Mamici de martie-aprilie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
Tina_Welsh spune:
Da,Catrinel..3 luni!Nici mie nu imi vine sa cred..si daca stau asa si analizez,cele mai importante lucruri in viata mea,cea mai importanata perioada,am petrecut-o aici cu voi.De cand am intrat pe forum m-am mutat din Ro,m-am casatorit,l-am vazut pe bebe...WOW!Cat despre poza cu parada de burtici!Hehehe ar fi tare haios.De-aia am zis sa folosim contul de poze de la mailul care l-am facut pentru noi toate si sa ne punem fiecare in parte o poza cu burtica!Ce zici?
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
doublemom spune:
catrinel paturica e un album separat, mai jos de alea doua mai vechi. Tot acolo am sa pun si caciulita la care lucrez acum
, plus ce mai fac pe parcurs, ca sa ma laud nitzel...
Miha 34+
pozici
Pispirica spune:
Mey Catrinel, cum unde-o tin pe zmoto? In burtika mey, ce nu se vede? Ca acu ma apuc sa fac neste poze de alea cum face fetele de le da webshot rejection. Perverese mici, vorba lu Noe.
Abia astept sa vad pozele cu burtici. 
Doublemom acum am inteles de ce iti urau fetele La Multi Ani! Grea de cap mai sunt nenica. Iti urez si eu sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si sa va bucurati de cele doua gogosele. Si multumesc pentru urari. Pup tripletul de fetite 
cameliada bafta multa si sa ai nastere usoara. na ca iar m-au apucat emotiile. 
_
Anamaria 32+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
ema.72 spune:
Ciuf si Nshiro partea cu kilogramele e ca sa-mi dea curaj sa mai fac si o fetita repede. Oricum eu ma ingrasam si dintr-un pahar cu apa iar acum chiar am mancat. N-am luat vitamine dar am tinut cont de alimentele care le contin si le-am inclus pe lista zilnica. Fructe si legume cat mai multe ( chiar doua kg de portocale pe zi). Din cate vad la voi cele cu fetite ati luat mai mult in greutate, or fi ele mai pofticioase decat baieteii.
Tina te admir sincer pentru ca la 22 de ani iti poti asuma atatea responsabilitati si mai ales departe de parinti. Eu la varsta asta nici grija mea n-o duceam prea bine, mama le facea pe toate, eu doar invatam si distarctie. Acum trag sa recuperez ce n-am facut atunci dar e greu. Multe luni si mai ales multi ani inainte cu casatoria la fel de frumosi ca acum.
Adar probabil ca s-a asezat bebelina pe vre-un nerv ceva si radiaza durerea. La mine de vre-o saptamana nu mai pot indoi piciorul drept, cred ca e cu capul undeva pe acolo, si urc scarile ca si cum l-as avea in gips pe tot. Am vazut ca de problema ta se plangeau multe mamici la ian-feb.
Chestia cu nulitatea a fost cel mai bun banc pe ziua de azi. Baga si tu o textila ceva pe eco.
Pispirica distractie placuta la munte , ia o gura de aer si pentru noi si te asteptam cu poze.
Noe cu lenea sa stii ca e un semn de luna a 9 a , dar sa vezi ce repede trece si intri in priza dupa. De cantarit eu ma cantaresc doar dimineata .
Catrinel sper sa gasiti configuratia calculatorului si sa fii prezenta aici, ca altfel chiar te plictisesti.. Glumeam dar un pic de adevar exista, eu chiar daca nu va scriam imi intrase in obisnuinta sa incep ziua cu voi si dupa o saptamana fara calculator deja imi crizasem sotul. Asa ca mi-a luat unul.
Ema 36+
mamaariadna spune:
Nshiro, si tu cu pralinele belgiene? Ofof, si eu le ador, pe cele belgiene si pe cele elvetiene. Si dupa Craciun am profitat de reduceri, iar acum nici nu mai vreau sa ma vad in oglinda.
Ciuf, hai ca ai fost tare cu celulita. M-am distrat de minune citind ce ai scris, dar cand ma uit si la mine ce s-a strans imi piere zambetul imediat. Si am facut un spate cat un munte...
Tina, sa stii ca si la mine in casa gasesti aproape numai Ikea, putine sunt exceptiile. Si mie imi place mult magazinul, iar masuta de schimbat chiar am vazut-o ultima oara cand am fost acolo, de aceea am si recunoscut-o imediat.
Catrinel, si eu as recomanda numai Pampers. Am incercat multe, iar eu la Pampers raman. Iar Mullwindel am si eu gramezi. Cat priveste servetelele de hartie umede, le-am folosit la greu, iar cand mai esti si pe drum sunt indispensabile. Personal am preferat cele de la DM, marca lor proprie, si anume cele sensitive, fara parfum si alcool.
Cat, Serj, pe unde sunteti? Totul OK?
Adar, era vorba de pozele de la eco???!
V-am pupat,
Ariadna, 36+
kim spune:
Mamici, am venit cam tarziu aseara de la medic, obosita dar si super fericita, si n-am mai intrat sa va scriu, fiindca imi trecuse dimineata la povesti pe YM asa ca aveam de facut ceva de cina, si apoi am petrecut seara ca 2+1 porumbei. Gata cu introducerile, dr. m-a linistit ca intotdeauna:
- se astepta sa am dureri seara/noaptea, mi-a zis sa iau calmantele prescrise (la care eu am adaugat si supozitoare de Scopantil)
- mi-a verificat din nou colul, e super inchis deci nu sunt probleme
- a laudat-o pe bebelina care a dat o frumoasa reprezentatie de balet cand i-a ascultat bataile inimii
- mi-a explicat care e politica echipei: o nastere cat se poate de naturala si de usoara pt mama si bb, cu peridurala la momentul potrivit pt a reduce durerile, rar episiotomie, cu optiunea cezarienei in caz de urgenta (o echipa pregatita sa intervina profesional in orice fel de situatii)
- mi-a repetat ca totul se anunta f bine, sa nu-mi fac probleme, ca nu prezint nici risc de nastere prematura, ca prefera sa nu-mi induca sarcina deoarece poate fi mai dureros si copilul nu e pregatit
- ca, desi am bazinul mic si o burta mare (si fibromul ocupand spatiu), copilul nu e imens, sigur ca apasa dar e normal, iar corpul se pregateste deja pt nastere (explicatia durerilor pelviene)
- sfaturi: sa continui sa fac plimbari zilnice, chiar acquaprenatal care usureaza contactiile, cursuri prenatale, vizita spitalului, sa gandesc pozitiv si sa nu ma iau dupa povesti de groaza auzite ici-colo
- m-am ingrasat 2 kg fata de data trecuta, deci am pus in total 17 kg!
- vinerea viitoare merg la echo de ultimul trimestru
32 fix
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
kim spune:
Catrinel, poze cu caruciorul am pus deja aici .
Ameluta, cu cat drag ne arati tu lucrusoarele de bb!
ciuf, imi place si mie ideea de jogging cu bb, dar inca nu ma gandesc asa departe, desi la vara n-ar fi exclus sa facem bicicleta pe pistele ciclabile (cu bb tras in carut special pe care-l putem inchiria). Stofa de comerciant sa stii ca ai, asa ca nu sta prea mult pe ganduri! In legatura cu kg si celu, sa stii ca ma mir si eu ca inca mai avem succes... asta pt ca bb din burtica ne face sa explodam de fericire.
Nshiro, lasa glumele cu tractoriste ca nu te credem, pune si tu o poza.
Pispi, mamica happy, pastreaza-te tot asa! La multi ani sotului.
Noe, chiar asa, 3 kg de diferenta in cateva ore?
Tina, va doresc de acum incolo multe luni impreuna la fel de fericite si implinite din toate punctele de vedere.
Adar, intepaturi jos am si eu, si dr m-a linistit, atata vreme cat colul e inchis, e ok. Iau si eu scobutil. Nu mai avem mult, trec si lunile astea.
Camelia, asteptam sa ne dai vesti buuuuune! 

32 fix
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
cameliada spune:
buna fetele,
am incercat sa trag un pui de somn, da' fara succes, imi veneau in cap tot felul de ganduri si inca sunt bramburita de vesti!
ca sa nu mai spun ca sunt asa greoaie in pat, abia ma intorc de pe o parte pe cealalta iar bb trage suturi sanatoase in col sau ce-o fi pe acolo- e ca si cum te electrocuteaza ceva-
ema_72, nshiro, ciuf, pispiricamerci pentru gandurile bune, fetele sa stiti ca chiar daca nu am avut o sarcina grea, ultimele luni au fost mult mai usoare- poate ca si organismul s-a obisnuit cu conditia speciala; burtica a crescut mult incepand cu sapt 36, mult si constant, sa vedeti voi pe final o sa infloriti ca niste floricele de popcorn![]()
pentru fetele care m-au intrebat, vreau sa nasc normal, daca pot, chiar daca nu sunt asa tinerica ca multe dintre voi(am 29 deja si e prima sarcina) ca sa nu mai spun ca in Tulcea nu se fac peridurale- doctorita m-ia spus ca nu are incredere in anestezistii de aici e ceva legat de
, asa ca, la noroc daca daca bb vede luminita de la capatul tunelului si gaseste traseul
, nastem normal, daca se sperie facem cezariana desi imi displace ca idee, da' nu e un sacrificiu asa de mare stiind ce comoara iese de acolo, nu?
va pup pe toate
cameliada mai are putin!!!
Catrinel_17 spune:
Ba da, ba da, ba da, Pispi, o tii pe zmoto ascunsa bine!! Ai o burtica mica si taaare dragutza! Iti statea tare bine in sarafanelul ala gri. E ziua sotzului tau? Cum naiba mi-a scapat informatia??
la multi ani si multa fericire impreuna cu cele 2 printese ale lui!! Va fi cea mai frumoasa zi a lui de pina acuma!
Tina, ai putea sa pui adresa de email comuna la inceputul fiecarui capitol? Ma gindesc io asa c-o s-o gaseasca lumea mai usor (e ea logica, si tot, da’ neuronii….). Trimitem poze cu burticile, d-alea semi-naked bune de cenzurat, na.
Double M, ma duc sa vinez mindrete de paturica. Harnicelor! 
ema cu configuratia… Acuma s-a impotmolit la…carcasa…. I-am dat ultimatum o saptamana. Sa vedem.
ariadna deci tot IKEA…
si la noi putine exceptii de mobilier ne-IKEA. Daca stau sa ma gindesc, nici nu stiu care ar fi exceptiile alea
Tu ce o sa folosesti pt baitza?
kim ce vesti bune!! Ce misto a vorbit cu tine si ti-a explicat. Pai sit back and relax, ca totul va fi super!! Caruciorul pe care l-am vazut era FIX ca al tau! Misto! Chiar m-am uitat inainte sa pui al doilea mesaj 
amelutza lucrusoarele sunt foarte frumoase. Tati deja a probat marsupiul, deci! ![]()
cameliada ma umpli de emotii. I-ai dat lui Tina numar de telefon, ceva, sa stim de tine? Iti tin pumnii!!!! 
Doublemom, evident ca am gasit acuma paturica, e minunata!! Era si ieri acolo? Nu pot sa cred c-am fost asa chioara!!
Ai lucrat-o tare tare frumos!
Catrinel & titza mică
ile77 spune:
Am facut vergeturi
pe fund

Ce urite sint![]()
Sint niste linii rosi. Bine ca sint pe fund si nu pe burta.
Cit despre kg anunt cu "mindrie"
ca am pus exact 20 kg.
Sa-mi traiasca ,sa fiu eu sanatoasa ,ca le dau eu jos.![]()
M-a intrebat soacra-mea daca am pus multe kg si i-am spus ca am pus citeva ,dar nu i-am zis cite![]()
![]()
Oricum am observat ca de la un timp am inceput sa maninc mai putin.Adica nu ma mai prinzi pe la 11-12 noaptea cu sandwich-ul sau hot-dog-ul in mina.
E adevarat ca ma mai loveste cite o pofta. De ex ieri mi-am facut macaroane cu brinza ca salivam de vreo 3 zile cind ma gindeam la ele.
Si ciocolata mai halesc.
E asta e![]()
IleanaMarius, eu nu cred ca bb e asa mare.
Uite ce zice la carte: sapt 38 de sarcina bb treb sa cintareasca 3200g.
La sapt 39 : 3400g
Nshiro,si eu ma opresc in fata rafturilor cu cicolatele ori de cite ori ma duc in magazin.Niciodata nu mi-a placut cicolata in mod deosebit, insa acum maninc destul de multa. Sper ca dupa nastere sa revin la normal.
Adar, am si eu intepaturi jos.Si inca de mult timp.
Explicatia e cea data de Tina.
Cameliada, aoleu ce putin mai ai. Cred ca ai niste emotii. Nici nu vreau sa ma gindesc.
Multa, multa bafta si sa ai cea mai usoara nastere posibila.
Pupici la toate fetele

ile
36+