Slabim mincind din 3 in 3 ore (3 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 2
devylla spune:
quote:Me too
Originally posted by mihaela amalia
Scuze![]()
...normal ca trebuia sa ma si prezint
www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
.Scuze,am scris numele dar nu stiu daca e bine.Nora astept sa-mi spui daca e bine
poze noi

3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by devyllaquote:Me too
Originally posted by mihaela amalia
Scuze![]()
...normal ca trebuia sa ma si prezint
www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
.
Scuze,am scris numele dar nu stiu daca e bine.Nora astept sa-mi spui daca e bine
poze noi
3 generatii![]()
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
Eu nu vad nici o schimbare...scrie din nou mesajul si pune la subiect ce trebuie. Ok ? Valabil pentru toata lumea.
Nora
devylla spune:
Gata Nora!
Haideti ca am plecat si eu,am pregatit jumatate din masa de seara pe care o manaca sotul nu eu
.
Va pup si va doresc noapte buna!
poze noi

3 generatii

Sabina
nora2005 spune:
Pupici
si de la mine, ma retrag la invatat !
Mai sunt fete care nu au dat inca raportul. Sper sa o faca !
Nora
nora2005 spune:
Am luat o pauza de...masa. Ce ? Doi cartofi fierti si un ou fiert tare. Mai devreme am mincat ghiveci de legume...mai devreme de asta supa de fidea. Toate fara paine. De cind stau acasa beau mult ceai...verde. Am descoperit de ce nu-mi prea facea placere sa-l beau...era prea concentrat si era amar. Acum il potrivesc bine, stau linga el pina se face si e bun la gust. Si inca ceva: e mai bun ...rece ! Pina acum situatia e sub control. De kg vorbesc, desigur. Adica maninc mai mult ca de obicei, cam la 2 ore maxim, uneori si mai putin, dar mai putin cantitativ si cintarul inca n-a luat-o razna. Am aceeasi greutate, ca eu il vizitez zilnic, in baie...(uneori ma urc de cite ori intru in baie
) Nu stiu ce ma va astepta luni la raport, in ritmul in care maninc...dar nu conteaza, am de invatat. Si ce, TOP RUSINICA sa stea gol
Nu-i asa, Monica ? ![]()
S-auzim de bine !
Nora
karin10 spune:
Stai linistita Carmen ca eu stiu una mult mult mai tutuluca ca tine in privinta calculatoarelor
.Am incercat si eu sa trimit poze sau sa va vad macar asa cum ti-a spus tie Mihaela cu mesaje pribvate si nimic n-am reusit.........ce sa fac is batuta in cap.Nora sa nu te superi , o sa incerc ceva cu PM , am vazut la tine , daca trimit prostii sa nu ma certi te rog
.
varga
Moniland spune:
nora draga, pot sa-ti zic de pe acum ca saptamana viitoare voi parasi "top rusinica" si cu toata viteza inainte voi ajunge in "top 3". Graba mare la mine caci trebuie sa ajung la kg propuse pana la sfarsitul lui martie.
Iar daca top rusinica ar ramane gol, nu m-as supara deloc.
Monica
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
nora draga, pot sa-ti zic de pe acum ca saptamana viitoare voi parasi "top rusinica" si cu toata viteza inainte voi ajunge in "top 3". Graba mare la mine caci trebuie sa ajung la kg propuse pana la sfarsitul lui martie.
Iar daca top rusinica ar ramane gol, nu m-as supara deloc.
Monica
Pupici
, Monica. Sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti indeplinesti in timp util tot ce ti-ai propus.Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by karin10
Stai linistita Carmen ca eu stiu una mult mult mai tutuluca ca tine in privinta calculatoarelor.Am incercat si eu sa trimit poze sau sa va vad macar asa cum ti-a spus tie Mihaela cu mesaje pribvate si nimic n-am reusit.........ce sa fac is batuta in cap.Nora sa nu te superi , o sa incerc ceva cu PM , am vazut la tine , daca trimit prostii sa nu ma certi te rog
.
varga
Karin, ti-am trimis instructiunile pe PM. Sa-mi spui aici daca ai reusit, ok ?
Nora

si bb