Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 10
locca spune:
Marlena, cred ca ai dreptate, m-am gandit si eu la asta ieri, cand tot asa nu mi-a mancat dimineata. De-asta i-am si dat mar ieri. Ufff, chiar trebuie sa ma duc sa iau un storcator, ma gandeam ca o sa incep diversificarea de cand face el 5 luni, dar se pare ca e pregatit copilu' de altele decat lapte, la cat de fericit a fost ieri cu marul.
Deci de la 2 azi noapte a avut un simulacru de mancat la 8 si a mai mancat cat de cat ca lumea pe la 12.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Nadina, lasa, ca mai bine cosmar acum decit dupa ce aleg bona si plec la servici. Eu i-am dat la inceput morcov si a lins farfuria; apoi i-am bagat si mar, asa-si-asa, acum si cu mandarina nu-i place; morcovul ramine preferatul Mirunei deocamdata.
Multumesc pentru raspunsurile cu marul folosit.
Am cumparat ieri un caiet cu coperti roz, si de azi am inceput sa scriu: intre ce ore doarme, cind si ce maninca, ce ma face fata, ca sa aiba exemplu bona, sa-mi completeze si ea in fiecare zi (am citit pe forum de chestia asta si mi s-a parut ).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
nanadana spune:
Maryasa spuneam si eu sa dea dumnezeu sa nu mai merg si totul sa fie bine ,dar oricum o sa merg sa il cantaresc si sa_l masor la un centru de copii si o sa arunc o vorba acolo la fetele de acolo despre Antoine
Cristell dar Stefania a facut caca de 4 ori intr_o ora ?ca Antoine asa a facut de accea m_am speriat
poze
DanaAntoine
mysweetest spune:
Ioana si eu scriu de la sf. anului trecut pe o agenda la ce ora mananca Alexandru si cat si fac totalul la sf zilei ca sa pot face comparatie. Orele de somn le scriu mai rar.
Am recurs la metoda asta fiindca nu mai tineam minte..m-am tampit de cand cu bb..uit tot.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
karmenutza spune:
Nanadana, (ma gandesc si io in prostia mea), poate baiatu' nu s-o fi terminat de prima data si l-ai schimbat tu prea repede. Si la fii-mea uneori dureaza. Trage unul in scutec si mai trage iar peste 5-10 minute. Da' io n-o schimb imediat, o las sa se termine. Poate de-aia a facut de 4 ori intr-o ore, o fi fost acelasi .
Marlena, eu de cand am nascut-o scriu cat si ce a mancat si la ce ora, pentru ca uit. Dar am un tabelash pe calculator si il completez. Cam cand se termina o luna, sterg datele de luna trecuta si o iau de la capat, sa nu crezi ca am insirat sute de pagini de papa lu' bb.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
nicole74 spune:
Acum am terminat si eu o parte din treaba, in special sucul, banana cu branza, supa, piureul, hranitul bebelushei, culcatul bebelushei, stransul si spalatul gramezii de vase ce se strang in urma pregatirii papicii.
Dar am satisfactia ca a papat tot. Branza am facut-o tot din Bebelac, iar in piure tot bebelac am pus. Cred ca ieri nu i-a fost foame.
Mai stie cineva ceva de Oana si Andrew.
poze
Carmi spune:
Fetelor, sunt happy, lui Fabiano i-au iesit bine analizele !!!
La multi ani sarbatoritilor de azi, sa creasca mari si norocosi !
Codruta, dragalasa Petra, las´ca-i bine ca-i indrazneata.
Brava nora am !!!
Ioana, rogu-te, cand ai timp/chef, la frumoasa listuta ce ai facut, poti trece si in dreptul meu ´poze´? Multumesc.
Fetelor, va pup, urla nemancatu´´´´´
CArmi
Foto bebe Fabiano (20.10.05)
Ioana75 spune:
Carmi, ce ma bucur! S-a rezolvat cu link-ul.
nicole, cit de bun e biberonul cu lingurita de la Farlin? Excelent, foarte bun, ok, nu merita investitia? Mersic.
Sa vedeti ce am patit. Pun fata in bouncer, pe jos, linga mine in birou. Fata s-a scurs pina a ajuns cu picioarele pe podea, si apoi, nu stiu ce a mai facut, chestia e ca s-a catapultat, la peste un metru in fata bouncer-ului, si a aterizat pe sprinceana si pometele sting. A scirtziit un pic, dar i-a trecut repede. Deci noi am inceput cu juliturile. Stau si ma gindesc ce-o sa-i fac bonei daca o sa i se intimple si ei asa ceva (dar n-ar trebui, ca doar nu sta pe net).
Ioana75 spune:
Am uitat sa va zic ce era mai important: am facut sedinta foto cu fata, doar cu o parte din haine, ca miriia (nu a zimbit in nici o poza). Asa ca i-am facut repede 6 masuri de lapte cu 3 masuri juma' de orez, in total 240 ml. A mincat pina la ultima pictura, iar cind i-am scos tetina din gura a urlat ca din gura de sharpe, si i-am bagat repede sinul. Se pare ca fructele astea chiar ii fac pofta de mincare. Ma bucur mult ca am inceput diversificarea, ca maninca si fata mea mai bine ...