Mamici de martie-aprilie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
nshiro spune:
Catrinel tinem pumnii sa se fi intors titza ta mica! Foarte emotionanta faza cu nascutul... chiar nu stiu cum as fi reactionat in locul tau... Oare as fi apucat sa aud oracaitul lui bebe sau as fi fost deja lesinata? Nu stiu cum sunteti voi, da eu la suferinta altora, pic! Tipa tare? 
![]()
Doublemom FELICITARI pentru cei (cati ani?) de casatorie! Sa va iubiti in continuare mult mult de tot si sa va bucurati de minunile voastre pana la adanci batraneturi!
M-am indragostit de paturica! Asa sunt de frumoase culorile!!!!!!!!
Ema doar 9 kilograme??? SUPER! FELICIATRI! Pragul e de 10, cred ca stii... Chiar ca meriti un premiu! Eu propun Miss. Graviduta!
Irina chiar daca tati e schiop, bucura-te de el, de voi doi ca stati ca doi porumbei cat e ziua de mare impreuna... asta e un maaaaaareee privilegiu!!!! Ce n-as da.....
Laura cu apa minerala ai incercat? Eu pe cuvant ca nu mai am probleme cu arsurile de cand beau sifon! Ragai ca un porc dar asta e.... Neuronul meu nu a inteles bancul cu Maria Magdalena si Iisus!
Ma creieresc de dimineata dar nu vrea si pace! Explica-mi si mie plizz ca nu mai scap de el, ma obsedeaza!
Andreea asteptam pozicile
! Si sa ne spui cum e pozitionata!
bancurile!
Dea felicitari pentru prima baita!!! A fost greu? A plans? Succes la papat san!
Kim, la mine nu s-au umflat...
Ameluta tare dragalase lucrusoarele! Salopetele bleo sunt SUPER!
Laurabyby FELICIATRI pentru bebei. Sa creasca mari, sanatosi si frumosi!
Ciuf
ce tare ai fost la faza ca mananci sub patura!!! Pai se poate?! Daca ai fi sotul meu ce ti-ai lua-o ca faci firmituri in pat!!!!!! Lasa ca te-ai fi ingrasat tu 15 kilograme dar nu se vede... Ce inaltime ai? La mine s-au pus toate ca naiba pe spate si pe brate! Zici ca-s tractorista! Burti nu e prea mare si parca nici fundul nu a crescut (decat vreo cativa cm startul aferent de celu) dar spateleeee si brateleeee...
aaaa si am facut si gusha!!!!!
Mihaser lasa ca mai ai timp cel putin o luna sa se intoarca bebe (pana la 36 de saptamani). Daca are in jur de 3 kg, poti naste usor si cu bazinul micut, dar daca bebe e mai mare de 3.500 slabe sanse....
rocsana si bebe chan
Laura Ioana spune:
Hello
Iata-ma ca bufnitzesc...
Tastez usor sa nu ma prinda sotzul, ca ma duce la
nebuni![]()
Nshiro
, esti criminala
, pai treaba e in felul urmator: Mama lui Iisus a aruncat piatra, fiind singura fara pacat (si Iisus credea ca da o pilda oamenilor care-s toti pacatosi, dar tot s-a gasit cineva sa arunce primul piatra
) Eeeeeeeee si tu...la ora asta in noapte si la luna asta de sarcina
cred ca nu vrei o explicatie chiar coerenta![]()
![]()
Deci, nu mai retzin, ca mi-e cam somn, s-a intors cupilul? Sau mergi cand la control?
