Ce filme bune ati mai vazut?(2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Angelina, pare-se ca avem gusturi destul de diferite la filmeAm vazut intre timp si Before Sunset, si fara sa fie la fel de bun ca si primul, mi-a placut totusi foarte mult. Am vazut Original Sin acum cativa ani, si cred ca nu am rezistat pana la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Am vazut la recomandarea cuiva de aici de pe forum Ice Princess. Dragut, mi-a placut. Pentru cui ii place patinajul este un film foarte relaxant si recomfortant.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Gangurici, ..din pacate!
Dar atat timp cat tu enjoy mai departe si eu la fel, si numai bine!

P.S.: numai sa-mi spui ce filme ti-au placut mult, ca sa stiu sa ma feresc de ele (e valabil si vice versa!)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Dupa 3 serii Cube si 2 Saw,House of 9, m-a lasat rece desi sunt amatoare a genului.

Cinderella man mi-a placut.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am vazut 2 sf-uri axeon flux si the island, daca va plac filmele de graoza , suspans atunci va recomand : the skelton key , half light ( cu demi moore) , death tunel

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

the skeleton key l-am vazut de curand si mi-a placut, a fost original. De celelalte 2 inca nu stiu nimic dar ma documentez :D

Mergi la inceput

Recomand www.imdb.com/title/tt0215750/" target="_blank">Enemy at tha gates.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Buna seara,
Eu tocmai am vazut filmul Fratii Grimm si trebuie sa spun ca nu prea m-a impresionat.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

In her shoes mi-a placut. Cameron Diaz nu mai e angelica in acest film, sau nu mai e deloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

si mie mi-a placut foarte foarte mult "Before Sunrise". Am cautat mult si am vazut si Before Sunset ... Desi dragutz, tot mai frumoasa prima parte. Impresionanta.

quote:
Originally posted by gangurici_licurici

quote:
Originally posted by alayna

Ieri am vazut In Her Shoes cu C.Diaz.Ma asteptam sa fie mai bun.La un moment chiar incepuse sa ma plictiseasca.Ce rol naspa avea,de analfabeta,betiva,femeie usoara
Dar ce s-a uratit Cameron Diaz,,mooammaaaace naspa eeeee la fazta.In schimb la corp arata bine,n-am ce zice.
Mai frumoasa e Shirley MacLaine(bunica)

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

In Her Shoes n-am vazut, dar am vazut-o pe Cameron Diaz in Being John Malkovich, si nu arata prea bine, e drept ca era uratita intentionat!
Pisicuto, multumesc de recomandari, daca pun mana pe ele am sa ma uit neparat!
Am vazut si eu aseara, in sfarsit (pentru ca a fost la TV de nenumarate ori, dar nu stiu cum s-a intamplat de nu l-am vazut niciodata) Before Sunrise, cu Ethan Hawke si Julie Delpy, ma asteptam la un sirop dar e foarte departe de asa ceva. Din punctul meu de vedere e cel mai inteligent film de dragoste pe care l-am vazut, si cred ca succesul i se datoreaza tocmai pentru ca nu e deloc banal, si pentru ca sfarsit nu izbucnesti in lacrimi, si pentru cei 2 joaca minunat... Inca nu am vazut urmarea, Before Sunset, de asemenea foarte bine cotat, lucru destul de neobisnuit, in general urmarile sunt slabute, asta se pare ca e chiar mai bun decat primul.

Ganguriciul

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput