Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
cristell spune:
Ege frumoase pozele cu ...ege si cu marea.
b irina c,godzila,nanadana multumim de aprecieri.
Gavrilia,gabitz bine ati venit.
Mary ilie haioasa poza,parca ar mai vrea papica buna Andrei.
Nanadana si Stefania are zile cand face mai apos si apoi isi revine singura fara sa-i dau nimic.
Flavia multumim de raspuns.
mysweetest spune:
Codruta incearca sa ii mai dai suc de morcov ca sa isi regleze scaunele.
Baiatul meu face de 2 ori pe zi acum ..ieri prima data cand a facut kk era cam tare dar a 2 oara era ok.
Cred ca maine ii dau si eu suc de morcov ca nu i-am mai dat de vreo 3 saptamani .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
cristell spune:
Godzila eu cred ca mai conteaza si ceea ce mancam noi.Stefania a avut cateva evenimente din astea si tot ma intrebam si eu oare de la ce a facut ca nu erau schimbari prea mari in meniul meu,dat ceva eu cred ca nu i-a picat bine.Dc. noastra ne-a dat o crema minune care la Stefania a avut efect,se numeste Reviken.Stefania a fost iritata la fundic din maternitate,i se lua pielea asa de tare au oparit-o alea si chiar daca duceam pempers nu cred ca ii puneau.De atunci nu a mai fost oparita niciodata chiar daca a facut mai moale.
codruta_grg spune:
Marlena, in fiecare zi ii dau suc de morcov, cam 25 ml (+suc mar+suc porto). Acuma nu-i mai dau ras nimik, sa nu-i ingroase scaunul. Poate nu o trece?
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
godzila spune:
Stiu Cristell tocmai asta e problema. Ca eu pot inlatura efectul. Dar oare ce aliment i-o fi provocat asta? Care-i cauza? Si pe a mea au "oparit-o" din maternitate. Era saracuta carne vie nu mai stiam ce sa-i fac. Si am rezolvat lasand-o fara pampers 3-4 ore pe zi. Asta e a doua oara cand imi face asa ceva. Chestia e ca nu e mai rau ca cea anterioara...dar acum poate sa riposteze saracuta. Imi inchipui ce rau o durea si aia.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
cristell spune:
Codruta cereale ii dai?Uite Stefania de cand am inceput cu cerealele face de doua ori si inainte facea numai o data.
simodina spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Ioana, eu nu am vrut sa-ti provoc cosmaruri . Am vrut doar sa tragi invataminte din patzaniile mele, ca eu tare m-am ofticat cand mi-am dat seama ce m-am pacalit . In ceea ce priveste experientza, nici bona mea actuala nu o are. Dar si-a crescut 2 nepoti, din care pe fetita de la 4 luni - acum are 5 ani. Sa stii ca eu deocamdata sunt foarte multzumita de ea ca-mi respecta deciziile in ceea ce priveste copilul iar daca are vreo alta idee mai intai imi cere permisiunea si abia apoi o aplica . Si il iubeste pe asta micu' de parca ar fi nepotul ei. Problema e ca si el a inceput sa o iubeasca si cand vad cum o mangaie pe fatza cu manutzele alea mici cand il ia in bratze ma apuca o gelozieee... Mercic pt floricele, iti dau si eu un buchetel (am editat mesajul sa refac buchetul-he he)
Merele coapte eu tot la microunde le fac: le tai cubuletze dupa ce le decojesc si le pun 3 minute juma la 750. Eu folosesc tot ionatan, dar am grija sa fie marul rosu complet, sa nu aiba parti galbene. O sa incerc si eu golden.
Ioana, o fi fost cam acra mandarina. Nici Serban nu s-a omorat dupa marul simplu, dar dupa ce i-am pus si morcov tzipa de bucurie. Eu nu i-am dat inca citrice ca-s cam acide. Dar sa-ti spun cum cumpara sotzul meu mandarine sau clementine: cere una, o plateste si o mananca pe loc; daca e acra se duce la altul- hehe.
Codrutza si eu stiu ca morcovul crud e laxativ. Combina-l cu mar - suc din 2 morcovi marisori( aprox 45 ml)si un mar copt pasat ( nu prea mare) = 120 g, adica o masa pentru noi. Eu ieri i-am pus in piure doar un morcov (suc) la un mar si o feliuta de banana si a facut cam tare si greu. Azi ii pun 2 morcovi ( nu s-a trezit inca si nu i-am dat).
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
cristell spune:
Godzila contine:ihtiol,extract uscat de hamamelis,oxid de zinc,tetraborat de sodiu,vaselina alba,dioxid de titan,ulei de lavanda,vanilina,apa purificata.
codruta_grg spune:
Cristell, ce cereale sa ii da la Stefania? Sa mearga cu lapte de la mine...
Simodina, asa ii dau, dar vad ca zi nimik.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski