Mamici aspirante din nou - 11

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Noi de marti intram in focuri, l-am anuntat pe al meu dar cred ca nu ma ia in serios.
Cat despre BU, mda, pot spune ca m-am invatat cu ea, sa vedem si ce minuni face (vorba ta Mihaela, macar sa imi vina la timp)...

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Ati vazut tragedia? Este un subiect special legat de o mamica, AndreeaC, care a murit la nastere. Doamne, Doamne, a ramas un ingeras fara mama!!!! Ce nenorocire!

Sim, pai se putea sa nu intoarcem pupicii? O sa va povestesc, fara gres, cum a fost la spectacol. Va avea loc pe 8 martie.

Avem poze noi pe link, daca vreti sa va uitati.

Pupici tuturor si un inceput de saptamana cat mai placut.

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Our freedom starts with the prison that we choose...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna seara... azi, dupa ce am aflat despre AndreeaC n-am mai avut putere sa scriu nimic. Toata ziua m-am gandit la ea, la fiecare dintre noi, la multele lucruri pe care doar o astfel de stare ti le poate readuce in minte...la cat de simplu ni se poate spune la un moment dat: stop! Atat. E greu sa mai spui ceva si nu stiu daca iti mai doresti cu adevarat sa o faci, insa AndreeaC ne-a dat un motiv suficient de puternic sa gandim ca nici un "stop" oricat de vehement ar fi nu este final...puiul ei care va purta in ochisori lumina mamei ei este motivul care ne face sa gandim ca toate cele pe care fiecare dintre noi le traim (dorind sa simtim in noi viata) merita pana la ultima picatura.

Va rog sa ma iertati daca e prea multa tristete in cuvintele mele. Va imbratisez cu drag pe toate.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Offf, mare durere....eu sambata dimineata am fost trezita de un telefeon de la o prietena de pe forum si mi-a spus de AndreeaC...toata ziua n-am mai fost buna de nimic, numai la ea, la micuta Maria m-am gandit.
E tare nedreapta si cruda uneori viata!

IuliaP, v-am vazut pozicile...frumusei sunteti si tare e frumos pe la voi pe acolo...
Si de abia asteptam sa ne povestesti cum a fosta la spectacol...frumos cadou, ma repet!

Aissa, de maine incepe operatiunea "bb"...spor la treaba si sa vedeti rezultatul muncii peste 9 luni.

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!Va amintiti de mine? Am venit sa va "stresez" din nou... Am postat si la "Simptome" dar am zis ca la voi am mai mari sanse sa primesc un raspuns..
Asadar..mi se intampla ceva ciudat..
Pe 16 trebuia sa-mi vina menstruatia..dar..nu mi-a venit..
Azi am facut un test de urina care a iesit negativ(nu l-am facut de dimineata),simptome nu am de nici o culoare..Nu ma dor sanii,nu am greturi,pot linistita...
Io nu stiu...daca nu sunt gravida..de ce nu mi-a venit...ca eu am ciclu de 28-29 de zile?!!
Testul asta o fi concludent?? Sa mai fac unul?

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

O, Roandre de ar fi asa simplu si rapid ce frumos ar fi...
Zozela nu prea ma pricep eu, dar... mai fa un test, ce pierzi, fa-l dimineata... Se poate sa si intarzie, chiar daca de regula il ai "ceas" dar sa speram ca e . Asteptam vesti!

Cat despre Andreea....ce sa zic, decat ca de cand am aflat numai la ea, la familia ei ma gandesc, e tragic, groaznic si de neinteles pentru noi de ce face Dumenzeu uneori astfel de alegeri, un copil dorit si asteptat a ramas fara mama, atatea femei isi doresc mai mult decat orice sa fie mame...si de multe ori le e dat acest dar unora care nu il pretuiesc.. Dar suntem prea mici noi si nu-L putem judeca (asta nu inseamna ca nu-L intreb).

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Zozela, cum sa nu ne amintim de tine...hehehe.
Intarzierea nu inseamna sigur ca e si bb. Poate este doar o simpla dereglare hormonala sau o intarziere cauzata de f mult stres, de o raceala, etc.
Cel mai bine mai fa un test (alta marca fata de primul) si vezi ce iese.
Dc ai fi insarcinata ar trebui sa iasa cele 2 liniute dc spui ca ai intarziere de 5 zile.
Sa fie si de data asta cum iti doresti tu sa fie!

Aissa, stiu ca nu e usor...dar speranta moare ultima....trebuie sa speri, sa sper ca luna asta vine bb...Trebuie!
Uneori imi pare si mie ciudata viata...mai ales cand cei din jur te intreaba de ce nu mai faci un bb, ca si cand ai bate din palme si bb ar veni imediat. Uneori viata ne rezerva si surprize!

Va pup!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Roandre!!
Ete ca am mai facut un test si e tot negativ..
Ma duc sa ma pregatesc pt. ca merg la doctor sa vad ce se intampla..
Revin cu vesti..
Aissa

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Sim, Roandre, .

Eu sunt la serviciu, dar nu pot sa lucrez, caci a cazut baza de date si praf s-a facut (sunt trei ore si jumatate de cand incearca sa o repuna in functiune si nu sunt in stare)

Noi suntem in campanie , dar parca nici nu mai am curajul sa sper dupa atatea dezamagiri.

Pupici tuturor (mamici si puiuti).

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Our freedom starts with the prison that we choose...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Gata..Am fost si la doctor...
Mi-a zis ca nu se vede daca e uter gravid sau nu,pt.ca daca e sa fiu ar trebui sa am pana in 2 sapt. si e prea devreme sa stim..
Echo nu mi-a facut(a zis ca nu are rost...sa nu arunc cu banii ca daca sunt bortzi o sa-mi trebuiasca pe parcursul sarcinii..pt. BB)...Ovarele,uterul,colul sunt in stare perfecta ..Acuma..tre' sa mai astept 10 zile sa vad ce se intampla..A zis ca dc nu-mi vine,peste 10 zile o sa stim sigur daca sunt sau nu ..si daca nu-s..o sa vdm ce masuri luam..
Cam atat deocamdata..

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput