Nou stil de viatza (84)
Raspunsuri - Pagina 10
nastad spune:
quote:
Originally posted by justasmallkiss
Neatza fetele.Ce faceti voi?Eu sunt bagata in priza.Mi-am luat azi toata ziua la spalatoria blocului si m-am apucat sa spal tot ce prind...perdele,draperii,asternuturi,päturi,hainutze...E masina imensa,intra f mult in ea si le si usuca,asa ca profit.
Te-ai apucat de curatzenia de primavara?
Doina
18+ si
Oana(03.04.2003)Album Oana
nastad spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Buna!
Fetelor, ieri am crezut ca mor, asa de rau mi-a fost. Cumplit! Si pe sot l-a lovit o durere de masele, de n-a inchis un oki toata noaptea...stateam si ma gandeam: la Iustin n-am avut asa mari greturi.
Sper sa-mi fie bine azi si sa trec si de faza asta urata.
sa treaca gretzurile!Abia am scapat de gretzuri si o sa inceapa arsurile! Asta e , mergem inainte!
Doina
18+ si
nastad spune:
quote:
Originally posted by justasmallkiss
Pozici:http://pg.photos.yahoo.com/ph/justasmallkiss/album?.dir=/ce34
Doamne ...ce a crescut picea!
carliontzii ei ca tare e frumoasa!Doina
18+ si
Delidana spune:
Daria, m-a pus pe ginduri mesajul tau....hmmm, poate ar trebui sa stau cuminte in banca mea pina imi trece durerea de tot. Eu cum ma simt mai bine, cum imi vine sa merg la sala.![]()
Puskin, tine-te bine.
Vad ca deja ai inceput sa cauti sala...da si frica asta roade, nu?![]()
Mik, maninci cam putin sau mi se pare mie? Sau asta e asa ca sa compensezi cu clatita?
Doina, salutari si tie!
Carmen, pm va trebui sa mai astepte un pic, weekendul asta sper sa am mai mult timp ca am multe intrebari, sa stii.![]()
Meniul de azi:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de vaca
P; un sandvis cu tofu, salata
C: peste "aburit", citeva masline, brinza Feta si salata.
Intre mese: 2 mere, 1 portocala, 1 ceai verde cu miere.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
szivarvany spune:
Delidana - io zic sa mai astepti sau sa nu faci deloc exercitii ce-ti implica salele, merge sa pedalezi, zic io , dar nu abdomene. Zic io, da` nu`s medic.
Mik - ti-am trimis un mail ! Zi-mi daca e ok !
Nastad - sunt curioasaaa !!! Oricum conteaza sa fie bb sanatos si sa duci sarcina la capat cu bine
Da` sa ne zici :-)
Fetele, cucuiete, nu mai puneti link-uri cu pozici cu voi, cu familia, sa va vad si io !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
puskin spune:
Mik,
Se poate sa mananci tu prea putin...uite Delidana a spus ca ei i se pare putin
, deci cred ca depinde de fiecare si de cum este obisnuit sa manance.
Ruxandra
puskin spune:
Buna,
Am pus si eu cateva poze cu mine si sotul meu aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ruxi_g2004/my_photos.
Ruxandra
mephala30 spune:
Delia, trebe sa te grabesti cu pm, nu lasa pe week, ca maine-poimaine ajungem la fila 10 si trebe deschis subiect nou.
Mik, cu toate greturile, parca as manca o clatita. Dar las in perioada cand voi avea pofte. Acum mananc pentru ca trebuie. N-am inca nici o pofta.
Ce-ti mai fac odraslele? Cum se intelege fetita cu fratiorii ei?
Puskin, sunteti niste frumosi amandoi.
Olo, n-ai mai scris de ceva vreme. E totul ok?
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
sigrid26 spune:
Buna fetele,
Am trecut sa va zic ca urmatoarele zile nu o sa prea am timp de scris la subiect, vin prietenii nostri din Ro si tot o sa fiu la plimbare , promit sa fiu cuminte si luni sa vin la raport cu o veste buna.
Pana una alta am facut o prostioara , am mancat o inghetata Magnum(mini), da cum am mancat mai nimic azi si am curatat toata casa cer sa fiu iertata fara bice ,
pupici
Mamica de printesa
de 4 anisori
Mik spune:
Carmen, copilasii sunt bine, nebolnavi, veseli si pusi pe dracii. Cel mare si-a pus o masca de Teletubbies si halatul de baie al lui taica-su in spinare si ii sperie pe cei mici.
Puskin si Delidana eu cantitativ nu maninc mult, dar tot pun pe mine, nu se stie prin ce minune. Citeva kg in minus mi-ar prinde bine.
Daria am primit link-urile. Merci ! Ma voi manifesta cu Scufita Rosie la prima ocazie.
Puskin esti o frumoasa ! Mie mi-a placut teribil de pozele tale mireasa.
Am papat 2 clatite (si nu una) cu dulceata de zmeura si de capsuni. Ma simt plina si cu forte. Vreau bice Delidana !
Miine imi fac de cap caci trebuie sa maninc de prinz la restaurant ca avem un simpozion.
Mik.