Slabim mincind din 3 in 3 ore (3 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela amalia spune:
Carmen ai primit mesajul meu pe PM ???Ti-am trimis aseara unul!!!
1.Nora-grupa 0 I
2.Allain-grupa A II
3.Sabina-grupa 0 I
4.Karin-grupa B III
5.Mihaela-grupa AII
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
simomic spune:
Buna eu ar trebui sa spun dimineata fetelor,nu de mult m-am trezit , am mancat putina sunca cu rosie acum savurez un ceai si vreau sa-l beau ci voi.
Lista: Nora grupa OI
Allain grupa AII
Sabina grupa OI
Karin grupa B3
Mihaela grupa AII
Simomic grupa OI
sper ca am sscis lista bine. Nu am vazut emisiunea si de aceea nu pot comenta nimic.
Nora draga multumesc ptr. PM, am intrat, am vazut pozele trebuie sa recunosc ca sunt superbe.
Sabinuta draga zau ca esti slabuta de unde vrei sa mai si dai jos?
![]()
Teo si Karin sunteti super dragute, Nora cu asa o profa cred si eu ca sa tot mergi la scoala,cred ca nu-ti prea chiulesc studentii,nu?
Zau de nu semeni cu o actrita.
Karin sunt laborant fizico-chimist,lucrez intr-o intreprindere cu foc continuu de aceea lucrez in 3 ture, cam asa 2-sch.I,2-sch.II,2-sch.III apoi 2 zile libere.
Nora da am trietrei rinichi, am fost operata pe uretera de 2 ori, o data la 6 ani clasic apoi la 32 cu laser si sper ca ma si opresc aici, avand reflux vezico-ureteral fac destul de des infectii si pe deasupra elimin prin urina sa zahar.
Eu dupa cum vezi sunt dependenta de ceai,fac tot felul de combinatii ca o fi el bun dar.. si e bine sa merg la
avand diureza buna e semn ca si ei merg bine. Acesta e si motivul ptr. care bebe nu stiu daca o sa mai vina, am si eu deja o varsta si oricum acum am interdictie de la nefrolog fiindca am avut infectie cu E-coli si am avut tratament puternic si lung ca durata. Gata nu va mai plictisesc,
dar oricum 6l pe zi mi se pare si mie putin cam mult.
Sar de la una la alta,o sa-mi arate si mie Sorinel si o sa incerc sa pun si eu poze.
Deocamdata va
si sa aveti o zi superba. Paaaaaaaaaaaaa
Eftimie C. spune:
Lista:
Nora grupa OI
Allain grupa AII
Sabina grupa OI
Karin grupa B3
Mihaela grupa AII
Simomic grupa OI
Carmen grupa AII -hotarata sa tin cont de ce a spus in emisiune (mi-am luat si Taifasuri), dar nu cred ca pot renunta complet la carne.
Dimensiuni: 102 /97 /106.Ceva a fost gresit la luna Ianuarie.Le verific acasa si anunt daca nu e bine acum.
fetele-cochetele.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
allain spune:
Buna,din nou!Nora,iti ramasesem datoare cu un raspuns.Nu am spus ca trebui sa mincam doar carne,ci,aportul alimentar trebuie sa contina proteine de calitate superioara care se gasesc numai in produsele din regnul animal,carne,peste,oua,lactate,fructe de mare,crustacee,pentru buna crestere si functionalitate a organismului.Nici eu nu ma omor prea tare dupa carne,dar la lactate si oua nu am renuntat.Si acum sa trecem la oile noastre,fetelor,azi am respectat regimul propus cu punct si virgula. Imi cer scuze acum,trebuie sa ies urgent ,dar revin,cu meniul propus pentru miine,mai tirziu,va pup!
teodora35 spune:
[b]Lista:
Nora grupa OI
Allain grupa AII
Sabina grupa OI
Karin grupa B3
Mihaela grupa AII
Simomic grupa OI
Carmen grupa AII
Teodora grupa 01[/b]
simomic mersi pt complimente in final am reusit si eu sa pun poze si o sa mai pun si cu sotul si fetita mea.Nora ai un baiat superb sa-ti traiasca
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
adif spune:
quote:
Originally posted by teodora35
[red][size=2][b]Lista:
Nora grupa OI
Allain grupa AII
Sabina grupa OI
Karin grupa B3
Mihaela grupa AII
Simomic grupa OI
Carmen grupa AII
Teodora grupa 01
1.NORA GRUPA 0I
2.ALLAIN GRUPA AII
3.SABINA GRUPA OI
4.KARIN GRUPA BIII
5.MIHAELA GRUPA AII
6.SIMOMIC GRUPA OI
7.CARMEN GRUPA AII
8.TEODORA GRUPA OI
9.ADI GRUPA BIII
adif spune:
OFF,ce ma oftic ca am pierdut emisiunea
aud de cateva zile de omul asta si nu reusesc niciodata sa-l prind la TV
o sa-mi cumpar maine revista
Karin, eu am mesajele activate, cand poti, te rog trimite-mi instructiunile... mor de curiozitate sa va cunosc
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by allain
Buna,din nou!Nora,iti ramasesem datoare cu un raspuns.Nu am spus ca trebui sa mincam doar carne,ci,aportul alimentar trebuie sa contina proteine de calitate superioara care se gasesc numai in produsele din regnul animal,carne,peste,oua,lactate,fructe de mare,crustacee,pentru buna crestere si functionalitate a organismului.Nici eu nu ma omor prea tare dupa carne,dar la lactate si oua nu am renuntat.Si acum sa trecem la oile noastre,fetelor,azi am respectat regimul propus cu punct si virgula. Imi cer scuze acum,trebuie sa ies urgent ,dar revin,cu meniul propus pentru miine,mai tirziu,va pup!
Ok, Allain. Si eu am spus ca am renuntat doar la carne. In rest maninc orice

Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by adif
OFF,ce ma oftic ca am pierdut emisiunea
aud de cateva zile de omul asta si nu reusesc niciodata sa-l prind la TV
o sa-mi cumpar maine revista
Karin, eu am mesajele activate, cand poti, te rog trimite-mi instructiunile... mor de curiozitate sa va cunosc
Adi,mamica lui Sebix
A fost si azi pe ETNO, va fi in fiecare joi, de la 16,30. A vorbit despre grupa OI, si ce-a spus va apare in ziarul TAIFASURI de saptamina viitoare....Tot vor fi emisiuni cu el. Eu m-am uitat la doua si am inteles tot ce aveam nevoie sa inteleg. Are si rubrica pe site, v-am mai spus: www.taifasuri.ro
Oricum, eu il admir in continuare pentru lucrul greu pe care si-a propus sa-l faca: sa-i faca pe romani sa inteleaga sa manince sanatos, cind romanul e robit placerii de a minca, nu conteaza cum...si apoi se plinge de boli, desigur. Sau, mai rau, stie ca un anume aliment ii face rau, dar tot il maninca doar pentru ca ii place.
Eu de cind beau apa asa cum a spus el am observat doua lucrui importante:
1. Nu am pus pe mine, desi am mincat ...dar la 2 ore...putin...si ce-a zis el. Azi cel putin am mincat asa: la 10 - 2 mere; la 12 - 2 mere; la 14- putin ghiveci - si ton fiert, am uitat sa-i pun lamaie (v-am spus ? tipul a spus ca lamaia inlocuieste sarea !); la 16 la fel; la 18 - seminte si la 20 - trei linguri de salata boeuf.
Am baut apa plata destul de des, nici nu mai stiu cita...
2. Am sesizat ca m-am dus la baie si pentru a elimina...reziduuri... mai des ca de obicei, adica si in timpul zilei...putin, dar...nici nu am mincat mult. Asa ca...eu zic ca merita sa incercati.
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by adifquote:
Originally posted by teodora35
[size=2]Lista:
Nora grupa OI
Allain grupa AII
Sabina grupa OI
Karin grupa B3
Mihaela grupa AII
Simomic grupa OI
Carmen grupa AII
Teodora grupa 01
1.NORA GRUPA 0I
2.ALLAIN GRUPA AII
3.SABINA GRUPA OI
4.KARIN GRUPA BIII
5.MIHAELA GRUPA AII
6.SIMOMIC GRUPA OI
7.CARMEN GRUPA AII
8.TEODORA GRUPA OI
9.ADI GRUPA BIII
Adi,mamica lui Sebix
Va sa zica mai sunt 3 fete de scris, dar cele care nu au scris demult pe lista...asa ca s-ar putea sa nu apara...curind. S afacem o mica analiza:
1.NORA GRUPA 0I
2.ALLAIN GRUPA AII
3.SABINA GRUPA OI
4.KARIN GRUPA BIII
5.MIHAELA GRUPA AII
6.SIMOMIC GRUPA OI
7.CARMEN GRUPA AII
8.TEODORA GRUPA OI
9.ADI GRUPA BIII
Grupa OI - cele mai multe: 4
Grupa AII - 3
Grupa BIII - 2.