jumatate de an!!
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski