The Pianist
Raspunsuri - Pagina 2
n/a spune:
Intr-adevar, un film extraordinar!
Eu am fost pe punctul sa plang si sa inchid. O sa radeti poate de mine, "barbat sa planga", insa am vizitat acele lagare acum 20 de ani. Cu toate acestea acele imagini imi sunt la fel de vii in minte ca si atunci.
Armand
loremari2000 spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Si eu vreau sa vad filmul, de unde fac rost de el?
pupici
Crinuta
Daca mai ai nevoie da-mi un mesaj privat si ti-l trimit eu
Eryka spune:
Intra-devar e un filmL-am vazut si eu ,ma impresionat tare mult .Nici nu mi am cuvinte,tot ce pot sa spun este ca merita vazut e de nota 10.
Eryka & sufletzelul din burtica ---„
iren spune:
Eu il am,da inca nu l-am vazut,asa ca recomandarile voaste,care conteaza mai mult decit ale criticilor,vor face ca Pianistul sa fie urmatorul film pe care il vad.
Iren&Bogdanelu
ANDRUSHKA spune:
filmul s-a terminat acum cateva minute si am fugit sa vad ce au scris fetele despre el. Sunt inca transpusa...cata suferinta, cata oroare, ce fragila si ridicola e uneori viata. Scene de o duritate extrema, dar si de o sensibilitate dureroasa. prietenul meu, polonez, statea cu rasuflarea taiata sa vada, sa recunoasca colturi stiute din Varshovia, care bineinteles a fost recontruita, sa prinda cateva cuvinte in limba lui... Desi sunt cumplit de deprimata si pe undeva resimt rusinea aruncata asupra rasei umane....recunosc, filme ca acesta merita realizate.
Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
canuta-om-sucit spune:
Vai ce ma OFTICCCCCCCCCCC. Al meu barbat nu a vrut sa il vedem pt ca el s-a saturat de filmele in care arata cat de mult au suferit evrei. Of si imi doresc asa de mult sa il vad. Iar ca sa il vad singura nu am timp , abia astept sa vina weekendul dar nici atunci nu pot ca e chindie, e ziua lui de nastere. Mor de nerabdare
aura
iren spune:
In sfirsit,am reusit si eu sa vad filmul...si l-am vazut cu un nod in git...nu cred ca as mai putea sa-l vad a doua oara...si cind ma gindesc ca am vazut atitea filme "dure",dar,cind stai si te gindesti ca toate ororile astea chiar s-au intimplat,ti se stringe inima...in plus,am citit citeva carti despre toata perioada aia,in care supravietuitorii lagarelor povesteau ce s-a intimplat,de cite orori erau nemtii in stare,cum legau picioarele impreuna femeilor care se chinuiau sa nasca -si eu eram gravida cind am citit...Filmul l-am vazut cu toate imaginile astea in cap,asa ca s-au impletit.
Iren&Bogdanelu