La mine era cu capusorul in jos de la 32 de saptamani
si sper sa nu se razgandeasca
Laura
cu
34+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
manu spune:
Doublemom, felicitari pentru bebelusele tale garsunele si pentru aniversare! Va doresc tot binele din lume si niste bebeluse sanatoase, care o sa va lumineze fiecare clipa din viata! Nu-i chiar asa simplu cu 2 dar pot sa-ti spun ca e minunat. Pentru mine fetele sunt minunea vietii mele, cel mai frumos lucru care mi se putea intampla. E atat de frumos sa le vezi cum cresc impreuna! La mine a durat mult timp pana m-am obisnuit cu ideea ca am gemene. Mult timp ma uitam la ele si nu-mi venea sa cred ca sunt ale mele, ca mie mi s-a intamplat acest lucru minunat. Si ma bucur din tot sufletul ca ai ajuns la 35 de sap, e nemaipomenit! Sa stii ca si bebelusele mele erau tot bine pozitionate, dar am observat ca medicii nu prea au vrut sa ma lase sa nasc normal. La mine erau si f mici si mi-au spus ca exista riscul sa nu mai am putere sa ma imping la al 2-lea si va fi prea greu pentru bebe.
Dea, ma bucur mult ca bebelinei tale ii merge asa bine si ia in greutate. E mai greu la inceput, dar trece si asta. Bafta multa la alaptat!
Ciuf, ce bine te inteleg referitor la Luca ca nu-l inteleg copii ce spune. Si la noi e la fel si mie tare greu imi vine, dar fetele n-au nici o treaba. Ele spun cateva cuvinte si expresii in germana, dar pana a intelege e cale lunga. Acum vin acasa si-mi spun „Mami, copiii mi-au spus ….., doamna mi-a spus…“. Le-am avut cateva zile acasa. Corinuta a facut otita si a trebuit s-o tin in casa, iar pe Andreea nu avea cine s-o ia de la gradinita. Refritor la kg si eu am luat f mult cu tot efortul pe care il depun zilnic. Mi-e si rusine sa spun cat. Cu fetele la 32 de sap luasem 18, acum am deja 16 kg (30 sap). Astazi imi cumpar cantar ca poate ma ajuta sa nu mai pun asa pe mine. Cel mai tare mi-e sa nu fac vergeturi ca in rest o scot eu la cap. Am pus mult pe fund si picioare, in sus nu prea.
Bafta multa fetelor care se pregatesc de marele eveniment!
Am fost si noi la dr si este totul bine. Bebelusa avea la 29 sap 1450g. Am scapat si de infectie, dr meu nu mi.a gasit nimic si a spus ca trimite si la laborator pentru mai multa siguranta. Fetelor, voi stiti pe cineva care a nascut normal dupa cezariana? Ma intereseaza cat mai multe pareri. Eu imi doresc tare mult sa nasc normal si parca dr-ul meu nu e asa incantat.
Am fugit la cumparaturi.
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!
Manu
Poze
aniversare
Pispirica spune:
Neata mamici cu burtici!
Azi sunt happy! Am fost aseara la nenea doctorul si ne-a spus ca am reintrat in grafic. Deci bebelina mea cea zmotocica are varsta UM-ului adica, 32 de saptamani dupa circumferinta capului, iar dupa femur 33 de spatamani. Nu mi-a venit sa cred ca e asa de bine. Cu 2 saptamani in urma mi se parea asa de mica si s-a vazut cu ochiul liber ca a crescut acum si e tare tare frumusica. Sigur seamana cu mine ![]()
. Liochidul amniotic a ajuns la cantitatea normala, dar trebuie sa fim atente in continuare cu lichidele sa bem cat de mult putem.
Deci Tina poate ne scrii si pe noi acolo 32 S si 4 zile, 1900 gr. Ne-a zis nenea doctorul ca e lunguta.
Mai aveam eu o grija ca burtica mea e mai jos si mi-a zis ca nu e nici o problema atata timp cat colul este lung si inchis.
Deci ne-a asigurat dl. doctor ca totul este bine, sa fiu atenta sa beau lichide si totul o sa fie bine.
Asa incat ne-a dat voie si chiar ne-a rugat sa ne ducem la munte, ca a zis ca ne prinde bine o gura de aer curat.
Stiti pe 7 februarie a fost ziua sotului meu si e cam ca o traditie ca de ziua lui de obicei mergem la munte. Si se pare ca nici anul asta n-am ratat iesirea. Asa ca Tina ma duc sa caut catelul, sa vad daca dau de el.
Pupici multi
de la o Pispirica fericita si revin imediat.
_
Anamaria 32+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
simona_toma spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Ciuf, cata dreptate ai avut!!E bine bebe, m-am speriat degeaba.Nu stiu ce a fost cu el, nici dr nu a avut nici o explicatie.De ce s-o fi lenevit asa dintr-o data, nu pricep.Acum e iar zbengos.I-am promis o prima bataita pt sperietura asta.Desteapta de mine am uitat sa intreb dr in ce pozitie e.La eco de 29w era cu caputu in jos si dr mi-a scris pe fisa prezentatie craniana.Acum mi-a scris prezentatie pelviana.Asta inseamna cu capul in sus, nu?Il mananc!!Alta bataita.Ce l-o fi apucat, mai, pe zanatic?Sa-mi spuneti si mie daca prezentatie pelviana e cu capu' in sus, pliiiiizzzzzzzz!!!!
Tina, sa-mi pui si mie pe listuta mogaldeata cu greutatea de 1900 la 31w.Si o sa nasc la maternitatea din Rm. Valcea
, cu dr. Radulescu, daca m-o ajuta D-zeu si o sa vrea sa vina.
Poate o sa vb pe mess.O sa ma reapuc si eu de ex Kegel si sper sa ma tin serios de ele.
o intrebare pt fetele care mai presteaza inca
.Iertati-mi indrazneala, dar sunt curioasa daca voi mai reusiti sa ajungeti la orgasm.Eu nu si suntem(eu si sotul) foarte amarati din cauza asta.Nu e o mare problema, dar ne e dor de timpurile trecute.Fetelor, sa nu aruncati cu pietre in mine pt. intrebarea asta
.Sunt o depravata, stiu. 
Simona 31 fix si
Vladut
Qamar spune:
holalario, mamici!
raportez mentinerea si intretinerea starii de lene
o fi vreun semn ca se apropie luna a 9a?...am vazut ca s-a discutat de kg in plus...eu am patit o faza demna de Doasarele X: seara ma cantaresc si am 69 de kg
..ma resemnez si ma duc la culcare...a doua zi, pe la pranz, ma cantaresc iar si vad ca am...66kg
no, ce pot eu sa mai inteleg?am verificat, si bebe e tot la locul ei, tot cu hard-rock...asa ca sunt in mare dilema![]()
in rest, toate bune si frumoase, apetitul se mentine, la fel si somnul- am o saptamana cu nopti DORMITE
, si mai nou pisica mea din burtik danseaza pe Pasarea Colibri

Pispirica, welcome back, ma bucur ca reintregesti clubul ceferistelor, si distractie maxima la munte ![]()
Doublemom, cu intarziere felicitari pentru toate cele si la mai multe..paturici ![]()
Andreea G, ![]()
![]()
![]()
pup si celelalte mamici si ma duc sa actionez la bucatarie ![]()
Noemi
34+
Poze cu burtica
Tina_Welsh spune:
Fetelor am facut cont comun de mail.Id-ul este mamici_de_martie_aprilie2006@yahoo.co.uk imi cer scuze ca e .CO.UK dar am uitat sa bifez USA.SA nu trimitei mail pe .COm ca nu va ajunge.Care vrea passwordul,trimiteti un mail acolo si va trimit imediat parola.
Irina,bine ai revenit.Bine ca sunteti amandoi mai bine!
Catrinel
.Uite ca avem ceva in comun!Ikea.Ma gandesc ca daca s-ar stii si in Ro de Ikea ar fi mai fain si mai accesibil pentru multa lume!
Andreea G,bafta la eco!
Ameluta,frumoase lucrusoare!
Doublemom,la multi ani!SA va ajute Dumnezeu la cati mai multi ani inainte!
Astazi aniversam si noi 3 luni de la casatorie.Ce repede trece timpul.Parca ieri va scriam plina de emotii,ca mai am cateva zile pana la nunta!Hehhe!Va
pe toate si fug la treaba!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
ileana_marius spune:
Buna fetelor!
Mai are cineva un bb de 3300g la 38w? Sora mea a fost la dr. ieri si i-a spus ca bb este prea mare, burta e imensa (are dezajantajul de a fi si mica de statura) si ca ii va fi greu sa nasca natural. Vor incerca si daca nu merge ii face cezariana. Bb este bine, poate sa vina oricand, dar totusi daca nu va veni pana pe 24 feb. trebuie sa ii provoace nasterea. Spune ca este posibil ca intr-o sap. sa mai ia un kg
. Acum nu stiu daca vestile sunt bune sau nu.
Ma gandesc ca si bblina mea era ceva mai mare luna trecuta, acum abia astept sa merg la dr. sa vedem cum stam. Auzisem ca vitaminele luate in timpul sarcinii ar duce la cresterea in greutate peste masura a bb-ului. Imi vine sa renunt la ele si la dulciuri si la mancare...Suntem si noi destul de mari si mai avem timp sa ne facem, acum creste cel mai mult...

Ileana
30+
Poze cu noi
Ghindoaca
Pispirica spune:
Dupa cum spuneam revin.
Catrinel pup fata frumoasa
vezi sa nu stai mult fara calculator, poate se hotaraste sotiorul tau la configuratia aia. Azi am reusit sa pun si niste pozici mai noi de la revelion si de la ziua mea. Ii dau inainte cu crema de galbenele.
Laura Ioana are atatea alinturi zmotocica mea ca zau nu conteaza...
Andreea G primele medicamente pe care le-am luat de vineri seara pana luni cand am ajuns la doctor au fost homeopatele Oscilococcinum, parca asa se scrie
As vrea si n-as prea vrea sa trag chiulul de la servici, ca acasa ma cam plictisesc si nici banutii nu-s de colo. Asa ca mai vad eu. Misto bancurile 
Dea ma bucur pentru tine si draga de Mia ca ai reusit sa-i faci baita.
fetele sa va faceti mari si sa aveti pofta de mancare.
Ciuf ce mai face Luca, nici o prostioara nimik? 
Nshiro m-ai facut sa rad cu bancul ala neinteles 
Mihaser poate mai are timp si ai noroc sa se intoarca bebe, cine stie. eu iti tin pumnii. 
Manu ce fac ratustele tale? Mai sunt bolnavioare, adica Corina si-a revenit?
de la mine sa le treaca si pentru tine sa rezisti.
Noe multumesc frumos, dar stai linistita ca la nenea doctorul meu de la spitalul Samsung
, nu renunt nici moarta. E asa un meserias si un simpatic si un grijuliu si un atent. Na cam m-am exprimat, dar zau ca mi-e drag tare ca e foarte atent.
Hai ca va pup
. Mah Lady Hawk da unde esti ca tu ne pupicesti tare mistoc? Te labartezi dintr-un pat in altul cumva? Sau gatesti ceva? Da e bine acasa, nu? ei hai ca nu te mai bat la cap.
_
Anamaria 32+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
Tina_Welsh spune:
Pipsirica,am uitat sa iti zic,felicitari pentru bebelina micutza si frumoasa.La multi ani sotului tau!Suntem in aceeasi zodie,acum inteleg eu de unde muntele!Hehehe doar o saptamana diferenta intre noi!Va tin pumnii,ca poate gasiti potaia aia,aseara cand i-am spus lui mark,i s-au umplut ochii si zice asa cu juma de gura "DAca il gasesc sa ii dea sa manance ceva bun"!Chiar ne-a placut asa de mult potaia aia!Doamne Pispi,ce amintiri starnesti!
Asa romantice si frumoase!!Inca 3 luni si se face un an de cand am fost acolo si-am petrecut cea mai romantica perioada din viata mea si el la fel!Ai primit sms-ul meu ieri?
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea