The Pianist
Ati vazut filmul "Pianistul"? Eu n-am cuvinte sa-l descriu. Este...cumplit de bun!
Raspunsuri
Garofitza spune:
"Pianistul" este ultimul film al Lui Roman Polanski, actorul Adrien Brody, a luat anul acesta Oscar, pentru rol. Nu stiu daca a aparut inca la video store, sau pe net.
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Cristina spune:
L-am cumparat in format Divx de pe net (se poate vedea pe calculator). Sunt site-uri care vand filme (de toate genurile) si foarte noi, si vechi, daca vreti eu va pot da adresele. Trebuie sa-mi trimiteti un mail daca le vreti (adresele site-urilor), nu le-as pune pe DC pentru ca, evident, sunt pirat. Se pot transforma si in format VCD, la cerere (pentru DVD-uri).
Oricum, filmul este super!
Oana_B spune:
Ieri am inchiriat filmul. Absolut superb!!!! Scena de aproape de sfarsit in care el ii canta neamtului, melodia care rasuna asupra Varsoviei bombardate si pustie, soldatul care sta in mijlocul strazii, m-a facut sa ma gandesc ca arta este cu adevarat nemuritoare indiferent de razboaiele care ne macina, ce daca pana atunci avea degetele intepenite, ce daca era pe jumatate mort de foame, ranit si haituit, figura lui transfigurata de a putea sa mai cante o data la pian, scena in sine m-a impresionat de mi-au dat lacrimile.
Isi merita premiul.
Oana_B
There is no normal life, just life - Tombstone
Victoria spune:
Filmul e extraordinar! Am fost la premiera cu Polanski, si saptamana trecuta am vazut Varsovia pt. prima data, cu filmul in minte.... Au reconstruit tot, dar cladirile vechi s-au dus...
V
iuliana spune:
Intr-adevar, filmul e bestial...am trait filmul la maxim 3 ore cit a durat, iar Adrien Brody a meritat din plin Oscarul.
Adela spune:
Pianistul- un film ce trebuie vazut!
Nu am cuvinte sa descriu ce emotii am trait.... Unele secvente au fost cam tari pentru mine... Nu stiu daca as putea sa mai vad filmul a doua oara.
Insa scenele in care el ii canta neamtului (practic muzica i-a salvat viata... si ce potrivit a fost Chopin) si cand el se afla singur in camera, cu pianul, si isi misca degetele imaginadu-si cum canta - sunt de-a dreptul impresionante.
Ma intrebam la inceput de ce actorul a luat Oscarul.... dar m-am convins in partea a doua a filmului.
Adela & Julia (1 an)