Nou stil de viatza (84)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Justasmalkiss - nu-i bai, baga poze ! :-)
http://community.webshots.com/album/439300887jUmOVI/2 noi ![]()
Mephala - ufff, sa-ti treaca greturile ... Stiu ca e groaznic, pe mine ma apuca dimineata la ora 6 in fiecare zi
Si apoi seara arsurile
, in rest ma simteam ca un fulg 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
justasmallkiss spune:
Carmen,doar cateodata sunt harnicutza
In ultimul timp am avut o lene si o stare de oboseala de nu mi s-a legat nimic de mana.
Am glumit cu gemenii!!!
Of draga de tine...mai putin si ai sa vezi ca trec si gretzurile.
Bravo Ruxandra,sa nu papi la Mc Donald's ca nu e bun si nici sanatos si ingrasa.
Eu de fiecare data cand trec pe langa Mc parca mi se face foame instantaneu
Si ma gandesc ce mi-o place asa de mult...ca doar nu se compara cu o friptura buna sau o papica sanatoasa.
Daria,cat ziceai ca sunt pastele,4 sau 6 pct pana la saturatie?Eu ori sunt chioara ori nu am in lista.
IOANA
szivarvany spune:
Justa - pastele, oficial, au 4 p pana la saturatie ... dar eu pun 6 ca io ma satur mai greu 
![]()
Mey, si mai pun ciupercile alea si rosiile si usturoi si mananc si nu ma mai satur, sunt io mai porc nesatul ![]()
Azi mi se facu` dor de orez cu lapte ... 500 ml lapte degresat = 3 p, orez 100 g = 5 p ... parca nu e asa scump
Il impart pt 2 zile si m-am scos ... ce ziceti ? Zaharina si o fiola esenza vanilie ...
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
mephala30 spune:
Daria, ce fata mare si frumoasa ai! 
Ioana, hai, lasa modestia, esti harnicutza foc!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
justasmallkiss spune:
Faine poze Daria.Sunteti 2 frumoase.Sa-ti traiasca pitica si tu pe langa ea.Doamne ce a mai crescut decand nu am mai vazut eu poze cu ea.E o dulcica!!!
IOANA
roxana1974 spune:
Ai mah Ruxandra, nu ma certa rau cu Mc Shit, sunt de acord cu tine, io nu mananc acolo decat salata si inghetzata, ca oriunde iau inghe, din Ro, nu e asa de buna ca acolo
si de cate ori merg in delegatie si la shopping, recunosc ca o comit acolo, in Unirii ca e aproape si la naiba! gasesc mereu scuza asta ![]()
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
puskin spune:
Revin cu meniurile din cartea Mihaelei Bilic.
Intai exemplele de meniuri pe zile:
LUNI
MD: 1 cafea, 1 felie paine, 1 omleta (1ou+ 1 felie de sunca)
P: 200 g muschi de vita la gratar, 50 g paste fierte (cu 1 lingurita ulei de masline)
C: 100 g somon afumat ( 4 felii), 4 felii pepene galben,1 salata de cruditati fara maioneza
MARTI
MD: 1 cafea, 1 ou fiert, 1 iaurt natural (150g), 1 felie de paine
P: jumatate de piept de pui la gratar, 4-5 linguri de fasole verde fiarta+ 1 cub de unt ( 10g) + 1 banana mica
C: 200 g ficatei de pui la gratar+ 4 linguri orez fiert cu sare si condimente+ 1 salata de varza cu 1 lingura ulei de masline, otet si sare
MIERCURI
MD:1 cafea, 1 felie paine cu pasta de branza light+ 1 rosie
P: 200 g muschi de vita la gratar+ 1 cartof copt+ 1 salata de muraturi+ 1 fruct de sezon
C:150 g piept de pui afumat taiat bucatele si pus pe o salata mare asortata
JOI
MD:1 cafea, 1 pahar de lapte 1.5% grasime, 1 felie de paine, 1 felie de sunca slaba
P: 200 g muschi de porc la gratar+ 4-5 linguri de varza calita+ 1 felie de paine
C: 200 g branza de vaci+ 2 linguri smantana 12% grasime+ 4 linguri mamaliga+ 1 fruct de sezon
VINERI
MD: 1 ceai, 1 felie de paine+ 1 cub de unt ( 10g)+ 2 lingurite de gem
P: paste ( 70g) cu sos tomat+ 2 linguri parmezan ras
C: 200 peste la gratar + 3-4 linguri de legume asortate+ 1 fruct de sezon
SAMBATA
MD: 1 cana lapte 1.5% grasime+ 1 ceasca fulgi de cereale
P: 1 ciorba de vacuta, 200 g piept de pui la gratar+ 1 salata verde
C: 200 muschi vita la gratar+ 5-6 ciuperci la gratar+ 1 salata de muraturi+ 1 inghetata de fructe ( 2-3 cupe, fara frisca)
DUMINICA
MD: 1 cafea, 2 crenwusti+ 1 lingurita mustar+ 1 felie de paine
P: 1 ciorba de pui cu legume, 1 conserva de ton in suc propriu ( apa)pusa peste 1 salata mare + 2 linguri porumb fiert
C: 1 mozzarella+ 1 rosie+ 1 cotlet de porc la gratar+ 4 linguri piure de cartofi+ 1 salata de muraturi
REGULI
- se beau 6 pahare de apa pe zi
-ceaiul si cafeaua se indulcesc cu aspartam
-sunt permise bauturile light
-dupa preferinta se poate inlocui carnea de vita cu cea de pui
Revin cu alte meniuri,
Ruxandra
puskin spune:
Roxana
,
Eu nu cert pe nimeni...pur si simplu mie nu imi vine sa mananc de la Mc Shit
. Inghetata imi place si mie...dar am mancat in strainatate mult mai buna si cea de la ei mi se pare acum plina de grasime si de arome artificiale.
Ce am mancat eu de la ei ultima oara, acum vreo 9 luni cred, a fost salata aia de pui de 120.000, care e buna. Dar o pot face si eu din piept de pui la gratar,putin cascaval/ parmezan, salata verde/ eisberg, alte legume, cu ulei de masline.Si este mult mai sanatoasa.
Ce parere aveti de meniurile d-nei Bilic?
Va mai dau sau nu exemple? Azi am cartea la mine, deci ziceti daca aveti intrebari.
Ah, mai e o chestie la mine cu regimurile. Natura jobului este de asa natura ca plec cam o data pe luna in strainatate ( cateodata si mai des, de 2-3 ori
) si nu pot sa am meniu fix...si am problema asta de fiecare data cand plec. Ca sa nu mai spun ca exista tari ( nu dau nume
) unde nu poti sa mananci un gratar fara sa puna ei cine stie ce sos plin de grasime pe el, sau o salata numai cu ulei si otet.
Na, ca mi-am zis si io ofu...
Ruxandra
puskin spune:
Aoleo...
...acum am vazut ce am scris...natura jobului este de asa natura...scuzati sunt cam
.
justasmallkiss spune:
Pozici:http://pg.photos.yahoo.com/ph/justasmallkiss/album?.dir=/ce34
Carmen
Daria,deci 4 pct sunt pastele,daca mananc cu simtz.Si maslinele pana la urma cum ramane cu ele,ca eu am in lista 5 bucati-0,5 si am inteles ca tu le punctezi mai mult daca sunt din alea verzi,mari si grase![]()
IOANA