Slabim mincind din 3 in 3 ore (3 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata.
Cred ca am sa-mi fac lista cu meniul pe o saptamana, pentru ca nu stiu ce sa mai mananc si cand ajung acasa bag in mine numai interzise.
Azi chiar nu stiu ce sa pap.
D: cafea si 4 rondele de orez expandat-2p
P: ciorbita de cartofi-6-7p (am auzit ca asa se puncteaza?!?)
C: pipt de pui la gratar-5p + salata-3p(uleiul)
Oricum ma incadrez in 21p permise.
Da' mi-e o pofta de pop corn.

Mihaela, merci pentru PM.Si totusi la mine nu apare activ Da' macar am preceput si eu

Veste buna.M-am cantarit ieri la o amica (care are cantar bun-nu ca al meu) si surpriza a fost ca am 2kg mai putin.Totusi la raport, ramane de baza cantarul meu, pentru ca de pe el am plecat cu masurarea.
Apropo de masurare, Nora, iar am uitat sa dau dimensiunile .

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by karin10

Sunt super fericita c-am reusit sa trimit pozele. Mersic Nora.Fetelor daca doriti sa puneti fotografii acticvati-va mesaje private de sus din stinga si incerc eu sa va ajut ca acum m-am prins, nu de alta dar sa poata Nora sa invete.De cind ti-am vazut pozele Nora parca imi inspiri respect - stii asa ca profesorii - dar eu tot de prietena te voi tine daca nu te superi. Una din fete spunea ca isi imagina ca arati altfel , sincer si eu, in poze esti foarte sobra si serioasa.

varga

Din ce ...ecouri primesc de la studenti, sunt un profesor...iubit si popular. Nu sunt cu nasul pe sus, ci apropiata de ei, intrucit unii sunt chiar mai in virsta ca mine, iar intotdeauna am actionat conform principiului ca toti oamenii sunt egali (de aceea nu-mi plac ...sefii). Nimeni nu e mai presus de nimeni. Sunt sobra pentru ca sunt un Capricorn serios si foarte responsabil, in tot ce fac, orict de marunt ar fi, dar sa stii ca stiu si sa rid si sa ma copilaresc...
Sunt prietena voastra si nu conteaza pentru mine nici diferente de virsta, studii sau socio-materiale. Pentru mine conteaza un singur lucru: sa fii OM, si prin asta includ tot ce Bunul Dumnezeu a pus de calitate in om Ok ?

SA AVETI PARTE DE O ZI BUNA, CU SOARE IN SUFLET !

NORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nora, .De o parte studentii si de cealalta noi, forumistele.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by devylla

quote:
Originally posted by nora2005

quote:
Originally posted by devylla

Nora felicitari ca bei ceai verde,eu una nu prea il accept nici cald nici rece.Si sotul meu bea in fiecare zi cam 1 litru.
El mai mananca si orez cuc eai verde ,daca vrei iti dau reteta.AAA si daca vrei eu pot sa iti cumpar de aici niste ceai verde,nu e f scump.Ca si asa duminica ajuns in Bucuresti.
REvin mai tarziu,Va pup

Sabina

Sabina, ma intereseaza...sigur. Da-mi detalii. Am ajuns sa beau mai bine de 1 litru pe zi saptamina aceasta, cred ca de aceea nu se vede ..inca.. la cintar cit am bagat in mine de cind m-am apucat de invatat. Da-mi reteta. Si despre ce fel de ceai verde vorbesti sa-mi aduci? Si cum sa mi-l trimiti?

Nora

Pei Nora am inteles ca ceaiul verde este foarte sanatos pentru organism,mai putin cafeina...un bun purgativ.Dar cred ca din moment ce bei trebuie sa fi citit indeajuns despre ceaiul verde.
Reteta e cam asa:Orez fiert(mai uscat) cam un bol mic in care pui ceai fierbinte(ceai verde) si condimentezi cum iti place.(Mie una nu imi place,dar daca tot il bei poate poti sa si mananci chestia asta)
Si ma gandeam sa iti aduc de aici niste ceai verde ca sa faci comparatia...si ti-l trimit prin posta romana.Asta daca vrei

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
[/black]

Ti-am scris pe PM.

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Multumesc, Carmen. Si eu va iubesc, dar voi simtiti asta deja, nu-i asa?
Am intrat si eu la poze. Doamne, Karin, ce familie frumoasa ai. Tu esti frumoasa, ai niste ochi superbi, ai doi copii-ingeri si un sot care te iubeste- se simte.
Felicitarile mele. Buna idee asta cu pozele. Altfel ne percepem acum, nu-i asa? Parca se leaga si mai strins prietenia noastra. Va asteptam si pe celelalte.
Toate care ati pus fotografii acolo sunteti minunate si putem concura lejer si la concursuri de frumusete. Nu vad nici o , nici , doar femei frumoase, pline de viata, care stiu ce vor si care respira bunatate, tandrete si iubire. Parerea mea.

Fug la invatat acum, ca stau cu voi toata ziua....si...concursul bate la usa.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Buna Nora,am incercat si am reusit,merci fain!Dupa-amiaza,acum nu am timp sa-mi caut si eu pozele in calculator,am sa te rog sa ma ajuti sa le pot posta .Esti ffff draguta si finuta,si eu mi te imaginam mai rigida si morocanoasa,deh impresia mea despre profesori.Si acum sa revenim la oile noastre,ce am sa maninc azi:D-am papat deja lapte cu 4 linguri de cereale,P-mi-am pregatit legume mexicane si peste(cod)la cuptor,am sa maninc doar o jumatate din el,este prea mare,S-nu stiu ma mai gindesc,sa vedem si sotul ce vrea!Va pup si numai bine,revin deseara cind ma intorc de la serviciu!

Mergi la inceput

Fetelor, vedeti ca am mai pus niste poze, ca tot m-ati stirnit...In unele rid sau zimbesc. Nu sunt mereu serioasa. Doar cind trebuie

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Fetelor,
Va doresc o noapte buna.
Ma retrag la Tv si astept sa vina de la munca sa ii dau sa manance.Va pup.

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

eu sunt in ceata rau in privinta pozelor
nici nu stiu unde sa intru sa le vad
Karin 10, te rog, ma poti ajuta?

Mergi la inceput