Mamici de martie-aprilie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
ameluta spune:
bun ser mmici cu burtici frumose.
m incnt tre mult s vd c v-u plcut pozele mele.si mie mi-u plcut le vostre, chir dc nu m scris de fiecre dt cnd le-m vzut.
Tin, L multi ni, s fiti sntosi si multe lcrimi de bucurie in trei!
snii mei sunt hrnici dej-de fpt, de cev timp.nu curge forte mult, dr destul de des pre cte o pictur pe tricou.dn dr zis c e ok, deci nu e motiv de pnic.
bebele meu e tre jucus, ir mmi e tre incntt de tumbele lui.m bucur c m-m nscut femeie s pot tri semene clipe.
s veti un somn usor.
pupici
Delia21 spune:
Tina,felicitari si de la mine scumpa pentru 3 luni minunate de mariaj.Si la mai multe
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
tecla spune:
Buna burtici,
Acum ma apuc si eu sa-mi fac bagajul ptr. spital ptr. ca maine dimineata ma duc sa-mi scoata firele de la cerclaj si sa vedem ce spune doctorul cand se apropie termenul. Nu ar fi o problema ca deja sunt in 36 de saptamani si bebe poate sa vina in orice moment. Am avut noroc ca a fost cuminte si am terminat si sesiunea (am avut 7 examene de groaza dar le-am luat pe toate si cu note mari, bebe mi-a purtat noroc). Maine dimineata ma duc la spital si s-ar putea sa nu mai vin acasa sau sa vin ptr. scurt timp. asa ca azi am fost la cosmetica si m-am aranjat de toata frumusetea ca nu suport lama. Am inceput sa am emotii si o teama dar am si sentimentul ca totul va fi bine.
Va pup pe toate si daca nu ne mai auzim curand ... o sa va dau de stire dupa .... cu lux de amanunte.
"Curaj gaina ca te tai" era o vorba a bunicii mele ... si acum imi aduc aminte de ea ... cam asa ma simt eu acum ....
andra_simona spune:
Am venit cu vestii bune 

Poate va era dor de mine
sau poate nici nu mi-ati simtit lipsa oricum va plictisesc si eu putin.
Am fost la dc si mi-a spus ca bebele e tot cu caputu in jos,si chiar daca sa lasat burtica colu s-a lungit spre mirarea mea si e inchis.Asta ca cica bebele nu are de gand sa vina cat de curand, mai are de stat ceva timp acolo.DA daca e bine atunci de ce mi-o fi dat sa iau no-spa in fiecare zii cate 2?Voi luati asa chiar daca nu va doare nimic?
Nici nu stiti ce m-am linistit si ce m-am binedispus.
Si tati la fel,singuru lucru ca ma cam cearta ca zice ca sunt dependenta de forum,chiar daca imi este rau eu sunt tot la calc si ma tot cearta![]()
.
TINUTZA-iti las si eu nr meu de telefon 0723242171 si id de pe yahoo.simona_andra_ro@yahoo.com.te
si iti doresc toata fericirea din lume alaturi de sotu si de bebicu vostru.
Sa stitii ca anunt si eu oficial ca am implinit frumoasa varsta de 70 kg.Adica 15 in plus.Ma simt ca o balena pe uscat,iar iubitul meu rade mereu de mine de cum ma misc si imi zice ROSTOGOL
.
va pup dulce dulce 

noapte buna
mamaariadna spune:
Kim, cred ca am mai zis, sa stii ca ai noroc de o doctorita super. Modul in care zice ea ca e organizata nasterea e asa cum stiu si eu ca e cel mai bine. Incercam natural, pe cat posibil fara epiziotomie, dar echipa e pregatita de cezariana in orice moment. Esti pe maini foarte bune!
Catrinel, pai daca stau si eu sa ma gandesc ce exact nu e de la Ikea, constat ca e vorba de 2-3 chestii pe care le are sotul de la bunica lui, chestii mai vechi dar tare aspectoase si cu o anumita valoare. Dar asa, ce am cumparat noi, numai Ikea.
Pentru baita eu o sa folosesc ce am folosit si la primul pui, si anume tot produsele de la DM, marca lor proprie. Cum am zis, eu m-am impacat foarte bine cu ele. La fel si mai tarziu cu piureurile de fructe si legume, ca imi place marca lor Alnatura, cu toate ingredientele bio.
Ariadna, 36+
andra_simona spune:
TECLA-iti tin pumnii si iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos,mancacios si frumos.Lasa emotiile acasa si gandestete ca incurand iti vei tine micuta minune in brate.Cred ca esti tare fericita,toate vom trece prin emotii si nelinisti dar la fel de repede vom da uitarii tot atunci cand ne vom cunoaste puii.Ai grije de tine si inca odata multa sanatete si nastere usoara.

Polixeni spune:
Buna seara fetelor!!
In sfarsit am facut rost de un pc si acum pot intra si eu pe net!!Ne-am mutat in sfarsit...am obosit un picut cu mutarea dar e asa de bine sa fi la casuta ta.Azi am facut si ultimele cumparaturi pt bebe.De maine ma apuc sa le spal si sa le pregatesc.Azi am luat si ultimele analize..totul e ok.Bebele da si el din picioare si nu ma lasa sa dorm.Din pacate mi-au aparut si niste vergeturi pe burta si la cat m-am tot uns ... degeaba...
Luni mergem la doctorita si de luni intram in ultima luna. Fetelor azi am simtit niste intepaturi ingrozitoare jos,la organele genitale,de mergeam indoita...de la ce oare?Voi ati avut??
Ma bucur ca am reusit sa intru iar pe net si promit sa fiu prezenta pe forum.Acum va pupicesc cu drag si aveti grija de voi.Ne auzim in curand!!
POLI 35+ 
anairda36 spune:
Kim draga este exact la fel caruciorul cu scaunel de masina, GRACO, dar este vernil. L-am luat de la Walmart cu 140$.
Simona bebe mai are si program de somnic, nu mai are atata loc ca si inainte ... stai linistita, sunt sigura ca medicul o sa zica ca e bine.
Cameliada tu acusica nasti draga de tine. Tinem pumnii sa fie nasterea usoara si bebe sanatos.
Nshiro Mos Martin e mai gratios un pic decat mine. Tu te infofolesti? Eu umblu in tricou si la servici, tot timpul mi-e cald parca sunt nebuna.
Adar iubita cum nu te-a bagat nimeni in seama? Ca eu ti-am raspuns da se pare ca nu te-ai mai uitat tu la raspunsuri ... tztztz
Catrinel mama nu ma mai fa sa plang cu povesti din astea ca sunt tare proasta si sensibila 
Doublemom multi ani fericiti sa ai de casnicie !!!
Tinuta si noi avem patut ca si al tau 
Ema ce ai facut tu cu galbenelele la hemoroizi? Crema sau ceai?
Laura Ioana stii ca esti de-a mea nu? 
Ahh Ciuf si pe tine te mananca? Credeam ca numai eu sunt cu raie pe aici. M-ai facut sa rad ... parca te vad mancand cioco sub plapuma :)) Al dreaq ca si a meu ma place si culmea e ca nici nu ma vede asa grasa cum ma vad eu.
Pispirica ai vazut ca totu e ok? Bravo!
Simona iti scrisesem mai sus sa stai linistita si uite ca am avut dreptate. Cat despre prestat, eu cu toate probleme si contractiile tot mai prestez si inca ma simt bine.
pana in ultima zi !!
Ileana mie mi se pare ok 3300 la 38 sapt. Eu am luat vitamine de la inceput si nu cred ca am sa le opresc acuma ci am sa le iau si cand alaptez.
hahahaha Catrinel misto faza cu margelele hahahhahaa ale mele au crapat dreaq toateeeeee
Vaii vai Cameliada unde sa mai pocnesc ca popcornu drago ca eu arat la 35 de sapt de parca explodez in cateva minute!
Tecla felicitari pentru examene!! Tinem pumnii daca bebe vrea sa vina. Stiu ca ti-e frica dar ... suntem cu tine si te 
Ma duc sa ma ung iara pe burtica ca iara ma ustura si ma mananca si ma ... of of of of
35+
Delia21 spune:
Vai fetelor,toate mi-o luati inainte cu nascutul.....pai ma gelozesc...![]()
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
nshiro spune:
Salutare burtici. Am venit cu vesti de la doctor. Bebelina e in continuare in fundulet (nici nu ma asteptam sa fie altfel ca a fost tare cumintica saptamana trecuta, doar un sut si-un sughit cand si cand).
Masuratorile sunt urmatoarele: 34 de saptamani 2357 grame (Tina, esti pe faza, da?), toate alea se inscriu in grafic, mai putin femurul care e cu doua saptamani mai lung. Diametrul capului a ajuns si el la marimea normala (pana saptamana trecuta era mai mic cu o saptamana). Mi-a luat analiza la streptococ B (cred...) si la sange, hemoglobina e ok. De asemenea mi-a masurat colul. E inchis si are 38,1 mm. Nu e cam lung???????? Ca mie asa mi se pare... Iar greutatea a ajuns la venerabila cifra de 65...
In alta ordine de idei, a zis doctorul ca daca nu se intoarce in urmatoarele doua saptamani, programam cezariana care trebuie sa fie cu doua saptamani inainte.
rocsana si bebe chan