Aspirante peste 30 de ani - cap.3
Raspunsuri - Pagina 11

andicu spune:
Buna searaaa.
M-am intors si eu in seara asta de la Bucuresti. Azi am avut o noua intalnire cu dna dr Protopopescu. O scumpa, super! imi place de ea din ce in ce mai mult!
Sunt fericita ca al meu sot are un rezultat super la spermograma (chiar si in conditiile de stres in care a evoluat ): 165 ml/ml cu 70 % mobili, concluzie : normospermie
.
Mai nashpa e ca ne-am facut cu ditamai tratamentul iar de antibiotice de la nemernica de Chlamydie, mai ales ca i-a iesi tsi lui o infectie nedetectata decat la leucocitele din spermograma, asa ca trat. e la dublu : 12 zile fara , fara alcool, eu care cu uratii pe cap deja de 5 zile, va dati seama saracul iepuras ce fata de inmormantare a facut
!
unde mai pui ca si plecam amandoi vreo 10 zile prin strainataturi si nika
!
Andreea.Pozele mele

IULIABRAILA spune:
fetele, ca sa vedeti ce coincidente!
si io tot bruneta fusei in tinereturi si acusa blonda. si tot tunsoare ca a lianei.
si io catelusa(cateloi) schnautzer urias, da mi-a murit de batrineturi anu trecut.
si io motan, si tot negru.
si io cu kg mai multe.
si cu nervi...peste tot.
cind m-oi mai destepta fac si album, deocamdata studiez regulamentu'. ma mai poate lumina cineva la ora asta si pe mine proasta?
adeca, cum se pun domle poze pe aici? ca sa nu mai zic ca olteanca ma facu rau. domle cum de reusii sa bagi pozele in dansatoare, ca murii cind vazusi asta?
am si io o amica de pe net in craiova, lucreaza la TOMMY. este o tipa super.
auziti(intrebare indiscreta da vreau raspuns,da?) io, acum sint la 30 zile de la avortul spontan(precizez ca am avut singerari 2 sapt dupa). vineri, simbata si duminica, pic, pic, pic, maroniu, putin cantitativ, si azi gata 2 pic si muri. sa zic ca asta a fost ciclu, sau iar este altceva?
please, ajutati o biata incepatoare in trebi gineco(da inteleg repede). ca programare mi-am facut la un doctor destept de pe la noi(cu garantii maxime in exploatare) da mi-a zis sa ma duc dupa primu ciclu. io nu stiu ce sa zic, a fost n-a fost, ca daca ma duc si zice ca...nu a fost ce zic io?
IULIA
- pentru azi"luminati-ma si pe mine, o biata....." cum vreti voi

andicu spune:
Iulia, din ce stiu eu, ciclu pe bune e atunci cand iti curge ca lumea, si aia se cheama abia prima zi. Eu zic ca mai ai de asteptat.
Andreea.Pozele mele

IULIABRAILA spune:
am uitat, la mine nasol tare. eu par de 45(si am 36 ) si barbatu-meu pare de 25(si are 36).
stiti vreun remediu la asta?
ca io am si 1,60/80kg si el 1,75/73kg - doar mincam acelasi troc si?
mai al meu n-are nici o problemuta cu d'astea cu mincatu, ce naiba fac, trebuie sa iau masuri neaparat.
distrati-va fetele tare de tot.
DA NU MA UITATI CU INTREBAREA MEA, DA?
numa belele in capu meu, nici la sesiune n-am ajuns(nu v-am spus ca iar m-am luat de scoala, da am cam ratat sesiunea asta, am prin 1 din 5, cu beleaua mea din ianuarie)

Victoria spune:
quote:
Originally posted by IULIABRAILA
ca io am si 1,60/80kg si el 1,75/73kg - doar mincam acelasi troc si?
mai al meu n-are nici o problemuta cu d'astea cu mincatu, ce naiba fac, trebuie sa iau masuri neaparat.
distrati-va fetele tare de tot.
Iulia si la noi e la fel, el lung si slab, eu..nu asa lunga si nici asa slaba

Dar trebuie sa ne zbatem si sa reusim.Cu aspectul nu-ti face prbleme, ca nu asa iti influenteza fertilitatea.Dar, ca sa te simti mai bine, mergi la coafor, cosmetica, schimba-ti culoarea parului, vezi tu..
Bafta la toata lumea,
V
veni, vidi, Victorie!

asi spune:
Iulia eu zic ca nu a fost ciclu daca numai a picurat.Te-ai protejat in perioada asta?Ceva nu e in regula....
Crinuta felicitari!Taci si nu zici nimic ca ai de sarbatorit.Ce bataita iti trag eu tie .La anul sper sa il sarbatoriti in 4 (Tata,Mama ,Crina si bebe)
Mai fetelor eu ma duc vineri la doctor la un control si nu stiu ce sa ii zic ca vreau.Cred ca am luat-o razna.
Azi ii fac iubitului meu sot supa de fasole cu ciolan.Abia astept sa fie gata.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

carmen94 spune:
mey,mey mai e un loc si pentru mine in clubul vostru?dar eu vreau un loc de cinste ca acus,acus fac 35 de ani.acum is cam grabita,dar promit sa revin si eu cu povestea mea!

crinuta71 spune:
Luli
Iulia mai bine sa astepti pana iti vine menstruatia normala. Cata lume de pe aici are animalute....
Asi multumesc de urari. Ce pofta mi-ai facut cu supa aceea pe care o faci
poze

IULIABRAILA spune:
mai asi, nu am facut dupa avort. de aia nu pricep nici eu ce mi se intimpla.
si nici racita nu par sa fiu pe undeva. azi iar, acum dupa-amiaza pic pic. voi ce ziceti sa fie o problema cu coagularea singelui? am citit eu subiectele legate de sindromul de hipercoagulabilitate, da nu am priceput cum se poate manifesta prin pic-pic sau prin lipsa lor? ca fetele care au participat la aceste discutii(prin 2005 subiectul) se contraziceau, una asa, una asa.
off, doamne numai belele am de cind cu...si eu care ziceam ca m-a ajutat dumnezeu si am reusit sa ramin insarcinata si sa duc o sarcina si sa trec si de sapt 13 si tot asa...
asi nu stiu ce sa mai fac, aici la braila m-au controlat 3 medici dupa si tot degeaba.
as incerca la bucuresti dar unde? ma puteti ajuta in acest sens?
o prietena de-a mea, care nu reusea sa mentina sarcina dupa luna a III a, la 37 de ani, s-a tratat cu doctorita MILITARU de la giulesti. stiti ceva de ea?
ei i s-a parut deosebita . daca ati vedea la braila cum sta treaba cu doctorii v-ati cruci fetele." doctora mea" de pina acu, cind i-am zis de teste de hipercoagulabilitate mi-a zis brusc sa ma duc la alt medic ca problemele mele o depasesc.
MA SCUZATI CA VA DERANJEZ CU ASTEA AZI!
IULIA - pentru azi"mi se pare o zi tare nasoala..."

IULIABRAILA spune:
fetele, apropo, am vazut ieri subiectul cu broscutele Ionicai, cu reusita.
i-am zis azi lu sotu' ca vreau broscute si intrebare: "vii, impaiate, jucarii, statuete, de care iti pofteste inimioara?"
voi ce ziceti ? ca acu e plecat de acasa, poate imi raspundeti sa ii spun de care.
glumesc, da este draguta treaba cu broscutele, nu?
adica, chiar asa de prolifice, incit sa se transmita si la oameni?
iar glumesc, da io stiu... ca teste de sarcina tot cu broaste se faceau ..pe vremuri.
nuuuu, eu zic ca este fo legatura da no vaz.
IULIA