Slabim mincind din 3 in 3 ore (3 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Neata!Aseara am terminat tirziu treburile casei si n-am mai intrat,ca adormeam pe tastatura,so,meniul de azi:D -portocale si mere; P -ghiveci de legume cu ciuperci si pui,plus o salata asortata;S -nu stiu,ma mai gindesc,sa vedem si sotul ce papa si ce pofte mai are!Ziua de ieri,a decurs conform programului propus,desi cintarul nu-mi arata mare lucru,aceiasi greutate 62kg,cred ca ar trebui sa ma cintaresc mai rar ,un act de autocontrol care pe mine ma depaseste,deocamdata!Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Buna dimineatza frumoaselor.Mai nou ,dimineatza cind ajung la servici primul lucru care-l fac e sa va citesc mesajele si sa vad ce poze mai apar. Nora iti seamana Andrei perfect si ce noroc pe tine ca esti mamica tinara, eu o sa fiu o baba pe cind vor creste piticutele mele. Teo si fetita ta e o scumpa si nici sotul nu-i de lepadat.........pe bune acum , foarte dragut si el ,sunteti o familie tare frumoasa. Iar fetita lui Mihaela are niste ochi superbi.
Eu m-am hotarit sa maninc fructe pina la amiaza, apoi cred ca voi face la prinz ardei copti, umpluti cu brinza de vaci si mult marar. Seara e mai trist ca atunci imi vin pofte numa de bazaconii, cunoasteti si voi, nu?

varga

Mergi la inceput

Adif ti-am trimis un mesaj,sper sa-ti fie de folos.Sabina daca nu te deranjeaza imi spui cind vii in tara in ce zona poposesti?
Nu esti din Ardeal cumva?

varga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata.Iaca si eu cu voi la .
Am inteles ca daca vreau sa vizionez pozele, imi trimiteti niste detalii pe PM?
Mihaela, am primit PM-ul tau si am descoperit intre timp cum sa-l activez.Merci
Nora, dimensiunile actuale sunt bune; deci in Ianuarie am gresit cu siguranta la masuratoare.
Meniu:
D: cafea
P: cod prajit in putin ulei de masline, cu mamaliguta si cu maioneza de usturoi (facuta cu telina fiarta in loc de ou)
C: probabil tot peste (dar putin) si ma rasfat cu floricele (cantitate mica)
Maine si duminica suntem la tara la socri, invitati la niste pomeniri.Rau moment.Dar ne abtinem.Mai ales ca al meu sot a fost fascinat de Andronache,de stilul lui de viata si mai nou imi citeste regulile grupei A II prin casa; si-a luat si Taifasurile.Noi suntem toti 3 posesori de sange AII si vom tine cont de sfaturi, dar nu vom renunta la carne, o vom reduce.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Carmen ti-am trimis un mesaj privat, vezi daca e valabil, ca nu sunt prea descurcareata

varga

Mergi la inceput

Karin, merci de mesaj.Nu pun poze deocamdata, dar vreau sa va vad, sa ne cunoastem mai bine.
Poate intr-o zi reusesc si eu sa va pun pozici......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata fetelor!
Am terminat bagajele acum este 7:30 aproape la 3:30 plecam spre aeroport.Obosita sunt,dar si fericita.
Karin vin duminica,eu sunt din Bucuresti.Mama e din Ardeal.Tu esti din Ardeal?Din ce oras?

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Sabina eu sunt din Baia Mare si - dupa sanatate - cel mai mult imi doresc sa vad toata lumea asta . Asa ca iti dai seama ca sunt fascinata de oamenii care au ajuns in locuri pe care poate eu n-am sa le vad niciodata.........ferice de tine

varga

Mergi la inceput

Fetelor, v-am vazut .Ma bucur si va pe toate
Nora, voi spune si eu ce au spus toate fetele.Ma asteptam sa fii altfel.Semeni cu sotia sefului meu, care e tot profesor si pe care o stimez foarte mult.Coincidenta: cand ma uitam la pozele tale, tocmai m-a sunat si am conversat.
Devylla, tu esti deja slaba.N-am cuvinte.
Karin, m-ai dat gata.Ce dulci sunteti toti, mai ales bubulina aia mica dormind.M-a omorat.
Mihaela, tu unde vrei, mama, sa mai slabesti?Poate pisica sa tina dieta, nu tu.
Teodora35, , cred ca ai avut un Revelion elegant.
Teodora, frumosi mai sunteti, da' si catelul, tare cochet.
Va incantata de cunostinta.
Toate sunteti frumoase si nu stiu de ce va plangeti de grasimi...?
Sa vedeti cand oi pune eu poze.
Va doresc week-end placut si ne auzim luni la raport, cand sper sa mai declar ceva minus si sa scap de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

1.NORA GRUPA 0I
2.ALLAIN GRUPA AII
3.SABINA GRUPA OI
4.KARIN GRUPA BIII
5.MIHAELA GRUPA AII
6.SIMOMIC GRUPA OI
7.CARMEN GRUPA AII
8.TEODORA GRUPA OI
9.ADI GRUPA BIII