Aspirante peste 30 de ani - cap.3

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Iulia sa fie cu noroc broscutele!
Eu am primit trandafiri si ciocolata de la sot,mai devreme ciocniram si un pahar de vin (Busuioaca de Bohotin buuuuuuuun!)
Voi?cum ati petrecut?
Pupici la fete
Gabi

http://fotoalbum.web.de/gast/gabi-freundlieb/Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

IULIA fatooooo cand vei afla diagnosticul tau sa ma anunti si pe mine ca parca m'am vazut pe mine cand ai spus ce ai..
si apropoooo..io mi'am luat Broscoi
aaaaaaaaaaa si zici ca ????ha???????

anna felicitariiiiii
Avaloaneee sa stiii ca si plansai cand vazuii,,,stii tu cu ochii mei de vulturimi esti draga rau si nu mai nici o sansa sa scapi de mine..tot si jos palaria..

aaaaaaaaa si bun venit noilor babutze

asa????? sper ca nu uitai pe nimeni...
aaa pe tine crinutzoooo ca te mai sar din cand in cand ..da tu stiii ca io te iube mult..

hoooooooo ca nici pe tine nu te uitai sorooooooooo..ha??ce crezi ca nu stiu ca stai la coltz cu bata sa mi'o tragi?
ete ca te bag in zeama...vezi?

hai ca va pe toate fara exceptieeee..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Annaa felicitari si sarcina usoara!

Iulia poate ca ar trebui sa mergi la Bucuresti la un medic ca ceva nu e bine la tine!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Salutare tuturor!Asa cum am scris in mesajul trecut revin si eu cu povestea mea.
Deci......prima sarcina am avut-o dupa 7 ani de casnicie.Bucurie mare pe capul nostru,veselie si alte cele,totul a fost frumos si bine pana in momentul cand l-am nascut.Din nefericire s-a nascut mort cu toate ca totul era bine(cu 3 zile inainte de internare facusem echo).Apoi am mai ramas insarcinata dupa 2 ani,dar din pacate nu am putut pastra sarcina(se prinsese prea jos).apoi vreo 4 ani mi-a fost frica sa ma raman de teama de a nu trece din nou prin ce mai trecuse.
EEEEEEEEEEEE!!! dar de vreo 2 ani ne-am pus si noi mai serios pe treaba si nimicDe 3 luni urmez un tratament homeopat care sper sa dea rezultate,numai ca pana acum nu am avut cu cine sa-l probez ca sotul meu e toooooooooooooooocmai in Canada.Asa ca eu momentan ma pregatesc de ,,intalnirea bomba,,care sper sa se lase cu un.
si pana atunci va tin pumnii la toate sa reusiti cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Nu stiu ce semnificatie au broastele testoase , dar acum 2 ani la Giulesti la cabinetul de infertilitate aveau 3 broaste testoase f faine. Anul trecut nu le mai aveau si nu am intrebat ce s-a intamplat cu ele.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Fetele a revenit si "veterana" , care are 4 embrioni la burtica...Pe 27 februarie testul de sange...
Vad ca v-ati umplut de cadouri de Sf.Valentin, dar si eu am cadoul la burtica si sper din tot sufletul sa ramana acolo...
Victoria am primit PM-ul si scuza-ma ca nu am raspuns, cat de repede am sa pot iti raspund

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Pis Super cadoul tau!Ma bucur pentru tine!
Pupici de la o alta "veterana"
Gabi
http://fotoalbum.web.de/gast/gabi-freundlieb/Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

PIS, FELICITARI si jos palaria mea.
4 fata? nu cam multi ? ce ar fi sa faci 4 bb?
pentru tine participam si noi, ca purtatoare.
CRINUT, i-am zis lu sotu' meu de tine si mi-a zis sa nu iti iei broscute vii(sa nu le vezi impaiate) - scuzati, da si mie mi-ar fi frica...
LIANO, nu mi-ai spus cum trimit poza sa ma vezi, ca io te vazusi si zisei ca si tine - MAMA, taica-miu a fost prin ...plecat?(ca nu stiu unde esti nascuta) atit ca eu port ochelari(da din cauza unei tante doctorite fff"capabile", care in loc de plus mi-a dat cu minus-raspuns eronat-dioptrie mare acusa)
mai, eu m-am distrat putin.
sapt viitoare ma duc la doctor la galati, se numeste BOTEZATU. ati auzit vreuna de ele?
vara-mea, 41 ani, 2 FIV nereusite la buc cu marinescu, a facut trat si urmarire de ev cu asta de la galati, inseminare artificiala la Buc la Marinescu in ziua in care i-a zis asta de la galati si ora inclusiv, si are bb, 7 luni acum(si avea vara-mea probleme stup, pe bune, si ea si el, de toate alea, alea).
ce ziceti? la buc la care doctor sa merg?
IULIA
VA PUP DULCE, IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

auzi, cum ai stabilit ca este BROSCOI?
ca m-am dus si io sa ii examinez pe ai mei(cei 3 capatati ieri, hihihi), si sa mor daca pot sa zic ceva de sex la vreunu.
de care BROSCOI? apropo
SI CITA LUMEEEE FERICITA DOAMNEEEE PE AICI.sa marcam fetele- pt 2006 prima este PIS cistigatoare.
TOATA LUMEA PUMNII STRINSI PENTRU PIS.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Mai care-i treaba cu broscutele pana la urma?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput