Aspirante peste 30 de ani - cap.3
Raspunsuri - Pagina 14

Liana30 spune:
oleleuuuu IULIOOOOO..MAMA .. cetii de 3 ori mesajuju tau ca sa'l pricep...ete ca io sunt cam batuta'n cap..dehhh vezi?
acu il pricepui
pai Broscoi e grasu meu
luli io ti'as zice da nu stiu..auziii si io ca isi iau fetele broscoaice si fugii si io repede la grasu si ii zisai.."gata de azi esti broscoiul
meu.."si grasu zise...OK daca trebe..atunci..asta e..voi fi si broscoi ce draku sa fac
"Nimic nu-i imposibil!"

luli spune:
Liano esti de belea - eu stiam ca broscutele aduc noroc, am si eu una miiiiiiica din piatra semi-pretioasa si ma gandeam sa-mi iau una cu pui si banutz in gura pentru ca... cica aduce noroc si prosperitate
, am o prietena care e pasionata de Feng Shui, dar sa ma gandesc la szotul tau ...
nici o clipa...
Behind every love is a great story
Luli

Liana30 spune:
luli asa e ca sunt o belea???cu cioace!!!!
si..si..uite iti spun un secret..stttt..shtttt..sa nu mai spui la nimeni.am si un broscoi mai mic in forma de cana si manerul e stii tu aia lu broscoiu ca nu poci sa o pronunt aci ca mii rushinniii....asa ca iti spusai numa tie ca imi esti draga da sa nu mai zici da????
"Nimic nu-i imposibil!"

miaunika spune:
quote:
Originally posted by luli
Bey ce mai sarbatoreste lumea pe aici si eu sunt franta de munca. Acum 20 de min am venit de la servici da' nu am mai putut rabda si am deschis calculatorul.
Asi - multi ani fericiti si rodnici
Crinuto vrem si cu tine pozeeeee
miaunika bine ai poposit si sedere scurta, migrare rapida la
Liano cioace = baliverne
multumesc pentru urare, asemenea si voua.
Am o intrebare de incepatoare in domeniu. Vreau sa-mi fac analizele si dupa ce am rezultatele, vreau sa ma programez la vizita la Dl Herghelegiu la Polizu. Despre acest doctor am citit ca e cam 'urs' in relatiile cu pacientele, dar ca profesionist e foarte bun.
Pana acum n-am fost niciodata la medic si nu prea stiu cum sa ma port.
Aici vine intrebarea cea mare:cat sa dau spaga? Si acum cu cea mai mare jena: cum o dau?

Va rog sa nu radeti, ma rog prea tare, de mine.
Astept raspunsurile voastre pentru a ma linisti.
Va doresc o zi minunata in continuare sau o noapte furtunoasa

Pupam

crinuta71 spune:
Liana
Iulia mie imi plac mult broscutele testoase. Am o prietena care are, si cand merg la ea intotdeauna le iau in mana si le mangai pe capusor. Dar sotul meu, intradevar, nu e prea incantat de ele, asa ca imi voi lua din ceramica. Inca nu mi-am luat, ca ieri nu am mai ajuns sa caut. Dar tu de unde le-ai cumparat, ca nu prea am vazut de vanzare?
Pis iti tin pumnii sa reusesti!
poze

luli spune:
Cum s-ar zice.... esti toata ziua cu mana pe treaba...
Luli

crinuta71 spune:
quote:
Originally posted by luli
Cum s-ar zice.... esti toata ziua cu mana pe treaba...
Luli

Luli

poze

asi spune:
Fetelor ce ati patit toate cu brostele?
Eu stiu ca e greu dar chiar asa.....
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

luli spune:
Liana draga si magnificul broscoi cana (ssssttttt) il ai cumva la servici?
Luli