Slabim mincind din 3 in 3 ore (3 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adif spune:

azi am mancat mere si mult orez integral (3oo g cantarit nefiert)
orezul e abatere de la cura cu fructe, dar asta e...momentan nu sunt in stare sa respect intocmai dieta cu fructe

nu pot sa beau ceai verde, e prea amar
ma gandesc sa iau capsule cu ceai verde, 1 cps e echivalentul unui l de ceai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Esti tare draguta Nora, m-am inrosit de atitea laude, in rest sunt moarta de curiozitate sa vad si restul pozelor de la tine si de la fete. Dar mai intii sa vad daca reusesc sa le indrum pe Teo si pe Adif.
Teo ti-am trimis un mesaj daca ti-a fost activat mesaje private inseamna ca l-ai citit deja si te poti descurca, daca nu atunci il voi mai trimite odata, astept sa-mi spui.
Adif, in partea stinga , sus in MENIU, exista MESAJE PRIVATE , acolo este o linie cu mai multe minuni, sus in dreapta ai OPTIONS si de acolo iti activezi mesaje private si pe urma trimit mesajul de ajutor care sa te indrume cum sa-ti descarci pozele. Daca nu te descurci mai da un semn, ca poate imi mai vine vreo idee ca mare lucru nu stiu nici eu
Fug sa vad pozele si mai vorbim ok?

varga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Ciao!Am revenit!De cinat am cinat,mamaliguta din 100g malai ,dar nu am muncat-o toata,mi s-a parut prea multa,cu 1 iaurt(in loc de smintina) si cu brinza de vaci facuta de mine,din lapte ,nu chiar degresat,de 1,8%.Deci,acum sa incep sa caut pozele in calculator,sa vedem pe unde le-a pus fiica mea,ca le muta mereu si acum ea nu este acasa.Revin cind le gasesc!Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Ce mai faceti? Eu...tot asa...cu legile in fata...Sa nu ma plictisesc. Faptul ca stau toata ziua acasa, ma face sa dau des prin bucatarie...ei trece si perioada asta. Dar...m-am decis sa ma inscriu la 2 concursuri...Sa fac antrenament serios la invatat si concurat !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna fetelor,se pare ca e foarte multa activitate pe aici. va rog spuneti-mi si mie ce trebuie sa fac vreau si eu pozeeeeeeeeeeee, si va rog sa ma invatati si pe mine sa scriu mai mare sau colorat ca parca.
Carmen draga sa sti ca nu l-amnoaptea degeaba pe Sorinel.
Fetelor si mie imi place ceaiul verde dar nu beau chiar atat de mult,acum de ex. mi-am cumparat ceai verde exotic,si e buuuuun. Si eu beau mult ceai ca tre ptr. rinichiutii mei cei multi, dar va dati seama ca sunt tot la . Abia astept sa vad si sa pun si eu poze,normal ca nu e nimenizuntem cele mai sexi femei din lume.
Azi sunt de noapte,o sa fie greut dar o sa treaca.
Va si va doresc o seara fierbinte.Paaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Buna fetelor,revin!Nu am gasit pozele,sunt sterse probabil,dar ,il mio marito,mi-a promis miine ca mi le trage din nou de pe camera,eu nu ma pricep,cind o sa mi le bage in calc.,va spun ,sa ma ajutati sa le postez.Meniu pentru miine:D-fructe,mere si grephe;P-spanac cu pulpa de pui micaaaaa,mica de tot,plus o salata de rosii cu de toate prin ea;S-peste cu....inca nu stiu ,dar mai mult ca sigur o salata.Si cind te gindesti ca azi am facut o tava mareeee,mare de tot cu prajituri cu crema de vanilie si jur ca nu am gustat nici macar un coltisor,asta da,autocontrol,ma minunez si eu de mine citeodata!Va pup si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Ma bucur ca se inmultesc pozele noastre.As vrea sa va rog - parca pe Sabina si pe Nora le-am vazut discutind - sa-mi spuneti si mie daca ceaiul verde afecteaza in vreun fel piticii, tinind cont ca eu inca alaptez?
Fiecare vad ca are un mod nou de a slabi, pe mine m-a ajutat faptul ca nu mai maninc seara si incerc sa fac doua ore pe saptamina de inot.

varga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata, sunt la si va .
Karin, nu cred ca e indicat ceaiul verde cand alaptezi.Poate o cana pe zi..

Simomic, ce lucrezi?Vad ca faci destul de des ture de noapte?Nu e greu?

Allain mi-ai facut o de mamaliguta si branza cu smantana.

Adif, incearca sa iei spirulina (am inteles ca are in ea si ceai verde).

Nora, spor la invatat si bafta la concurs.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by simomic

Buna fetelor,se pare ca e foarte multa activitate pe aici. va rog spuneti-mi si mie ce trebuie sa fac vreau si eu pozeeeeeeeeeeee, si va rog sa ma invatati si pe mine sa scriu mai mare sau colorat ca parca.
Carmen draga sa sti ca nu l-amnoaptea degeaba pe Sorinel.
Fetelor si mie imi place ceaiul verde dar nu beau chiar atat de mult,acum de ex. mi-am cumparat ceai verde exotic,si e buuuuun. Si eu beau mult ceai ca tre ptr. rinichiutii mei cei multi, dar va dati seama ca sunt tot la . Abia astept sa vad si sa pun si eu poze,normal ca nu e nimenizuntem cele mai sexi femei din lume.
Azi sunt de noapte,o sa fie greut dar o sa treaca.
Va si va doresc o seara fierbinte.Paaaaaaaaaaaaaaa

Care e treaba cu rinichii tai? Ai trei, nu ? Nu trebuie sa bei multa apa o data sau ceai, pentru a-i ajuta, ci bea cite o gura de apa din cind in cind, la 5-10 minute. Incearca.

NORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata gagici!

Cam tarziu astazi,acuma am ajuns acasa...si inainte sa gatesc am intrat sa va salut.
Karin ceaiul verde contine cafeina....asta e motivul pt care ar afecta copii.
Mai revin.
Pupici

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput