Mamici de martie-aprilie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
Pispirica spune:
Tinuta
fata romantica. mercic de felicitari. Promit ca daca il gasesc ii dau sa pape si ii fac si poze. Numa sa fie acolo. Ca ti-am zis ca am mai fost o data si nu l-am vazut. Da acu ma duc si-l caut.
Am primit mesajul tau, dar tu l-ai primit pe al meu?
Tu esti si mai si, nascuta chiar de ziua indragostitilor. 
_
Anamaria 32+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
Tina_Welsh spune:
Nu Pispi nu am primit.SI mama zice ca mi-a trimis mesaj si nici pe-al ei nu l-am primit!Tare ciudat..
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
adar spune:
Pispi - la fel ca intotdeauna, tu stii sa ne aduci zambetul pe buze! Pup fata!
Doublemom - si eu pup fata cu gogosici cu tot!
Tinuta - iote asa am simtit eu ieri, dar azi mi-a trecut! Pup fata!
Ema - pai si eu am tot stat! Si am ales pana am cules ... Eu zic sa faci cumva sa iti iei o salteluta, ca daca vine cumva bebe mai repede...doar nu-l culci pe jos...![]()
Catrinel - asa am auzit si eu de salteluta cu cocos, si de-aia vroiam cu arcuri. Dar daca-s proasta..acu am cu vatelina...
Andreea_G - asta am vrut si eu, dar ce sa fac daca-s tembela???
Kim - pai draga mea, tu crezi ca eu stiu de ce-s suparata? Habar n-am...postasem ceva si nu mi-a raspuns nimeni si...dar azi am si uitat.
Pup fetele toate!

Si sa nu va faceti probleme, ca eu nu-s suparata decat pe mine.
Am citit raspumsurile voastre si am decis sa pastrez salteluta asta. Daca nu e buna, voi lua alta. La urma urmei, doar un bebe are mama.....nuuuuu?????
Va pupacesc cu drag pe toate!
PS: De doua zile simt niste intepaturi jos in burtica, chiar pana in vagin ... destul de puternice si daca nu iau scobutil e destul de nasol...
Mai are cineva chestii de-astea, sau trebuie sa ma panichez?
adar si bebelina MAIA
minunea mea
Tina_Welsh spune:
Am sunat la astia cu telefonul,si-am intrebat de ce nu primesc mesaj din Ro.Si au zis ca in loc sa fie 0044 sa fie +44 pentru ca numarul fiind lung s-ar putea sa nu citeasca corect.
Deci fetelor,pentru mesaje noul meu numar este +447758267464
Va 
Tina
and Tina and Mark's baby
Eu si Mark
Semnatura mea
adar spune:
Fetelor...azi o iau razna!
Am primit un mail de la webshots, prin care ma anuntau ca deoarece albumul BEBE este cu poze care contin nuditate partiala sau totala, urmeaza ca aceste poze sa fie sterse de pe site....
Pai ce era, sa imbrac copilu????????????????????
NO COMMENT!!!
adar si bebelina MAIA
minunea mea
Tina_Welsh spune:
Adar,intepaturi jos am si eu.Mai ales cand merg.Se intind ligamentele,tot corpul se pregateste deja de nastere asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.Mesaj de la webshots am primit si eu si nu odata deja mi-au trimis acelasi mesaj de vreo 10 ori.Unde imi aratam burtica,ca vezi doamne..asta e!Vezi ca mi-am schimbat numarul de telefon!Si daca imi scrii sms sa imi scrii cu +44 nu cu 0044 ca nu ajunge!
Tina
and Tina and Mark's baby
Eu si Mark
Semnatura mea
cameliada spune:
buna mamici si burtici!
v-am spus ca revin cu vesti... doamne, sunt asa de emotionata...
doctorita mi-a spus sa ma mai prezint la un control pe 13 cand e de garda, adica luni, ca spune ea ca pe 18-19 s-ar putea sa ma faca mamica de flacau!! cica am colul inca inchis dar s-a mai inmuiat- simteam eu ceva intepaturi in zona pelviana. bb este cu capsorul in jos, deci s-a intors si cica in cateva zile se va fixa spre "iesire" E nazdravan, are niste pulpite....!
a cam durut la control se vede treaba ca nu s-a mai umblat acolo de ceva timp ![]()
oricum ma simteam aproape de linia de finish dar cand mi-a zis ca data ar fi cam cu 5 zile mai devreme decat stiam m-am emotionat de tot, iar sotul meu s-a cam albit cand a auzit discutia- el se tine cocos, da' cred ca era franjuri, avea o figura...
va pup
camelia
39+
Qamar spune:
quote:
Originally posted by adar
Fetelor...azi o iau razna!
Am primit un mail de la webshots, prin care ma anuntau ca deoarece albumul BEBE este cu poze care contin nuditate partiala sau totala, urmeaza ca aceste poze sa fie sterse de pe site....
Pai ce era, sa imbrac copilu????????????????????
NO COMMENT!!!
mamici perverse care estem
Poze cu burtica
Catrinel_17 spune:
Ciuf, da, probabil o sa ma gindesc cum naiba am putut sa zic asa ceva… O sa-mi gasesc de facut, o gramada!
Oh, a fost misto faza cu mincatul sub plapuma… imi amintesc de maica-mea odata care minca cu lumina stinsa in bucatarie. Am intrebat-o ce naiba face acolo pe intuneric, am dat sa aprind lumina, si a tzipat la mine sa o sting, sa nu vada CIT maninca!!! ![]()
Mihaser, poate e mai bine asa, si pt tine si pt bebe!!
Laura Ioana, imi amintesc povestea cu prezervativul
la aspirante optimiste ne gindeam ca asta o fi secretul, poate trebe sa faci cu prezervativ, ca sa ramai gravida
![]()
Dea, numai vesti bune. In curind vine micutza acasa, cred ca abia asteptati s-o aveti cu voi!!
Doublemom, am tot scotocit printre pozici si n-am dat de paturitzaaa…… ![]()
Nshiro, se ingroasa gitul in sarcina!! Nu mai stiu ce documentar am vazut (nu prea mai tin minte multe chestii din el
). dar era ceva cu o comunitate in care se obisnuia ca la fetele tinere sa le puna niste margele bine fixate pe git, si daca fata ramanea cumva gravida, nu avea cum sa ascunda, ca i se ingrosa gitul… si pleznea siragul de margele ![]()
Tipa care nastea…. tzipa tare, da….
Bravo pispirica fericita!!!! Numai vesti bune. Ma bucur ca ti-ai revenit si bebelina e asa frumusica!!!
Misto pozele!!! Esti o fericita!!!!! Pup mini-burtica, pe bune, nu stiu unde o ascunzi tu pe zmoto!!! ![]()
Noe, o fi fost apa care ti-a parasit tesuturile (temporar
). Zici asa cu pisika mika?
Cum e, s-a intors?
Tina, deja 3 luni de la casatorie?? Nu poate fi adevarat, parca a fost ieri…
Ile, prietena mea a avut un bebe de 4,2 kg la 41 de saptamani, a facut cezariana.
Cameliada, felicitari!!! Wow, vine bebe, bravo!!! Sa se tina bine tati!!!
ce emotii!
Adar, si io simt intzepaturile alea, nu stiu ce ar putea fi, am banuit vreo infectie urinara, dar cred ca nu e cazul, ma gindesc ca poate apasa bebe pe vezica si se simt intzepaturi.
Hai serios, asa au scris aia cu pozele? Culmea, pe bune.
Am fost ieri la pretena mea, ea e la a doua sarcina, am primit sfaturi ce cosmetice sa-i iau (sa NU-i iau, adica), ce paturici, etc. Cica o gramada de “Mullwindel”, ariadna, ca-s practice. Alea-s asa, niste patrate de tifon, duble, mai rezistente. In plus, foarte practice sunt cica, servetzelele de hirtie (cum sunt alea cosmetice pe care le tragi din cutie), dar speciale pt bebelusi (NU cosmetice). Pt bebelusi sunt mai rezistente, incontact cu apa nu se rup. Si-s mai bune sa-i stergi cu alea cind ii schimbi, ca sunt moi, ai tot timpul curate la indemina, nu trebuie spalate… ei ziceau ca cele mai bune scutece sunt P a m p e r s, din experienta lor.
Am facut si poze impreuna, ea ar trebui sa nasca la sfirsitul lui februarie, inceputul lui martie. Ne-am pozat din profil, sa ni se vada burtzile
o sa pun curind poza in album, e asa haioasa!! Va dati seama ce poza ar iesi cu noi toate la parada de burtici!!!!!
Catrinel & titza mică
doublemom spune:
hallo girls!!
Intai va multumim din suflet tuturor pentru frumoasele urari de aniversare (12 ani nshiro!! nici nu stiu cand au trecut). Au fost ani fericiti si acum, ca vin si cele 2 domnisorici pe care le tot asteptam, suntem si mai fericiti. Va dorim si voua sa aveti familii la fel de fericite!!!

tinutza felicitari la aniversarea de 3 luni! 
pispi La multi ani ! sotului tau.
adar in cate saptamani esti? De obicei intepaturile de jos, spre vagin inseamna ca se inmoaie colul. Nu e insa obligatoriu. Cu burtica cum e? Se intareste? Te doare cand se intareste?
manu nu stiu daca am mai spus dar eu am avut un sentiment foarte ciudat cand am aflat ca voi avea gemeni: m-am linistit si am fost ferm convinsa ca atunci lucrurile au intrat in normal, ca asta era ceea ce trebuia sa fie si ca va fi bine. Eram extrem de fericita ca in sfarsit vom avea un bebe, dar faptul ca vom avea doua printese e marea noastra minune si implinire.
andreea_g sa ne dai vesti cand vii de la eco! Inca nu stiu a cui e paturica! Cred ca le las pe ele sa aleaga
ca oricum mai fac una dar cu alte culori.
Apropo de culori - in poza au iesit cam turbate - de fapt sunt portocaliu, galben si rosu si sunt blandutze cam ca niste bombonele.
ciuf in legatura cu mamncarimile, daca spui ca sunt asa rele ar fi bine sa-ti suni dr. pentru ca stiu ca e o chestie, dar am uitat cum se cheama
, care se manifesta asa si neceesita tratament obligatoriu si supraveghere. Sper sa nu fie cazul la tine dar mai bine un dr stresat degeaba decat vreo complicatie.
laura ioana intr-adevar am petrecut o seara romantica! Cu suc si tort, dar cu o multime de amintiri frumoase.
dea
pentru Mia si ma bucur ca i-a trecut ochisorul si ca papa bine. Cand trece de 2000g te lasa sa o iei acasa?
noe
esti o scumpa plina de optimism!!
Miha 34+
pozici