Aspirante peste 30 de ani - cap.3
Raspunsuri - Pagina 12

monip spune:
pt Iulia Braila-analize pt sindromul de hipercoagulabilitate se fac la Bucuresti, la Fundeni; daca pana acum nu ai avut probleme - de ex tromboflebita, edeme, etc - si nu ai pierdut decat o sarcina,nu te sfatuiesc sa bati drumul pana la Bucuresti ca sa ti le faci; stiu ca pare cinic, asa am zis si eu cand un doctor mi-a zis asta, dar acum se banuieste ca eu mi-am facut 9 luni degeaba tratament injectabil cu anticoagulant...

IULIABRAILA spune:
monip, subiectul tau l-am citit ieri!
simtome pe care le am(sau ma rog) : o roseata inexplicabila pe fata si git, care imi apare la nervi, sparturi de vase de singe pe picioare(da sint si grasa), dureri de cap dese(da sint si nervoasa des la serv si stresata), sint operata de fiere(da chirurgu care m-a operat a zis ca dac-aveam probleme de hipercoag. atunci nu plecam in 2 zile din spital postoperator laparo), la trat antibiotic dupa avort, am facut niste edeme de sa mor nu alta(pe fese, si am mai facut injectii la viata mea, chiar inainte de avort ultimele 15 cu gravibinon si cine a facut stie cit sint de dureroase si uleioase), mama a pierdut 5 sarcini inaintea mea(la 5-6 luni) si pe mine m-a facut cu cerclaj(am 36 ani), mama este operata de tiroida, asa ca tu ce zici? ca poate tu ai mai intrebat de simtome cind ai fost atita timp la doctor?
multumesc mult si astept rasp, IULIA

monip spune:
Nu stiu ce sa zic despre simptome, tu poti sa incerci sa ti le faci, pana la urma sunt niste analize;unele dintre ele se pot face si la alte centre in afara de Fundeni, asa ca verificare.

annaa spune:
Buna!
Undeva la inceputurle acestui subiect scriam si eu, cu aproape 6 ani de incercari(tratamente, stimulari, inseminari), cu o sarcina (singura) oprita in evolutie acum trei ani, si varsta -peste 37ani
Din fericire vin sa va incurajez ca se poate.
In noiembrie am fost la Cluj pentru a ne interesa de FIV.De de acolo a venit cu sfatul sa mai incercam cateva inseminari avand in vedere ca analizele se prezentau bine.
Dar de Mos Craciun a venit cu alta veste, si anume cu barza
.
Acum sunt in 15 sapt si e o sarcina destul de dificila, dar sper sa ajungem cu bine in vara , cand la peste 38 ani sa fiu o tanara mamica care sa isi aline puisorul.
Ana
15sapt

Avalon spune:
Anaa, draga de tine! Tu ai disparut acum cateva luni dupa ce ai avut testul acela pozitiv si credeai ca e de la pregnyl, nu? Nu mai stiam nimic de tine, dar speram ca esti gravida si ca vei veni sa ne dai vestea! FELICITARI!
Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos! Multumim ca ti-ai adus aminte de noi!
Sper ca nu ai mai carat mobila pe scari...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

annaa spune:
Multumesc!
De citit v-am citit aproape zilnic, dar mi-a fost foarte frica -si imi mai este inca, asa ca nu am spus nici familiei decat de curand.
Da intradevar aveam un test pozitiv in a 16-a zi dupa pregnyl, dar nu mi-am pus prea mari sperante in el, asa ca am continuat sa muncesc la servici cate 14-16h, plus ca am facut si nistre renovari prin casa plus chetia "cu caratul mobilei", ca atunci cand i-am spus Dr. am crezut ca ma bate
In urma oboseli, a efortului si a stresului, mi-a fost foarte rau si am avut emotii foarte mari in privinta evolutiei.
Dar cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut de perioada cea mai periculasa de 3 luni, si speram sa fie bine.
Ana
15sapt

Avalon spune:
Anaa, te inteleg perfect! Si eu data viitoare cand voi ramane nu voi spune decat sotului, restul lumii va afla atunci cand se va vedea burtica! Am trecut prin atatea explicatii si consolari data trecuta, incat... mai bine lipsa... Dar ma bucur nespus ca ai reusit, din tot sufletul, sa stii! Si stii ceva? Ia-ti grija, ca va fi bine! Ai aflat ce va fi, baietel, fetita?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

IULIABRAILA spune:
gata fetele m-am facut cu 3 broscute. de gips, culoare verde-auriu-negru, prod CHINA, fiecare diferite,una mai micuta, asa ca s-a indeplinit treaba cu broscutele IONICAI. le-am plantat deja in dormitor.
sa fie cu noroc si ce faceti-INDRAGOSTITELOR- petreceti?
liana- ti-ai luat broscute?
crinut? tu broscute iei ? cred ca merge si cu vii(poti sa le pui intr-un acvariu, de asta n-ai acum). da cum le pui pe noptiera in dormitor ca cica asa este modelu, in camera in care nani si altele...
productie COSTA RICA.
ANEE, felicitari si la mai multi. sa pui poze echo si sa ne zici ce este, da?
tinem pumnii sa fie sanatos si el(adica bb, in genere) si mamica lui deasemenea.
IULIA

crinuta71 spune:
Iulia si eu i-am zis la sotul ca vreau sa-mi iau 3 broscute vii. Dar a venit un NU categoric din partea lui, a zis ca nu vrea gradina zoologica in casa (am o catelusa si niste pesti). Dar vreau sa merg si eu intr-o zi prin oras sa-mi caut niste broscute din ceramica macar. Poate chiar maine merg sa cumpar.
poze