Slabim mincind din 3 in 3 ore (3 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Multumesc mult NOra. Am reusit partial oarecum; am putut sa vad toate pozele - cea melancolica imi place mie cel mai mult - dar n-am reusit sa trimit si eu ca cica antena noastra de internet face fite de cind cu frigul asta mare.Miine la servici sper sa am timp sa le pun si eu.Mihaela si Sabina la cit sunteti de slabanoage incapeti amindoua intr-o singura poza. Eu mai am mult de muncit. Somnic usor, fug la pitica ca vra tzutzuca

varga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

NOAPTE BUNA

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Nora,m-ai ametit de tot!Scuze pentru confuzie,dar ramine valabil,bafta in continuare la examenul,concursul sau ce-o fi el pentru noul job,de data aceasta sper sa fi inteles bine,ok?La mine se opreste NET-ul,asa ca va rog sa scuzati intermitentele!De bine ce m-am laudat,am facut-o lata azi,am mincat in plus fata de meniul ce-l aveam 5 smochine,oare cite calorii or avea?In legatura cu foto imi explici si mie cum se procedeaza,acum ma duc la nani caci altfel adorm pe tastatura,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nora felicitari ca bei ceai verde,eu una nu prea il accept nici cald nici rece.Si sotul meu bea in fiecare zi cam 1 litru.
El mai mananca si orez cuc eai verde ,daca vrei iti dau reteta.AAA si daca vrei eu pot sa iti cumpar de aici niste ceai verde,nu e f scump.Ca si asa duminica ajuns in Bucuresti.
REvin mai tarziu,Va pup

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

nora eu nu reusesc sa gasesc unde scrie aplici in stinaga sus scrie(scrieti un mesaj,casuta postala si asa mai departe)asa ca nu am srusit sa fac nimic iar la pozele tale pot sa spun ca mie imi place cea din mijloc

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Buna dimineata!Fetelor,cred ca o iau razna rau de tot,aseara cintarul arata 62kg,iar azi dimineata 63kg,sa fie oare de la cele 5 smochine?Chiar e posibil?Meniul de azi:D-am mincat deja,o ceasca de lapte,cam 200ml cu 4 linguri de cereale.P si S nu stiu inca ,ma mai gindesc,dupa ce-am vazut cintarul parca nu mai am chef sa-mi prepar nika,dar trebuie ca sa nu atentez la oalele cu mincare ale sotului!Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Sunt super fericita c-am reusit sa trimit pozele. Mersic Nora.Fetelor daca doriti sa puneti fotografii acticvati-va mesaje private de sus din stinga si incerc eu sa va ajut ca acum m-am prins, nu de alta dar sa poata Nora sa invete.De cind ti-am vazut pozele Nora parca imi inspiri respect - stii asa ca profesorii - dar eu tot de prietena te voi tine daca nu te superi. Una din fete spunea ca isi imagina ca arati altfel , sincer si eu, in poze esti foarte sobra si serioasa.

varga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by devylla

Nora felicitari ca bei ceai verde,eu una nu prea il accept nici cald nici rece.Si sotul meu bea in fiecare zi cam 1 litru.
El mai mananca si orez cuc eai verde ,daca vrei iti dau reteta.AAA si daca vrei eu pot sa iti cumpar de aici niste ceai verde,nu e f scump.Ca si asa duminica ajuns in Bucuresti.
REvin mai tarziu,Va pup

Sabina
[/black]

Sabina, ma intereseaza...sigur. Da-mi detalii. Am ajuns sa beau mai bine de 1 litru pe zi saptamina aceasta, cred ca de aceea nu se vede ..inca.. la cintar cit am bagat in mine de cind m-am apucat de invatat. Da-mi reteta. Si despre ce fel de ceai verde vorbesti sa-mi aduci? Si cum sa mi-l trimiti?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by teodora35

nora eu nu reusesc sa gasesc unde scrie aplici in stinaga sus scrie(scrieti un mesaj,casuta postala si asa mai departe)asa ca nu am srusit sa fac nimic iar la pozele tale pot sa spun ca mie imi place cea din mijloc

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Teo, te ajuta Karin (MULTUMESC MULT PENTRU INTELEGERE ), pentru mine nu e momentul acum...nu pot sta prea mult pe net, am treaba. Mai intru sa va scriu cite un mesaj, dar de invatat cum sa umblati cu net-ul si gmail-ul, nu am timp, crede-ma...invatati-va intre voi, ok ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by nora2005

quote:
Originally posted by devylla

REvin mai tarziu,Va pup

Sabina
[/black]

Sabina, ma intereseaza...sigur. Da-mi detalii. Am ajuns sa beau mai bine de 1 litru pe zi saptamina aceasta, cred ca de aceea nu se vede ..inca.. la cintar cit am bagat in mine de cind m-am apucat de invatat. Da-mi reteta. Si despre ce fel de ceai verde vorbesti sa-mi aduci? Si cum sa mi-l trimiti?

Nora

Pei Nora am inteles ca ceaiul verde este foarte sanatos pentru organism,mai putin cafeina...un bun purgativ.Dar cred ca din moment ce bei trebuie sa fi citit indeajuns despre ceaiul verde.
Reteta e cam asa:Orez fiert(mai uscat) cam un bol mic in care pui ceai fierbinte(ceai verde) si condimentezi cum iti place.(Mie una nu imi place,dar daca tot il bei poate poti sa si mananci chestia asta)
Si ma gandeam sa iti aduc de aici niste ceai verde ca sa faci comparatia...si ti-l trimit prin posta romana.Asta daca vrei

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput