Mamici de martie-aprilie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 9
nshiro spune:
Laura, hai ca pricepusi... mersi pentru iluminare
!
Manu sanatate Corinutei! Acum e bine?
Pispirica multumim pentru vestile bune! LA MULTI ANI sotului, sa-ti traiasca si sa va iubeasca! Distractie placuta la munte. Si chiar asa, unde o ascunzi tu pe bebelina ca nu se vede burtica mai deloc....
Simona Toma prezentatie pelviana inseamna cu capusorul in sus! Lasa ca se intoarce el... Cat despre
nu mai prestez de vreo doua luni, asa ca nu am ce sa-ti spun....
Ileana Marius mie nu mi se pare bebe mare 3300 de grame si 38 de saptamani.... E marisor, ce-i drept dar e un fapt obisnuit, cel putin in Romania unde eu am auzit de o multime de bebelusi de peste 4 kg... Si Ana Maria a lui Tcelen s-a nascut la 37 de saptamani cu 3600 de grame...
Camelianda, felicitari ca s-a intors bebe!!!!! Nu stii in a cata saptamana s-a intamplat "minunea"? Zici ca luni mergi iar la control? In caz ca te opreste la spital iti urez de pe acum NASTERE USOARA, RAPIDA SI UN BEBE SANATOS SI PAPACIOS!
Catrinel
mama ta! Seamana cu mama!!!!! Asteptam pozicile.
Doublemom, 12 ani... Wow!
La cati mai multi. Cat despre culorile din paturica, mie mi-au placut FOARTE mult si nu cred ca sunt deloc turbate. Ies bine pozele cu telefonul, ce-ar fi sa pozezi si burtica?
Ema bravo tie ca ai reusit sa tii in frau kilogramele, avand totusi o dieta adecvata!
Kim multumim pentru vestile bune. Ma bucur ca nu sunt probleme iar tu esti o curajoasa! Cat despre glumele cu tractoriste, pe cuvant ca nu glumesc. Cele mai multe kg s-au pus pe spate si pe brate. Poze nu am mai recente, ca tati asta (
fir-a-i-ar munca sa-i fie) nu are timp sa ne faca si noua o poza, doua acolo... Poate reusim week-end-ul asta, dar oricum spatele nu vi-l arat!
Delia drum bun mamei tale, sper sa aiba un zbor fara peripetii! Tare fericita tre sa mai fii!
Tecla felicitari pentru examene si in caz ca te opreste la spital NASTERE USOARA SI RAPIDA! De asemenea, un BEBE SANATOS SI FRUMOS! Mult curaj si tinem pumnii!
Andra Simona multumim pentru vestile bune!
Polixeni bine ai revenit! Ma bucur ca esti OK.
Anairda, ma infofolesc bine de tot caci aici bate o briza prin scoli... Si mai stau si cu geamurile deschide! Se calesc , cica
rocsana si bebe chan
cameliada spune:
buna dimineata burtici,
a fost o noapte cum n-am mai avut de mult- am dormit ca valiza in gara pana la 9 jumate, o singura data m-am trezit sa ma schimb pt. ca transpirasem dupa baie, in rest, somn ca dupa
!!!
fetelor dragutelor, multumesc pentru incurajari si sa dea cel de sus sa aveti parte numai de vesti bune despre bbii vostri - fiecare dintre voi va ajunge pe ultima suta de metri - sa va tineti tari, da?
poate nu ma opreste luni in spital, dar daca se intampla si vedeti ca nu va scriu o zi doua, inseamna ca s-a rasturnat caru' cu surprize!!! tel meu este 0746 233 938.
a ramas in valabila faza cu poze de burtoase pe forum? invatati-ma si pe mine cum sa pun pozici ca sa ma laud cu burtica, ca acus acus o pierd.
acum ma duc sa ma imbrac ca e zi de vaccin
va pup pe toate si aveti grija de voi
cameliada mai are putin!!!
ileana_marius spune:
cameliada nastere usoara! Sa ne ti la curent.
nshiro, anairda36, ile77, Catrinel_17 nu stiu ce sa zic...asa i-a zis dr. ca e cam mare (si se mai face) si ea e stramta si nu stie daca poate sa nasca natural. Cam asta ar fi problema, imi e sa nu o chinuie incercand sa nasca natural. Este un dr. care nu este adeptul cezarianei si daca a pus si optiunea asta...
Am gasit ceva pt cele care sunt interesate de tratarea vergeturilor:
ELANCYL - REDUCTOR DE VERGETURI
Favorizeaza regresia vergeturilor deja aparute.
Detalii produs: Pret: 68,00 lei / 680 000 lei vechi
Nu cred ca e un produs romanesc, asa ca e posibil sa se gaseasca si in alte parti. Nu pot sa spun nimic despre eficienta lui, nu am folosit.
Ileana
30+
Poze cu noi
Ghindoaca
simona_toma spune:
Pupici pt toate burticile si pt bebeii din burtici si pt bebelusele care nu mai sunt in burtici!
Tecla, mii de felicitari pt examene!!Cum Dumnezeu ai putut sa inveti pt 7 examene si sa le mai iei si cu note mari???Esti chiar culmea!!Eu nu tin minte nici ce citesc prin reviste!
Ma trec fiorii cand ma gandesc ca mai ai un picut si nasti.Ce emotii trebuie sa ai!O sa fie bine!Te asteptam cu povestea nasterii cat mai curand.
Andra Simona, dr ti-a dat no-spa pt contractii, chiar daca nu sunt dureroase.Eu iau din luna a 4-a.Lu' tati lu' bebica ta sa-i spui ca-l certam noi daca se mai ia de tine, ce, el nu stie ca ai nevoie sa vorbesti cu noi?Stii cum stau eu la calculator ca sa nu-mi fie frig si sa nu am contractii?Cu ciorapi de lana, cu vesta de lana, cu iegari, cu pantaloni grosi de pijama si in plus...infofolita de la brau pana la talpi intr-o patura groasa.Si ce zici, ca tot am contractii 
.Mi-am promis ca nu o sa mai fiu niciodata insarcinata iarna.Adica o sa raman iarna si cand o sa fiu in lunile mari o sa fie vara, cald si bine.
Mamaariadna, Cameliada, cat de putin mai aveti!!Sunteti pe ultima suta de metri!!Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere, sa nasteti usor si repede, repede.
Nshiro, ai o bebelina foarte incapatanata.Cu cine seamana?O pupam si o rugam sa-si miste funduletu in sus!!
Eu am impresia ca a gresit dr de la eco cand mi-a scris in fisa ca bebe e in prezentatie pelviana.Simt ca misca la fel ca atunci cand a zis ca e cu capsorul in jos, adica da mai puternic in dreapta, cu piciorusele, iar jos de tot simt miscari usoare si ritmice, adica sughituri.Imi vine sa mor de ciuda ca nu am intrebat-o cum e asezat.Am uitat ca toanta si acum stau si ma tot intreb...Da' important e ca e bine.
Tina, te mai rugam o data sa ne pui si pe noi pe listuta cu bebei cu 1900 la 31w 
Oare ce mai face Tcelen?Cum s-o descurca?Tina, mai stii ceva de ea?
Simona 31+ si
Vladut
onsami spune:
salut fetelor!
a zis cineva de lenea lunei a IX-a? cred ca se ia mai fetelor!
eu m-am pus pe citit, mai ales ca o bibliotecara tare draguta m-a acadonat cu vreo 7 carti despre ingrijirea copilului. iar eu si mai zeloasa iau deja notite.
naoi am fost avansati cu o saptamana la varsta sarcinii, de la 34 la 35 sapt, asa ca incepem sa facem bagajul, mai ales ca dupa sapt. 37 nu voi mai lua GYnipral.
mai ziceati ceva de un morcovas?
cred ca si el se ia de pe forum, nu numai la mamici ci si la tatici, caci al meu sot raspunde super repede cand il sun pe mobil.
la multi ani sarbatorilelor lunii acesteia si sa aveti parte numai de noroc!
onsami si bebe de 35 s 1 zi
mihaser spune:
salutare 
Ce mai fac mamicile? Noi am alergat ieri prin oras dupa tot ce ne trebuie...am luat suzeta , port suzeta, chilotei ptr bebe si ptr mami ptr dupa nastere...am luat o rochita ptr ziua unei bebeline si am ajuns acasa dupa 5 ore.
Tinutamultumim ptr adresa...ai facut foarte bine! La cat mai multe realizari in viata personala!
Teclasper sa auzim vesti bune. Felicitari ptr examene. Evident bebelusii aduc noroc!
Andra-Simonamie mi-a spus dr sa iau no-spa daca am dureri...1 pe zi timp de 5 zile...oricum eu nu am luat ptr ca nu ma doare burtica...Sotul meu imi aduce aceleasi acuzatii...dar si mai suparat e cand ma uit la telenovele globo...Cam egoisti baietii astia!
Pispimultumesc ptr incurajari! Si sotul meu e varsator...pe 16 e ziua lui...Sper ca va distrati bine la munte!
Amelutaam vazut pozele...ce parinti mandri!mi-a placut port-bebe ul. are 3 pozitii? cat a costat?
Doublemomfelicitarile mele!la multi ani mult mai fericiti cu bebeluse sanatoase si frumoase alaturi...E foarte frumoasa paturica!
Ciufstai linistita ca toate halim cioco...mai ales pe ascuns...parca e mai buna...Ai voie sa te vopsesti cu Henna? Si pe min m-ar tenta.
Manusa va traiasca printesele...sunt tare dragute!Si eu sper sa se poata o nastere naturala dupa o cezariana...mai ales ca in cazul vostru a trecut ceva timp de la operatie.
Adarsper ca e o gluma faza cu nuditatea!Doar toti posedam nuduri de genul asta!
Andreea Georgianaesti ok? cum a fost la control?
Irina42 de zile din cele 126 trebuie obligatoriu sa le iei postnatal...ai grija cum faci compensarea. Oricum cele 126 de zile nu se iau toate obligatoriu din cate am inteles...Eu o sa iau post natal 42 de zile si apoi intru pe indemnizatie.
Nshiromultumesc ptr incurajari si eu sper sa binevoiasca sa se intoarca bebeii nostri si sa ii aducem pe lume fara complicatii.
Catrinel_17nu stiu cum e mai bine...oricum cu D-zeu inainte!Nu mai vreau operatii...am facut 2 cand eram mica si le urasc! Dar asta e, trebuie sa inteleg situatia.
Kime super intelept dr tau...parca ne-a citit gandurile...esti pe maini bune! te rog sa ma scuzi...din cate citisem la inceput intelesesem ca tu ai gemene...ulterior am descopeit ca era doublemom cea in cauza...scuze ptr confuzie...eu mai gafez!
Camelindanastere usoara...sa ne povestesti tot si sa te bucuri de bebe...sper sa mai apucati sa cititi mesajul!
Despre vergeturi eu stiu ca nu mai poti actiona cu nimic dupa ce le-ai dobandit...si eu am pe fund si pe sani...cele de pe sani sunt din perioada sarcinii si sunt urate ca aspect...ma cam supara treaba asta, insa n-am ce sa fac!
Voi ati baut Pepsi pe perioada sarcinii...eu nu m-am putut abtine...si bebe imi cere mereu...daca beau pepsi e f activ si poate se si intoarce Nu am mai baut de 2 luni si aseara am pus un pic intr-o cescuta...apoi se misca baiatul meu si era tare vesel.
Pupici!
32
Mihaela
catrinutza spune:
Salutare din nou la fetele cu burtici si la cele care scapa cat de curand in favoarea unui oau-oau de scor apgar 10

.
Am revenit si io in batatura forumului...ca de cica sunt in concediu ca sa ma odihnesc si astia de pe acasa m-au luat de odihnita...o fi buna miscarea da nu pana nu mai misti.

Cameliada si Teclasucces mamicilor... si eu ma intrebam de unde a crescut bb al meu asa de mult...exact: de la urarile voastre fetelor...
Loriana subscriu la ce ti-a spus Nshiro...shutuletze bine plasate la toti intrusii...mama lor...da ce e circ cu dresura??
si sfatul meu : mobilizeaza-l si pe tati...ca pana la urma e si familia lui si el ar trebui sa "ii puna la punct"...prevad si eu zile dintr-astea...dar o data si gata...eu le dau "sutuletele " bine plasate daca mai cer...
La un mom dat imi faceam griji ca sunt prea moale ca sa le zic vreo doua...da stai sa vezi cand de oboseala , nervi sau alte tracasari gasesti resurse sa ii impingi pe toti pe usa afara![]()
![]()
.
Vad ca Andreea G umbla la locul meu, cu greu castigat...cred.... de banc-uista![]()
![]()
..trebuie sa recuperez...
In rest ce sa va zic de noi...vad ca inca suntem in capul listei de grasuni, eu tot trag nadejde ca s-a intors...desi la proportiile pe care le are bebeshnely incep sa cred ca cezariana o sa fie mana cereasca.
La analizele de secretii vaginale: sterile...am scapat si de asta...mai avem analizele uzuale de facu marti...si in rest asteptam sa vedem ce vinerea viitoare ca vedem ce ne mai arata bb la echo. (surprize-surprize).
Fetili va pupacesc cu niste pupacioi foarte pupaciosi.

36 incepute azi
un puiutz de moldovean
buritici burticoase si alte poze mumoase
catrinutza gravidutza
doublemom spune:
Saluti fetele!!
Aoleu ce de morcovei mi-au rasarit deodata cand va vad cum va pregatiti de clipa cea mare!!!!! Nastere usoara si bebici sanatosi!!!

Multumesc inca o data pt urarile calduroase care ne-au emotionat f tare!
Ma mai bucur si ca va place paturica mea!
Eu am uitat sa va spun ca am fost la dr. si vestea cea buna e ca desi colul meu e mult scurtat si moale, este inchis!! Asta inseamna ca avem sanse bune sa ajungem macar in sapt 37!!
Azi sunt putin cam aiurita ca nu prea am dormit bine, dar va pupic dulce pe toate si cred ca incerc sa mai fur o ora de nani. 
Miha 34+
pozici
doublemom spune:
Ca dovada ca sunt dusa rau pe alte meleaguri, am uitat sa va spun ca am pus 3 pozici noi in albumul cu burtica...
Miha 34+
pozici
adar spune:
Tina - am inteles sa traiti! Bai, LA MULTI ANI si sa fiti fericiti si sanatosi sa va bucurati de bebele ala care nu vrea sa ne arate puta....![]()
Cameliada - doamne, ca am intrat iar in stare de emotii maxime.... sa ne tii la curent...
Si daca se intampla, nastere usoara..
Noe - asa-i ca-i tare faza???
Catrinel - vad ca toata lumea are intepaturi, asa ca m-am linistit. Despre Webshots...NO COMMENT!!!
Doublemom - da, burtica se mai intareste si mai doare din cand in cand, dar daca iau scobutil trece. Sau daca maresc doza de Duphaston. Dar intepaturile ma ingrijorau. acu ... de-o fi sa nasc...asta e...
ema - asa o sa fac. Ii zic la doctor sa nu-mi mai faca poze sexoase cu copilu, ca eu nu ma pot abtine sa nu le arat...
mamaariadna - da, DOAR de pozele de la eco e vorba, ca mi-au dat o lista cu pozele interzise si erau toate cele de la 3D...
kim - abia astept si eu sa treaca toate, si dureri si timp...sa stau cu puiul in brate...
Pispi - LA MULTI ANI fericiti sotzului tau, sa fie sanatos si sa aiba putere de munca sa intretina piscotelele, ca acu tre sa munceasca, nu gluma...![]()
ile - acum m-am linistit, daca stiu ca nu sunt singura care are asa dureri ciudate.
Polixeni - despre asta vorbeam si noi pe aici, daca te uitui in urma putin, ai sa vezi toate raspunsurile pentru mine, si in ele sfaturile si parerile fetelor.
anairda - tu ai fost singura, dar la orbul gainii de care sufar...am vazut prea tarziu.
Mihaser - ba nu e gluma, tocmai asta e faza, de-aia eram asa de intrigata!!!!!!
Scuzati paturica din litere, da am vrut sa raspund tuturor...sper ca ca nu am uitat pe nimeni....
PUP TOATE FETELE SI SPER CA NU NASTE NIMENI PANA LUNI..........
adar si bebelina MAIA
minunea mea