Mamici aspirante din nou - 11

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Iulia am vazut pozele noi...fara cuvinte: ai o minune de baiat! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa aveti doar bucurii de la el! Aoleu, pai cu bazele astea de date belea mare ca te face de stai cu ochii in soare dupa ce ai tras ca disperatul vreme lunga. Ei, dar tre' sa aiba administratorii niste back up-uri pe acolo, numa' ca dureazaaa...huh

Zozela vaz ca faci ce faci si tot te mai intorci pe la noi. Io ti-am zis ca te asteptam cu vesti mari, da' tu ne tii mereu in tensiune. Asa-i, mama, in cele mai multe cazuri afli cam la cateva zile dupa ce a intarziat daca-i alba au ba, dar sunt si bebei care nu vor sa spuna din prima ca sunt pe acolo. Hai, inca un picutz de rabdarica si cine stie...poate ne dai vestea mare!

Asi unde esti?

Eu am inceput sa merg la aerobic de la o vreme (adica de vreo 2 saptamani), da uite ca nu stiu daca bebe se instaleaza...se poate supara pe mine? Instructoarea de acolo zicea ca nu, da' stiu si eu...? Fetele de pe DC ziceau ca mai bine nu in timpul sarcinii, da io de unde sa stiu cand s-o hotara sa vina!

O zi frumoasa va doresc.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

salutare!
mai am doar o saptamana de asteptat si am verde la bb. problema e aceeasi, nu vrea el. astazi i-am dat cu apropoul cum ca putem incerca de bb. nu a zis nu, dar nici da. a zis ca ce nu suntem fericiti?
nu ma las, dupa cum am mai zis, dar pe bune ca nu stiu ce sa mai fac. si chestia e ca nici nu vreau sa mai astept. se pare ca asta trebuie sa fac, sa mai astept, plus ca nu stii cand vrea bb sa vina.
nu mai stiu ce sa zic. ma invart in jurul cuvintelor.
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodisa spune:

Salutare la toata lumea.Ma inscriu si eu pe lista mamicilor aspirante.Saptamana viitoare voi afla daca bb 2 este pe drum.Sotul meu este deja inebunit dupa bb2 dar mie sincer imi este frica.Numai bine la toata lumea.
Roxana(Rodisa) si Diana(5 ani jumate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sim..vreau sa vad cat rezistati..
Acuma,serios vorbind(),am cam vrea si noi sa fie BB..Dar cu 5 zile intarziere,2 teste negative,dr.n-a vazut nimik..slabe sanse sa se ascunda vreo minunatie pe-acolo..
Asteptam..

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Sim, multumesc mult pentru complimente. S-a rezolvat si cu baza de date (uf!) si m-am mai linistit si din acest punct de vedere.

Zozela, Rodisa, mult succes la bebe2!

Singura noutate in ceea ce ne priveste este ca Tommy a decis ca nu mai vrea sa doarma decat la mami in pat. Nu stiu de ce, dar am impresia ca ii este frica sa doarma singur, in camera lui. El nu a dormit niciodata cu noi in pat in trecut (nici macar cand era micut nu il alaptam in pat). Nu stiu de ce acum nu mai vrea sa doara decat langa unul dintre noi, asa incat sotul meu s-a mutat in camera alaturata... Sa speram ca vom reusi cumva sa-l dezvatam pe mandrul nostru de acest obicei.

Pupici tuturor (mamici si puiuti).

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Our freedom starts with the prison that we choose...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Salve!
Hai sa mai dau cu subsemnatul pe aici si eu.
Zozela sa speram ca totusi apare ceva acolo. E inca devreme.
Sim cu aerobicul...nu stiu ce sa zic. Fa si tu exercitii mai usoare, se poate? Cel putin intre jumatatea lunii si data CM. Zic si eu, sper ca nu aberez.
Asi chiar, unde esti?

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Sim, scuze (memoria ma cam lasa, batranetea, deh!), am intentionat sa-ti spun ca exista exercitii speciale pentru gravide. Poti sa continui foarte linistita sa faci gimnastica pe toata perioada cat esti gravida (sora mea asa a facut si nu a avut nici un fel de probleme), cu conditia ca exercitiile sa fie adaptate pentru gravide.

Pupici.

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Our freedom starts with the prison that we choose...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

La raport si eu: am terminat prima sticla de BU si de maine o incep pe a doua.
Tare sunt curioasa dupa cate zile imi vine luna asta....

Zozela, ma repet: sa fie asa cum doriti voi luna asta! Poate un test de sange e mai edificator in situatia asta?

Rodisa, bine ai venit in clubul nostru si iti doresc sa ramai insarcinata cat mai curand si sa-ti treaca teama! Totul va fi bine si cu 2 bebei.

Biscu, eu tot sper sa-l convingi pe sotul tau...

Aissa, a inceput "munca"...hihihi. Doamne ajuta sa fie cu noroc luna asta!

Sim, eu zic ca poti sa faci gimnastica...dc e sa fie bb sigur iti vei da seama din timp si vei adapta exercitiile la noua postura.

Asi cred ca se plimba cu masinutza cea noua si nu ne mai baga in seama...hihihi.
Asi, ce faci? Pe unde umbli?

Va pup!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Miha' si eu ma gandeam ca poate nu-i asa mare problema pana aflu daca e sa fie bebitz, ca apoi cred ca o sa trec asa cum spuneau Iulia si Aissa pe gimnastica de gravidute. Am vazut ca de la o vreme (adicalea dupa ce am trecut de 30) am inceput sa tot pun pe mine: azi un pic, maine mai mult, iar de dat jos...mai greu. Bine, asta pe de o parte, pentru ca la cat de putina miscare fac in fiecare zi nici nu ma mai mir ca am avut problemele de constipatie si de aici infectiile urinare. Asa ca mi-am zis ca a venit vremea schimbarilor, si sa vedeti cum merge Simona de 2 ori pe saptamana la aerobic de scoate 3 tricouri ude, si in plus cum am dat-o pe taratze si seminte de in cate 2 portii zdravene pe zi! Si pare-se ca functioneaza. A, nu mai spun ca in fiecare dimineatza mananc vo 3 morcovi si 2 ardei grasi. Treaba e ca ma simt bine si am vazut imbunatatiri si pe alte directii: tenul nu mai este incarcat (nu ca as fi avut probleme serioase, dar cand stateau sa vina uratii tot mai apareau bubite urate ici colo). Deja am cam o luna de cand am inceput cura asta. Bine, cura e un fel de a spune, ca eu as vrea sa-mi pastrez obiceiul. N-am spus nimic pana acum pentru ca vroiam sa vad daca functioneaza si daca eu sunt in stare sa ma tin de treaba. Ei, primul pas a fost facut, sper sa reusesc in continuare . Chiar si acum cand va scriu rontzai la un morcov de zor

Miha hai noroc si sa fie intr-un ceas bun! Important este ca reusesti sa te tii de treaba! Sa dea Domnul sa ai rezultatul dorit!

Iulia draga incearca sa nu-l lasi pe Tommy sa faca pasul asta pentru ca sunt multe batai de cap care apar de aici. Iti spun ca una care a trecut prin asta. Adica: am tinut Ruxandra sa doarma cu noi inca de la inceput (pentru ca se vede treaba ca se simtea mai bine langa mine decat in patutul ei, iar mie imi era mai comod) si rau am facut: pana la 3 ani si 4 luni n-a fost chip sa doarma in camera ei! De aici s-a dat peste cap inclusiv activitatea de bebe2. Uite cum am facut noi: in primul rand am incercat sa-i explicam cat de frumoasa e camera ei si cat de mult isi doresc jucariile sa nu stea singure peste noapte, apoi Florin a inceput sa-i spuna povesti (asta este momentul lor, iar eu tin la asta pentru ca ii ajuta sa isi construiasca o relatie a lor), la inceput imi cerea sa stau cu ea pana adoarme si am facut si asta. A durat ceva pana s-a obisnuit, insa avem deja un an de cand am rezolvat problema. Biiine, ca si acum uneori vine in timpul noptii si ma trezesc cu ea langa mine, dar asta se intampla sa zicem o data la o luna (cand i se face sete sau pur si simplu i se face dor de noi). A, sa nu uit: la culcare ii punem o luminita la priza ca sa nu miorlaie ca ii ese urat.

Aissa tu in ce stadiu mai esti?

Zozela hai ca esti o figura! Stii ce m-a bucurat...faptul ca acum vrei bebe si nu esti ingrijorata ca ai putea fi graviduta. ei, asta asteptam de la tine si e bine ca este asa. Sa stii ca de data asta tin pumnii stransi.

Rodisa bine ai venit la noi! De cat timp ati hotarat ca vreti bebe 2? Tinem pumnii sa fie cu 2 liniute!

Biscu bine te-ai intors la noi! Pai eu cred ca am mai spus asta...lasa-l pe sot sa nu fie sigur, iar tu uita sa mai iei pastilute si ce-o vrea Dumnezeu! Eu sper sa fie dupa sufletelul tau!

Asi deja sunt ingrijorata, s-a intamplat ceva, da-ne o veste, te rog!

Va pup pe toate si sper sa aveti o zi plina de soare

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu n-am mai avut chef de scris nimic... de sambata dimineata, de cand am vazut subiectul cu Andreea ... Parca nu mai aveam nimic de spus...

de la noi si revin cu amanunte mai incolo...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput