Produsele Aloe
Raspunsuri - Pagina 15
rodicaosoian spune:
buna fetelor
am revenit si eu pe front
Nadyana,as vrea sa iti multumesc inca o data pentru toate informatiile.Am cumparat Aloe Bery Necatar,vitaminele de usturoi si un tee,dar nu am folosit inca nimic
pot sa-i dau la sotul meu?el a avut piatra la rinichi?cat?
dar la baietelul meu?are varsta de 3 ani?este bun pentru infecti urinare?dar acele vitamine de usturoi?
iti multumesc mult
aaaaaa ,trebuie sa mai cumpar ceva cu propolis?
te pup dulce
rodicaosoian spune:
fetelorrr,da unde santeti?a-ti abandonat subiectul
nadyana,unde esti,am matre nevoie de tine
liana.berbec spune:
Rodicasoian,
Este bun gelul pentru infectii urinare. Iti dau un link unde vei gasi diferite afectiuni si indicatii de produse care se pot folosi - http://aloe-vera.miral.ro/html/scheme.html.
Sanatate multa,
Liana
rodicaosoian spune:
liana,iti multumesc foarte mult,sti cunva cat sa-i dau la baietelul meu in varsta de 3 ani??iti multumesc inca odata
o sa deschid acum acel link
liana.berbec spune:
Rodicasoian,
Pentru copii doza recomandata este de jumatate din doza pentru adulti. Pe site-ul pe care ti l-am dat la fiecare afectiune gasesti si produsele si dozele indicate. Pentru cel mic le reduci la jumatate.
Liana
nadyana spune:
quote:
Originally posted by Vio.N
nadyana,
am citit si eu acest topic si vreau sa te intreb cum a fost cu slabitul? A functionat?
Buna din nou fetelor!Scuze, eu am fost plecata in vacanta si nu am mai inrat pe internet.M-am bucurat atit de mult sa vad ca nu m-ati uitat..
Vio, eu am inceput serios cura acum aproximativ 1 luna.Intii am tinut ieta cu banane si lapte recomandata de catre fete, dar a doua zi la sfarsit am abanonat.A trea zi am inceput cu lite-ul de la Forever.Am inlocuit masa de dimineata, am redus(aproape am renuntat)cafeaua,am facut sport seara(alergari).atunci aveam 83 kg si jum.cand am plecat in vacanta acum 2 saptamini, trecusera aproape 2 sapt. de cura si aveam 79 de kg.nici nu va pot spune ce fericita eram ca am trecut pragul de 80 de kg.Prima sapt. in vacanta a fost ok dar in a doua sapt. am cam exagerat cu dulcele si mincatulseara.si nici nu am aut la mine lite-ul.Dar..surpriza:cand am venit m-am cantarit si aveam 77 de kg.Asta era acum 2 zile.auzisem ca upa regimul cu produsele de la forever nu te ingrasi, asta fiind si ceea ce le diferentiaza de alte regimuri, ar acum am vazut chiar pe pielea mea.Nu doar ca nu am pus la loc, dar cred ca mi s-a reglat si organismul, continuand sa slabeasca.Bineinteles am mincat ordonat.e miine vreau sa incep din nou cu lite-ul dimineata pt. ca vad ca incepe din nou sa imi fie foame si depasesc limita.Asa ca, fetelor dragi, incercati cu toata increderea, vi le recomand cu caldura.eu am reusit sa renunt la cafea(cu exceptia zilelor cand am fost in vacanta)si eu beam cam 2 ibrice pe zi, este aevarat slaba, cu ajutoarul lite-ul de ciocolata.A m luat si un tratament homeopat.Am un medic homeopat care chiar stie ce-i cu el.
Rodica, ti-am scris PM.
Marilena12 spune:
Vreau si eu informatii concrete despre programul de slabire, ce trebuie sa includa, care este dieta, cum comand, cum platesc, cat costa, etc. Am de dat jos 10-15 kg, si astept sa-mi raspundeti aici sau pe marilenavladoianu@yahoo.com. Va rog mult, cat mai clar si cat mai repede. Am maaareeee nevoie!

Mary si Anna (pisicuta lacomita)08.04.2006
nadyana spune:
Buna Mary!Eu sunt acum la programul de slabit.Am dat jos 5 kg.jum. si in cauza neglijentei mele am pus inapoi 2 kg, dar desi maninc ca o scrofita, de 2 saptamini si noaptea, nu am mai pus inapoi nici macar jum. de kg.In schimb, prietena mea, s-a tinut ca la carte de programul de slabit si ii merge super bine.A dat jos intr-o luna e la 98 kg cat avea la 79 cat are acum.Programul de slabit se face in 2 ture.Prima tura este programul de 9 zile care este un program de detoxifiere, iar a doua tura este programul de 30 zile care este programul de reglare a metabolismului.Ce pot sa-ti spun doar ca sunt foarte bune si ca merita sa incerci.Prietena mea a incercat pana si cu supa de varza si nu a reusit.Acum este f. mindra de performantele ei.programul de 9 zile pt. detoxifiere, in care se elimina cam 5-6 kg. este 115 euro, iar cel de 30 zile este de 188 euro.
Prietena mea a fost mult mai perseverenta decat mine.Eu am luat amindoua programe, dar nu am tinut corect.Am luat din ele gelul de aloe si forever lite care este un praf din care faci un amestec si inlocuiesti mesele si am ajuns dupa 2 saptamini cu 5 kg jum mai putin.este f bine avand in vedere ca eu incerc sa renunt la fumat si stiti bine ca pofta de mincare creste f mult in aceasta perioada.
Chiar fetelor, apropo, eu de miine nu mai fumez.M-am innarmat cu 1 bion de gel de aloe si niste pastilute tot de la ei, ceaiul tot de la ei si niste picaturi de la plaar.Sper sa ma ajute Bunul Dumnezeu sa reusesc.
Mary, daca mai vrei alte informatii, ti le ofer cu multa placere, avand in vedere ca sunt f. pregatita in acest domeniu
dupa ce vreo 3 prietene au slabit in decursul timpului si am pe cine sa intreb