Ce filme bune ati mai vazut?(2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Aseara am vazut The Butterfly Effect. Mi-a placut si totodata m-a impresionat. Un film psihologic, cu tenta SF.
Un film pe care-l recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Iti recomand "Legendele toamnei", tot cu Brad Pitt. E unul din filmele mele preferate.

O sa-l vad!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Am vazut si eu Crash, chiar inainte de Oscaruri, si mi-a placut foarte mult. Am fost surprinsa insa de faptul ca a castigat, dat fiind ca Brokeback Mountain era favorit... pe acesta inca nu l-am vazut, dar am auzit ca e chiar bun.
Pentru cei ce gust filmele mai non-conformiste: Gegen die Wand, a unui regizor turc, Fatih Akim, un fel de poveste de dragoste mai altfel insa. Chiar sunt curioasa daca l-a mai vazut cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Asterix spune:

quote:
Originally posted by pisicuta si matei

permitem sa rad fara sa te super dar unde ai vazut tu sf in filmul ala romantic?
daca te referi la faptul ca spiritul tipei traia asta nu e sf.Sf=fictiune despre stiinta,nu chestii de astea de fantome si altele care nu stiu in ce stiinta sunt cuprinse.

Poti sa razi ca nu ma supar, mai ales ca nu ma erijez in critic de filme, de fapt m-am gandit la fenomene supranaturale, in sfarsit, scuze ca era sa induc in eroare lumea si sa se gandeasca la un film cu extraterestrii sau mai stiu eu ce alte elemente stiintifice, asa ca revin: "Just Like Heaven" este o comedie romantica fantastica sau "supranaturala", sper ca de data asta e ok exprimarea mea :-).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Va recomand The Triangle! MERITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

Tocmai am vazut Pride & Prejudice (cel dupa cartea scriitoarei Jane Austen). Am specificat pentru ca mai exista un film cu acelasi nume (insa mie nu mi-a placut...si nu are nici o legatura cu cartea). Frumos...il recomand.

Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

"Pride and prejudice" cel de 4 ore, cu Colin Firth mie imi place foarte mult si in consecinta ma uit din cand in cand la el...pe cel nou nu l-am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Am vazut ieri Prime - Cu iubirea la psihiatru cu Uma Thurman, Meryl Streep, Bryan Greenberg. Este o comedie romantica, cu un final neasteptat. Mie mi-a placut foarte mult si vi-l recomand, nu o sa va para rau.

Editez: Am uitat sa va zic ca am vazut pentru a 20-a oara Dirty dancing. Patrick Swayze

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Fetelor, pe ce adresa pot gasi si eu filme de comedie? Am tot citit titlurile voastre, si mi-ati starnit interesul
Sau..se mai pot lua filme de pe net, ca am auzit ca a aparut ceva lege...???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Smaranditza, noi luam filme depe DC++, o retea in care intra foarte multe calculatoare cu tot ce e dispus fiecare sa imparta cu altii. CRed ca poti sa-ti instalezi si tu programul, poate fetele stiu sa te indrume mai bine. Daca nu, pune si tu o intrebare la "Lectii si Know-how)

Mergi la inceput