Top 3 destinatii de vacanta

Top 3 destinatii de vacanta | Autor: oanademunck

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!Hai sa facem un top al destinatiilor de vacanta, unde ati fost si ce v-a placut, impresionat acolo!De ce v-a impresionat si daca recomandati si celorlalti destinatia respectiva.Daca aveti poze etc
bye-bye

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Palma de Majorca!

Mi-a plakut absolut tot, dar mai ales culoarea apei si finetea nisipului.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

maldive

israel

usa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Acum depinde ce fel de vacanta:
Din punctul de vedere al modului de a face turism, Grecia.
Tara care mi-a placut cel mai mult: Austria.
Raport pret / calitate: Egipt.
Turism cultural: Italia.
Acesta este punctul meu de vedere.

http://photos.yahoo.com/ramonarump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Asterix spune:

E greu de facut un top 3 pentru locurile in care mi-am petrecut vacante minunate, dar o sa incerc. Pentru mine, pe locul 1 este Italia, unde am intalnit locuri minunate, atat in zona Venetiei si litoralului Adriatic, Roma, Toscana sau litoralil Marii Ligurice, este o tara de vis. Apoi mi-a placut mult Londra (din Anglia nu am mai vazut altceva pana acum) si pe locul 3 as pune Elvetia care ma fascineaza de fiecare data. Dar ca sa nu fiu nedreapta, trebuie sa amintesc si Franta (mai ales Provence si Coasta de azur, Paris si Normandia, locuri care mi-au ramas in suflet) si Austria, (aici in special Viena).

Aici am o gramada de albume cu poze de prin locurile amintite mai sus:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/sorinabalea/my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/razvanbal/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

1.seychelles - superb, nisip imaculat, ape turcoaz, vegetatie salbatica, inotat printre pesti multicolori, fructe de mare, oameni frumosi..apropo, si un roman managerul celui mai mare cazino de acolo..
2.singapore - amestec de civilizatie, zgarie-nori, cel mai bun <pepper crab>, delfini roz, parcuri de fluturi vii si orhidee, paduri si ploi ecuatoriale
3.africa de sud - foarte interesant, parca a fost o intoarcere la origini, ( aici e leaganul umanitatii, nu?), safari printre animale salbatice, sate zulu, dansuri tribale, am mancat carne de crocodil, antilopa, strut..
mie mi-a mai placut mult si maldive - dar doar in doi, ca destinatie romantica - nu de alta, dar nu prea ai ce face toata ziua decat dragoste, toate insulele sunt foarte mici, te simti ca izolat in paradis..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Se pune daca mentionez locuri unde efectiv am trait/traiesc? Adica nu sint chiar 100% turist, dar in timpul liber ne comportam tot ca turistii.

Asadar:

LA si Beach Cities - absolut superbe, nu ne saturam sa le vizitam iar si iar.

Lake Arrowhead si Big Bear - 2 statiuni montane foarte cunoscute si foarte frumoase. Inclusiv pentru sporturi de iarna (in sudul Californiei!).

Nu in ultimul rind, Sudan, capitala Khartoum, Nilul ce-o strabate si piramidele mult mai putin cunoscute decit cele din Egipt. Africa in toata splendoarea ei!

Vacanta placuta!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Maldive la egalitate cu Seychelles.Offtopic:Fatima,nu mai e manager Stefan,s-a intors cu nevasta-sa in Romania.I-a ajuns 4 ani acolo,se plictisise.Tipul e din Valcea.
Pe timp de iarna,Elvetia,are niste statiuni absolut minunate
Spania de asemenea,mai ales Barcelona,care mi se pare cel mai frumos oras din Europa,din ce am vazut si cred ca mi-au scapat putine.
Dubai daca ai bani,sint multe lucruri de cumparat de acolo tinand cont ca nu sint taxes.

La polul opus,m-a dezamagit Malta,Cipru si Mexic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Yank, mersi de pont! O sa am grija sa nu arunc banii pe Mexic. Nu stiu de ce, dar asa un feeling am si eu privitor a Mexic...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Din ce am vazut pana acum, in Europa e Italia-amestec de istorie, cultura, litoral, un amalgam foarte placut. Dintre orase-Viena si Roma, Venetia.

In SUA- NY, SF si Orlando-pentru amestec de oras si disneyworld. Apoi nici LV nu e de ocolit...nu neaparat pentru a juca la cazino, ai o multime de alte lucruri de facut!

E adevarat ca n-am vazut Grecia, Spania, Franta, tarile nordice...despre Asia, Africa sau America latina nu mai vorbesc...sunt in planuri dar nu se stie cand...

vacanta placuta!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

yank, nu stiam de stefan, eu ultima data am fost in seychelles primavara trecuta...mi s-a parut un pic mai frumos decat maldive datorita reliefului mai spectaculos..ce chestie, auzi, sa te plictisesti..ceea ce ne duce la concluzia, dupa cum spunea cineva, ca: e frumos in paradis, dar nu atat de interesant incat sa te faca sa-ti doresti sa ramai acolo..

Mergi la inceput