Slabim mincind din 3 in 3 ore (3 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna ziua fetelor...abia acum mi-a venit netu pe teava , offf imi venea sa il arunc cat colo...de ciuda

Si acuma cred ca luni voi fi prima in top....rusinica , am fost tare obraznica sapt asta ....cine vrea sa imi mai tina companie ????

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Buna, fetelor !

Sunt frinta ! Am fost plecata la Bucuresti sa-mi depun dosarul pentru concurs. Nu pot sa va spun prin cite am trecut. Nu mai am energie. Vorbim maine.

Am citit mesajele voastre cu ochii aproape inchisi. Totuis, ma framinta ceva: cum adica va asteptati sa fiu...altfel. Dupa ce- ati vazut pozele...Cum credeati ca sunt ? Pina sa ma ...vedeti ?

Noapte buna !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Stai linistita Mihaela ca ma vei avea pe mine de colega la Top rusinica, n-o sa fii singura . Zilele astea n-am avut foarte mult de lucru si inactivitatea ma omoara, asa ca ce sa fac/ Am mincat, sa-mi gasesc ocupatie.

varga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Buna fetele!Au trecut 2 zile si nu am gresit deloc,ma felicit singura!Am cinat deja,multa ,multa pasune.Pai Nora,cind ai spus ca ca esti profesor,eu mi-am imaginat o tipa rigida,batoasa si morocanoasa,in schimb tu ai un chip luminos,vesel,angelic,si nu in ultimul rind esti foarte frumoasa.Va pup fetele,sa aveti un sfirsit de saptamina de vis!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karin10

Stai linistita Mihaela ca ma vei avea pe mine de colega la Top rusinica, n-o sa fii singura . Zilele astea n-am avut foarte mult de lucru si inactivitatea ma omoara, asa ca ce sa fac/ Am mincat, sa-mi gasesc ocupatie.

varga

Sa stii ca eu am aplicat ieri recomandarile lui Gabriel Andronache, iar azi am fost pe drumuri, toata ziua, dar tot am mincat o punguta de paine prajita si 2 mere. Plus 1 litru de apa. Ca am fost la baie dimineata cind am plecat si la 19 cind am ajuns

Iti spun eu ce sa faci,...maine !

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by allain

Buna fetele!Au trecut 2 zile si nu am gresit deloc,ma felicit singura!Am cinat deja,multa ,multa pasune.Pai Nora,cind ai spus ca ca esti profesor,eu mi-am imaginat o tipa rigida,batoasa si morocanoasa,in schimb tu ai un chip luminos,vesel,angelic,si nu in ultimul rind esti foarte frumoasa.Va pup fetele,sa aveti un sfirsit de saptamina de vis!

Ma bucur de ceea ce ai scris. O sa adorm fericita

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am inteles ca daca am grupa AII e indicat sa mananca fructe si legume. Pai astea nu prea intra in topul preferintelor mele. Mie dupa mere de exemplu mi se face foame. Poate dupa banane nu . dar ele nu sunt indicate.

Sunteti toate foarte frumoase. Dupa ce v-am vazut pozele a trebuit sa intru pe prima pagina si sa vad cati ani aveti, ca sunteti tare tinere. Sau cel putin asa pareti.
Imi voi pune si eu poza cat de curand, dar deocamdata nu am decat o poza in calculator, dar nu prea ma vad foarte bine. Imi voi face cateva recente, dar peste o saptamana, caci acum sunt fara aparat, si fara sot(ca sa-mi faca poze) .

Monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by allain

[Pai Nora,cind ai spus ca ca esti profesor,eu mi-am imaginat o tipa rigida,batoasa si morocanoasa,in schimb tu ai un chip luminos,vesel,angelic,si nu in ultimul rind esti foarte frumoasa.

Si eu sunt deacord, mai bine spus, am crezut la fel....dar se mai inseala omul

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Cam asa ma simt acum,ca si vremea de afara!E asa de urit in Bucuresti,abia astept sa vina primavara-vara!Mey fetelor ,azi trebui sagatesc,dati-mi o idee ,pentru familie,caci pentru mine am sa-mi prepar vesnica pasune,so,meniu pentru azi:D -fructe,deja am mincat 1 para,nu pot bea cafeluta pe stomacul gol,nici nu e indicat stiti cum e cu hiperaciditatea si alte alea,probabil inca 1 portocala ,1 mar pina la prinz.P -am sa-mi fac o supa de legume si felul II cred ca spanac,deci n-am gresit cind am spus PASUNE,cu 1ou.S -cred ca o salata(tot pasune).Va ,numai bine!

Mergi la inceput

'Neata, pe unde umblati fetelor.
Hai va invit la o

Site Amalia

Mergi la inceput