Nou stil de viatza (84)
Raspunsuri - Pagina 7
nastad spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Buna, dragelor!
[
Bine ai revenit!
Ma bucur ca te-ai simtzit bine!
Sper ca incepi sa te pui pe treaba, vrem si poze.

Doina
18+ si
Oana(03.04.2003)Album Oana
Tzuni spune:
Neata!
Delidana, te-am visat azi-noapte
. Ne-am intalnit pe o strada tare draga mie din Tg Mures (strada pe care n-am mai fost de vreo 20 de ani, nu stiu cum de mi-a venit in minte). Tu duceai in mana o bicicleta
![]()
![]()
. Eram asa de bucuroasa ca te-am intalnit, incat te-am invitat la cofetaria "Furnica" de pe strada aceea sa papam o prajitura
. Si tu m-ai refuzat (pana si-n vis!
) si eu insistam si tu ma refuzai....
Fetelor-daneze, de azi ma inscriu cu voi in cursa. Va fi prima zi. Sa stiti ca eu m-am simtit tare bine cu daneza, energizata, satula, cu chef de viata cand vedeam cum se misca acul cantarului. Dar sa stiti ca sora mea nu a putut s-o tina, pt ca i se facea rau, avea ameteli etc.... Dovada ca nu oricarui organism i se potriveste o astfel de dieta. Eu nu slabesc deloc cu supa cu varza, pe cand sora-mea, da.
Incep de la 66.6 kg.
MENIUL DE AZI:
D: cafea cu zahar
P: 2 oo fierte + o rosie + spanac
S: friptura vita + salata cu ulei si lamaie
2 l de apa
Doamne ajuta!
Zuzilici, Cami, si celelalte fete va multumesc pentru urarea de "bun revenit"! O sa pun poze la sfarsitul lunii, cand se intoarce Pumpkin de la Paris, ca mi-am luat un ap foto nou, am facut poze cu el, dar a ramas la Pumpkin sa recupereze ea TVA-ul la aeroport. Pumpkin e bine, draga Zuzilici, mananca bine si sanatos (e ca o caprita, mananca TONE de salata verde, laptuci si alte "tufe"), e vesela si tonica, bb Alex se misca (l-am simtit si eu)... Totul e ok. I-am transmis pupicii tai, te pupa si ea.
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
cookie spune:
Tzuni, bafta cu daneza!
Sper sa te simti la fel de bine ca prima data...
In ceea ce ma priveste, numai plina de energie n-am fost...cel mai nasol m-am simtit duminica(ziua acea cu muuuuulta apa), dar si luni si marti(probabil ecoul
) M-am hotarat sa iau si niste sprulina(nu-mi amintesc, v-am mai zis, fetelor? cred ca ma lasa si memoria
), cred ca nu dauneaza.
la fete!
Eftimie C. spune:
Azi chiar nu stiu ce sa mai mananc.Cred ca voi recurge la lista de meniu facuta pe o saptamana, altfel sunt dezorientata si mananc numai prostii.
Meniu (provizoriu):
D: cafea si 4 rondele de orez expandat-2p
P: ciorbita de cartofi-6-7p (cam asa se puncteaza?!?)
C: pipt de pui la gratar-5p + salata-3p(uleiul)
Oricum cu ce vreau sa mananc, ma incadrez in 21p permise.
Da' mi-e o pofta de pop corn
.Cate puncte o fi avand
,mai ales ca eu mananc cate un lighean mare pana 
Tzuni bafta la daneza.Cat ai de cand ai tinut-o ultima data?Eu am tinut cat ai fost tu plecata la Paris, daneza modificata si s-au cunoscut 4-5kg, la final.Deci poti inlocui cate ceva si se vad si rezultate.Ca sa n-o tii strict pe cea originala, la mai putin de 2 ani.
Mamici-nemamici, daneze-nedaneze, slabe-neslabe, va
.Mai ales ca sunt happy.Aseara m-am cantarit la o amica pe un cantar sigur si am 2kg mai putin decat pe al meu
.Oricum raportul oficial e acelasi.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
alipiticot spune:
Buna dimineata!
carmen eu raman alaturi de voi daca ma primiti!
Multumesc mult pt urari si de la mine

si 

Eu mi am revenit dupa soc si acum suntem fericiti,numai ca nu putem sa nu ne gandim la greutati.Dar le vom rezolva noi sa fim sanatosi.
Dr mi a zis ca nu are importanta cura de slabit si cat am slabit,nu afecteaza si acum parca i-mi pare rau ca am renuntat la daneza.Daca mai tineam si saptamana asta probabil ajungeam macar la 55,56...dar asta e,grasa si frumoasa,nu?
Eu sa sa va citesc zilnic ca sa ma mobilezez sa nu mananc ca ....poate reusesc.pana acum nu m-am ingrasat cred.
Succes mult la slabit si mentinut la toate fetele!
O zi buna,buna!
Paula
5 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
szivarvany spune:
http://www.cata27.worldfreeweb.com/miha/WW/
lista punctelor WW
CarmenE - vezi aici popcorn !
Apropo meniuri, si eu am lista facuta cu 3-4 zile inainte, dat fiind ca imi plac meniurile fixe si inca nu m-am saturat de paste 
Nastad - nu se stie daca e bebelina sau bebic ? :-)
Paula - of, te mai gandesti la diete ? Lasa ca ai vreme dup`aia !!!
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
justasmallkiss spune:
Neatza fetele.Ce faceti voi?Eu sunt bagata in priza.Mi-am luat azi toata ziua la spalatoria blocului si m-am apucat sa spal tot ce prind...perdele,draperii,asternuturi,päturi,hainutze...E masina imensa,intra f mult in ea si le si usuca,asa ca profit.
Carmen E,la ciorbica de cartofi punctezi cartofii 2 pct,legumele,zarzavaturi,condimente 0 pct...si nu stiu cum ai facut-o,daca ai carnitza in ea punctezi carnitza,daca ai pus ou sau smantana la fel,aproximezi si la fel uleiul.
Cookie,ai grija de tine.
Tzuni spor la slabit.
Burtici:Doina,Carmen,Zuzi,Diana,Alipiticot,
,aveti grija de voi si burtici.
Carmen,iti e mai bine azi?Na ca acum mor de nerabdare sa stiuc e va avea Iustin,o surioara sau un fratior?Sau si de unul si de altul
Aveti gemeni in familie?
Zuzi,da,asa am ajuns,sa ma bat cu pitica pe calculator.De azi o pot lasa la gradi cat vreau pt ca s-a obisnuit si ii place.Asa ca trebuie sa incep sa imi caut de lucru.
Mai putin si trec si la tine arsurile.Se spune ca daca ai arsuri ii creste la bebe parul.PROSTIE!!!Eu am avut arsuri la greu,cel mai rau de la pasta de dinti....si maimutzica a iesit aproape cheala si pana aproape de un an tot asa a fost.
Daria,nu prea am poze faine,doar cateva peisaje si cu oitza mea creatza.Picea ta are un an jumate?Doamne ce trece timpul.Ceva poze noi mai ai cu ea?Ultima care am vazut-o daca imi aduc aminte bine,era de la o nunta cu voi doua.
Mamica dulce,Nora,Cookie,felicitari pt ca va tineti de daneza.
Sigrid mai bine ca ai renuntzat daca nu te-ai simtit bine.Continua cu ce dieta crezi ca ti se potriveste,noi suntem alaturi de tine.
Cami,pupici dulci si tie.
Mik,mamaMariana,ocupate azi?
Delia cum e cu spatele?Tot te doare?Ai inceput sa mergi la sala?
Apropo de bebe,stai linistita ca eu sigur "nu te las balta"...nici la mine nu vine barza![]()
Pup si celelalte fete,am fugit in beci sa-mi scot hainele de sa uscat.
IOANA
justasmallkiss spune:
Ps: Cristinutza cum se simt puii tai azi?Sunt mai bine?Sper ca da.Multa multa sanatate le doresc.
IOANA
puskin spune:
Neata fetele,
Eu am fost aseara la cumparaturi ca nu mai aveam papica si am luat mancare sanatoasa:iaurt, kefir, branza fagaras, lapte, philadephia light, salata, pui, vita, ciuperci.
Meniul de azi:
MD:1 felie paine neagra cu salata de vinete, 1 felie paine neagra cu philadelphia light, o cacao cu lapte partial degresat
P: peste la gratar, o salata mare de legume( varza, morcov, salata)
C: nu stiu inca
Mai am la mine 2 portocale si un baton Fibrobar, in caz ca mor de pofta de ceva dulce
.
Zuziliceo,
nu sunt io aia cu capitala si mancatul la Mc Shit, era Roxana. Io n-as manca la Mc Shit nici sa imi dea pe gratis
. Mai bine intru intr-o alimentara si imi iau o chifla si un iaurt ceva...
Pupici,
Ruxandra
mephala30 spune:
Buna!
Fetelor, ieri am crezut ca mor, asa de rau mi-a fost. Cumplit! Si pe sot l-a lovit o durere de masele, de n-a inchis un oki toata noaptea...stateam si ma gandeam: la Iustin n-am avut asa mari greturi.
Sper sa-mi fie bine azi si sa trec si de faza asta urata.
Ioana, harnicuta mai esti! 
Cu siguranta nu-mi doresc gemeni, n-am avut cazuri in familie...
Sigrid, ma bucur ca ai renuntat la daneza. O dieta nu cere frustrare...
Daria, esti durere cu pastele tale. Asa de mult iti plac?
Servici usor!
Zuzilici, of, si arsurile sunt un un episod nu tocmai placut al sarcinii. Vor trece! 
Puskin, Mamicutza, Delia, Crys, Roxana, Cami, Mik, Tzuni, Eftimie, Paula, Diana, Nastad...., si celelalte fete, va
si va doresc o zi frumoasa!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin