Top 3 destinatii de vacanta
Raspunsuri - Pagina 2
Adema spune:
As mai adauga pe langa tot ce s-a scris anterior, ca destinatii mai "abordabile", Praga si Croatia.
Adema&Codrut
aida_o spune:
Key West (Florida) - cel putin pentru indragostiti
... de fapt, eu iubesc toata Florida. de-aia m-am si casatorit civil acolo
cait spune:
Coasta de azur si Monaco
din ceea ce am vazut eu pana in prezent
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
ooana spune:
Thailanda - ceva inedit...
Egipt - cultura si civilizatii vechi.
Paris - romantic...
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
sasha.hodorkovski spune:
Salutare! Desi traiesc in Brazilia, nu pot spune ca e cea mai potrivita pentru turism.Ce mi-a placut
1. Sankt Petersburg in timpul noptilor albe (FABULOS!!!)
2. Machu Pichu
3. Barcelona
Merita incercate!
Sasha
lai spune:
Din lumea mai dezvoltata:
1. Australia (Sydney si imprejurimi) - lumini si culori, oameni prietenosi, o combinatie de natura frumoasa, cosmopolit, si.. nu stiu, ceva in aer
2. toata coasta de vest a continentului nord-american - natura impresionanta
3. Peninsula Iberica - Spania: combinatia de culturi evidenta in primul rand in arhitectura; un simt al umorului mai deosebit, cumva mai inocent, mai copilaros; muntii si marea din Euskadi; satucurile de la malul marii din nordul Cataluniei; si Portugalia, unde n-am fost decat la Lisabona, dar mi-au ramas in suflet niste turnulete albe si din nou obsesia mea, lumini si culori..
Din lumea mai in curs de:
1. Tailanda - mi se pare destinatia perfecta de vacanta, la preturi rezonabile gasesti servicii foarte bune, insulite cu plaji si apa si pestisori si tot ce vrei de revista, orasele in munti cu un ritm relaxaaat, sa te tot plimbi cu bicicleta si sa savurezi, temple, palate, calugari budisti cu care sa stai la taclale, masaje bestiaaale, mancare buna, matasuri tailandeze mmmmmm
2. Brazilia - natura foarte generoasa si oameni extraordinar de prietenosi
3. Nepal - desi vin destul de multi turisti straini, si asta nu de azi de ieri, totusi si-a pastrat cumva spiritul, mult mai putin atins de influentele vestice decat orice alt loc unde am avut eu ocazia sa merg, m-a impresionat foarte mult; plus ca daca urci putin, pana pe la trei patru mii de metri (ceea ce la ei e o nimica toata), si te trezesti dimineata si vezi varfurile alea de opt mii acoperite de zapada, e o experienta religioasa.
Din Romania:
1. Maramuresul
2. Muntii Retezat
3. Dunarea la Cazane
Lai
roxanicea spune:
eu as zice:
-africa de sud
-barcelona si coasta de azur
-italia (jumatatea superioara pana la roma, inclusiv);de neomis:sradinia si capri
roxi
rok spune:
de scotia nu a zis nimeni nimic. e absolut superba vara pentru cei carora le place muntele. si iarna austria si elvetia sunt senzatie