Nou stil de viatza (84)
Raspunsuri - Pagina 9
Delidana spune:
Buna
Carmen, imi pare rau ca nu te simti bine...sper sa treaca...
Fetelor, eu sint de acord sa preiau subiectul, dar trebuie sa-mi explice Carmen unele detalii tehnice.
Carmen, o sa-ti trimit pm.
Puskin, meniurile mi se par destul de echilibrate insa cantitatile ma omoara.
Mi se par prea mici. Cred ca mi-ar fi foame non-stop.
Zuzilici, pe tine nu "te-am plins" asa mult pentru ca tu ziceai ca vrei bebe si deci nu a fost asa mare surpriza cind ne-ai dat vestea cea mare, pe cind la Carmen a picat ca din cer si am crezut ca ne paraseste pentru ca nu se simte bine. Acum stiu ca nu va pleca.![]()
Sa stii ca mi-ar fi parut rau daca ai fi zis ca pleci.
M-am atasat de voi de toate, imi sinteti tare dragi.
Tzuni, m-ai dat gata cu visul tau...
, auzi tu, chiar asa zgripturoaica am fost?
Daca m-ai visat cu
inseamna ca ma apuc de sport in curind. Ma simt mai bine cu spatele dar vreau s-o iau usurel. Ieri am fost la o plimbare, azi pauza, miine mai vedem...
Roxana, eu tin minte ca la Universitate era un "Springtime" cu mincare tare buuuna, tot felul de salate, sandvisuri, etc. Acolo ai fost? Sau s-a desfiintat?
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
szivarvany spune:
Justa - ce frumoasa e fetita ta cu buclele
Sa-ti traiasca ! E frumoasa foc
Cati ani are ???
Delidana - de ce te doare spatele ? Ce au zis doftorii, ca am ratat daca ai scris . Oricum, sa-ti treaca si sa te poti reapuca de sport cat mai curand posibil !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
justasmallkiss spune:
Daria,merci,dar nici picea ta nu e mai prejos.Sa ne traiasca![]()
Are 2 ani si aproape jumate.
Delia ma bucur ca ti-ai revenit cat de cat cu spatele.
IOANA
Delidana spune:
Justasmallkiss,
, mi-e ceva mai bine dar nu zic hop pina n-am scapat de tot.
Daria, am ridicat un lighean cu apa cind am spalat pe jos, l-am carat citiva pasi de la baie la bucatarie, apoi l-am dus din nou in baie, golit, umplut iar, carat si tot asa de citeva ori. Am mai facut treaba asta de nenumarate ori si n-am patit nimic, dar acuma cred ca s-a razbunat.
Doctorul a zis ca sint probabil niste ligamente sau muschi "fisurati", mi-a dat calmante, dupa ce le-am terminat iar m-a apucat durerea asa ca m-am suparat pe pastile si mi-am zis ca o sa-mi treaca de la sine pina la urma. De vreo luna si ceva tot astept....
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
szivarvany spune:
Delidana - io am patit-o acu` cativa ani, nu ma puteam apleca deloc vreo 2 luni. Recomandarile pentru mine au fost : doar dus, fara stat in vana in apa calda - cum imi placea mie sa coclesc, dormit pe ceva tare - m-am mutat in alt pat al casei
, fara sport si fara absolut nici un efort. Mi-am revenit in vreo 4-5 saptamani si de atunci nu am mai avut nimic, nici cu sarcina. Sanatate multa iti dorim !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
mephala30 spune:
Ioana, frumusica foc Delia! 
Delia, ma bucur ca esti de acord cu preluarea subiectului. Astept pm.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
puskin spune:
Moama, sa vezi acu'
pe noi de la Delidana
. Cred ca numai de frica ei o sa ma tin de regim...
.
Se duce cineva la sala din complexul SIR ( Militari) sa imi spuna si mie cum mai e pe acolo? Ma tenteaza sa ma duc din nou, ca e in drum spre casa/ serviciu...
Ruxandra
Mik spune:
Bonjour (ca buna dimineata nu pot spune) !
Azi e zi de treaba pe capul meu caci sunt acasa cu copiii.
Carmen si Zuzi aveti grija de voi si sper ca mizeriile astea mici legate de sarcina sa nu va chinuie.
Delia, baga biciul pe noi ! Fii ferma !
Daria si Ioana aveti fete foarte frumoase !
Zuzi ieri am urcat si coborit 5 etaje de 2 ori pe scara de serviciu si nu cred ca mi-a prins rau. Capul mi-a trecut.
Ruxandra, sunt putin mirata de meniurile scrise de tine caci cantitatile mi se par enorme. E dublu decit maninc eu intr-o zi !
Danezele (cu Tzuni cu tot) : rabdare !
Daria, pot sa-ti trimit PM sa te intreb de retete ?
Tzuni bine ai revenit ! Si cum, puiule, ai 4 joburi ? cind ai timp de ele ?
Ma pregatesc sufleteste sa o "comit" : le-am promis clatite la copii si voi minca si eu una cu ei.
Meniul de azi :
- cafea expresso si cereale cu lapte
- o jumatate de rosie umpluta cu ou. Cartof fiert cu salata de varza rosie. o mandarina
- o clatita
- salata de fasole boabe. brinza. fruct
Va pup pe toate !
Mik.
szivarvany spune:
Mik - da` poti sa ma intrebi orice si oriunde, daca io pot, ajut !!!
Sa te gandesti si la noi cand papi clatita aia buna 
Fetele, semnati condicaaa ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
nastad spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Nastad - nu se stie daca e bebelina sau bebic ? :-)
Pe 28 februarie mai facem o ecografie, o sa vedem atunci, SPER!
Doina
18+ si
Oana(03.04.2003)Album Oana