Produsele Aloe

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

nadyana,liliana,ii pot pune doza de aloe gel a baietelul meu in paharul cu suc?ca gol nu vrea sa il ia
si cat tmp sa ii dau?
si pastilele de usturoi cum sa i le dau?el nu le inghite
si nu este prea mult sa-i dau una intreaga?
multumesc
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Cred ca poti sa ii dai si in suc gelul. Cati ani are baietelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

are 3 ani
iti multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Rodica, ma bucur sa vb. in nou.!In primul rand, cred ca este f. important ce fel de suc ii ai baietelului tau.Se recomanda ca pe perioada in care se face detoxifierea organismului prin orice metoda, sa nu se bea ceaiuri artificiale precum cola, fanta,etc si nici produse sintetice care au multe E-uri, pt. ca altfel faci detoxifierea pe de o parte si pe de alta parte introduci in organism alte toxine.Daca, in schimb, ii dai sucuri naturale facute in casa, nu vad ce problema ar fi,desi, de ex., gelul cu piersica este f. bun la gust si, daca nu ii spui ca este un el de medicamet ci il lasi sa creada ca este un simplu suc, cred ca l-ar lua fara probleme.
Cristina, da, este un program e ingrasare chiar foarte eficient.Desi majoritatea persoanelor in cercul meu vor sa slabeasca, acum vreo 2 ani am auzit de la o cunostinta ca sora ei fusese f. multumita de acest program de ingrasat, dupa ce, medicul ii recomanase doar tratamente ce aveau la baza hormoni.A luat Forever Lite, praful de care spuneam ca se ia pt. slabit, inlocuindu-se mesele.In cazul in care se ia pt. ingrasare, se va bea amestecul dizolvat in lapte nedegresat si, in loc sa se inlocuiasca masa, se va minca normal si, dupa masa se va bea amestecul obtinut ca si desert.Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere.Pe langa Forever Lite, este bine sa iei vittaminele pe care ei le au.Sunt f. bune.Si gelul de aloe care iti va regla metabolismul.Astea toate le stiu in carticica lor.
Fetelor, eu astazi nu am fumat deloc.M-am innarmat cu un bidon de gel de aloe din ala simplu(pt. ca acest el de gel nu tolereaza toxicele si detoxifica organismul f. bine), cu un pachet de tigari fara nicotina de la farmacie si cu un tratament homeopat si bineinteles cu multa rabdare si, multumesc Bunului Dumnezeu, azi nici nu mi-am cumparat tigari si nici nu am fumat.Am baut astazi jum. de bidon de gel e aloe si vreau sa spun ca pur si simplu nu-mi cere organismul.Si am fumat jum. de pachet de tigari din acelea fara nicotina.Acum nu stiu, prima zi este mai grea ca urmatoarele sau mai usoara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri! Esti o draguta.. Poate ca in viitor, daca voi epuiza alte metode o sa incerc si eu, deocamdata nu dispun de suma doar pt mine, dar daca nu reusesc altfel, mai putin costisitor, ma incumet si eu. Oricum, va urmaresc indeaproape ca sa mai vad si alte marturii sau pareri. Ciao

Mary si Anna (pisicuta lacomita)08.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

nadyana gelul de aloe il iau inainte? Sau iau toate produsele consecutiv? Ma gandeam ca mai intai reglez metabolismul si apoi urmez pasii pt. ingrasare.

Cristina

Mergi la inceput

Da, Cristina poti lua in prima saptamina doar gelul si ceaiul si apoi sa incepi cu Forever Lite si vitaminele.Daca mai ai intrebari, iti raspund cu multa placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

nadyana Forever Lite si ceaiul nu sunt una si acelasi lucru? M-am incurcat......

Cristina

Mergi la inceput

nu Cristina, sunt doua produse diferite.Forever Lite este un praf care, in combinatie cu apa, ceaiul, lapte degresat, si in cazul persoanelor care vor sa se ingrase-lapte nedegresat, rezulta un amestec ffff delicios, care se administreaza ca si desert in cazul persoanelor care doresc sa se ingrase.
Ceaiul este o combinatie de 17 plante, printre care si muguri de aloe vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna, nadyana - ma poti ajuta ? - am comandat on-line un deodorant din gama forever living; pe 24 august, cred...
m-a sunat un doctor de la Bucuresti, mi-a spus ca mi-a trimis produsul la un distribuitor din Iasi; si de atunci nu m-a mai anuntat nimeni...
nu stiu ce sa fac, sa mai comand o data...
exista un singur deodorant in gama sau sunt mai multe?
e fara aluminiu si fara alcool, nu?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput