Produsele Aloe

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Doamne fereste Cristina, cum se poate asa ceva?Ce inseamna asta ti l-a trimias in Iasi la un distribuitor?Dar tu la un distribuitor l-ai comandat?Asta pt. ca unde l-ai comandat tu nu era site-ul oficial al firmei, probabil.Sa inteleg ca esti din Iasi?Eu zic sa nu il mai comanzi inca o data tot prin ei.Ce inseamna asta ti l-a trimis la un distribuitor din Iasi.In Iasi firma Forever are depozit, cum sa ti-l trimita din Bucuresti in Iasi?Asta s-a intimplat din prea multa comoditate, ca in multe alte domenii.Deoorantul este doar unul singur, fara aluminiu si este 200 mii lei la pretul de depozit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

da, sunt din Iasi - multumesc pentru raspuns; si deci de unde pot sa-l cumpar, cel mai simplu si mai repede? poti sa-mi raspunzi pe PM?

editez - multumesc, am gasit si PM-ul!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croitorualin spune:

Pt. Nadyana

as vrea sa iau legatura cu tine ( pe PM daca e posibil), dar imi returneaza mesajul si-mi apare un mesaj cum ca nu accepti mesajele private; eu nu ma pricep daca am activat sau nu Pm-ul sau cum se face. poate ma ajuta cineva cu un sfat.

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

EU am luat pentru baietelul meu care are 8 ani si jumatate pastilele acele de Echinaceea Supreme.
Eu oricum ii dadeam in fiecare toamna - iarna echinaceea, dar pana acum ii luam ursuletii de la Walmark.
Acum m-am hotarat la produsul de la Forever pentru ca stiu ca-s bune chiar daca sunt mai scumpe.
Problema este ca nu prea stiu daca la varsta lui pot sa-i dau o pastila intreaga....ca pe prospect nu scrie daca la copii se da mai putin sau la fel ca la adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

nadyana, pe unde esti?
te asteptam
am si eu o rugaminte, te rog frumos
"baiatul meu" pleaca in afara la munca. Spune-mi si mie ce sa-i cumpar sa aiba la el in caz de raceala, chestii usoare. El are si o tuse urata de vreo 7 ani de cand il stiu.

multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Si eu am folosit produse de la Forever pentru tratarea unui fibrom uterin. In 2 luni a scazut de la 2,3 cu 2,4 cm la 1,7 cu 1,9 cm. Eu zic ca a meritat. La inceput se punea problema unei miomectomii dar vazand cat de bine evoluez, doctorul a hotarat ca am scapat de cutit. Asa ca a meritat investitia, si daca a fost mai scump. Chiar s-a mirat medicul la al doilea consult cat de bine a scazut fibromul si de faptul ca i s-au estompat marginile, semn ca evolueaza spre bine, si cand i-am spus ce iau m-a intrebat mirat: dar ce contin produsele astea de la Forever de fac asa minuni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Chantal, ce produse anume ai folosit pt tratarea fibromului?

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Berry Nectar, Gin-Chia, Multi-Maca, Bee Propolis, Royal Jelly si A beta carE. Astea sunt pentru mai multe afectiuni ginecologice, nu numai pentru fibrom. De exemplu, Maca e pentru infertilitate (nu e cazul dar am zis ca nu-mi face rau). Dac vrei, iti spun si dozele. Oricum, la distribuitorii de Forever sunt liste de tratamente pentru toate afectiunile si scrie acolo ce si cum sa iei. Am inteles ca au si un medic care te poate sfatui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Sunt bestiale produsele Aloe Eu mi-am luat trusa Touch Of Forever si nu mai am nimic din ea Am dat la socri, lu' cumnat-mea am pastrat si pentru noi multe chestii. Pentru ca am luat trusa m-au facut distribuitor de produse, eu insa nu ma pot ocupa de chestia asta pt ca am un bebe mic si sunt inca a facultate.Va spun sincer am folosit unele dintre cele mai scumpe produse (creme, vitamine etc) si nu am fost la fel de multumita

de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

red]Chantal[/red], merci!
Deci tu ai luat toate produsele astea deodata? Soacra mea este distribuitor, asa ca o sa o intreb despre asta.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput