Ce filme bune ati mai vazut?(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Am vazut, la recomandarile voastre "The Nootbook" si "Just Like Heaven". Dragute amandoua!

Catalina & Andrei (3ani si 6 luni)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Two Can Play That Game (Joc in doi),e mai mult o comedie romantica ,cu Vivica A. Fox Frumoasa mai e actrita asta
Posterul filmului il puteti vedea aici

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

am vazut mai multe filme in ultima vreme si incerc sa scriu cate ceva despre ele.

filmul "povestea unui cavaler" are o vechime de 5 ani si e o istorie clasica despre lupta dintre bine si rau, adica dintre un blond(heath ledger-nominalizat anul acesta la "oscar") si un brunet(rufus sewell, poate l-ati vazut printre altele in "frumoasa venetiana"), secondati de inca un blond-paul bettany in rolul marelui poet englez chaucer, un film cu cavaleri(cum ii spune si numele) de pe la 1370 si turnire, condimentat cu putina iubire, nepretentios, dar mie mi-a placut, m-a relaxat.

pe frumoasa din filmul de mai sus o chema Jocelyn, ceea ce mi-a amintit ca i-am ramas datoare lui Joce de pe DC cu raspunsul la intrebarea daca sunt cinefila; probabil ca da, ca m-am bucurat enorm cand un prieten ne-a adus acum cateva zile o plasa de dvd-uri cu filme;asa am reusit sa vizionez cateva filme pe care doream de mult sa le vad- varianta cea noua din "mandrie si prejudecata"-bun, dar nu la inaltimea miniseriei bbc si cu prea multe inadvertente-dupa parerea mea-fata de carte ,desi citisem ca e una din ecranizarile cele mai "fidele" cartii si "the constant gardener"-bun si el, dar ca orice film de la care am asteptat mult a reusit sa ma dezamageasca intr-o oarecare masura.

acum am inceput sa ma uit la "cronicile din narnia", in mod normal as fi sarit acest film, dar l-a recomandat Denizel si am zis ca in acest caz trebuie sa vad despre ce e vorba si pana acum e o poveste f. agreabila.

din pacate in "punga cu surprize" nu se afla si filmul "notebook" pe care tanjesc sa-l vad de cand l-ati laudat atat...

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

am vazut mai multe filme in ultima vreme si incerc sa scriu cate ceva despre ele.

filmul "povestea unui cavaler" are o vechime de 5 ani si e o istorie clasica despre lupta dintre bine si rau, adica dintre un blond(heath ledger-nominalizat anul acesta la "oscar") si un brunet(rufus sewell, poate l-ati vazut printre altele in "frumoasa venetiana"), secondati de inca un blond-paul bettany in rolul marelui poet englez chaucer, un film cu cavaleri(cum ii spune si numele) de pe la 1370 si turnire, condimentat cu putina iubire, nepretentios, dar mie mi-a placut, m-a relaxat.

pe frumoasa din filmul de mai sus o chema Jocelyn, ceea ce mi-a amintit ca i-am ramas datoare lui Joce de pe DC cu raspunsul la intrebarea daca sunt cinefila; probabil ca da, ca m-am bucurat enorm cand un prieten ne-a adus acum cateva zile o plasa de dvd-uri cu filme;asa am reusit sa vizionez cateva filme pe care doream de mult sa le vad- varianta cea noua din "mandrie si prejudecata"-bun, dar nu la inaltimea miniseriei bbc si cu prea multe inadvertente-dupa parerea mea-fata de carte ,desi citisem ca e una din ecranizarile cele mai "fidele" cartii si "the constant gardener"-bun si el, dar ca orice film de la care am asteptat mult a reusit sa ma dezamageasca intr-o oarecare masura.

acum am inceput sa ma uit la "cronicile din narnia", in mod normal as fi sarit acest film, dar l-a recomandat Denizel si am zis ca in acest caz trebuie sa vad despre ce e vorba si pana acum e o poveste f. agreabila.

din pacate in "punga cu surprize" nu se afla si filmul "notebook" pe care tanjesc sa-l vad de cand l-ati laudat atat...

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Teo,eu l-am luat dupa odc si se vede super bine,chiar nu ma asteptam...Oricum mie mi-a placut si m-a emotionat mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

La recomandarile voastre,tocmai am vaut The Notebook.Foarte frumos.Mi-a placut.Rar asa o poveste de dragoste.
Merita vaut!

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Teodora, si io sunt cinefila, si imi plac subiectele despre filme, actori, etc. "A Knight's Tale" (Povestea unui cavaler) am vazut-o si eu si mi-a placut. (Paul Bettany e un dragut dupa mine by the way). De fapt mie imi plac toate filmele de epoca, din evul mediu asa ca asta nu avea cum sa faca exceptie.

Apropo de filme din evul mediu, am vazut unul mai demult, www.imdb.com/title/tt0089153/" target="_blank">Flesh_and_Blood, facut in 1985 cu Rutger Hauer si Jennifer Jason Leigh care mi-a placut la nebunie si as vrea sa il mai revad acum dar nu stiu unde sa il gasesc (pe dc++ am incercat deja nu e), daca stie cineva cum pot sa fac rost de el pleaseeeeeeeeee!!!!!

Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Filmele care mi-au placut mie mult: Dansind cu lupii (Kevin Costner), Est si Vest (imi pare rau ca nu stiu regizor, e coproductie franco ruseasca cu rusi care s-au intors in Rusia pe vremea comunismului din Franta si nu au mai putut pleca de acolo), Underground (Kusturitza)
Si nu mai stiu acum. Imi pare rau ca nu mai pot sa merg acum la filme dar am sa recuperez cind creste bb mai mare.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

The notebook mi-a placut si mie.......

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Aseara a fost seara de desene animate, am vazut Madagascar. Nu ma prea omor eu dupa desene animate, dar tot au fost cateva care mi-au placut, cele de genul A Shark Tale, Madagascar, si preferatul meu Ice Age. Nu-mi prea plac cele de genul Atlantis, The Lion King...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

da si eu am vazut madagascar si este super,la fel ca si shrek 1 si 2-minunat,ice age si altele!

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput