Aspirante optimiste - 180

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada75 spune:

mai e cineva pe aici?

hei girls!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mada75, ti-am raspuns eu la sfarsitul capitolului trecut la Aspirante optimiste, vezi pe pagina 2:

"Mada, din pacate asta e starea lucrurilor, nu aveti de facut decat sa va adaptati la ea, de schimbat nu prea aveti cum... da, dr.biolog Matei este la Bucuresti, fetele iti vor spune unde s-o gasesti, dar dupa umila mea parere nu va face decat sa-ti confirme ceea ce au spus 3 laboratoare... Este bine ca sotul tau a acceptat aceasta solutie, IAD pt ca este singura solutie in cazul in care posibilitatile materiale sunt restranse. Cat despre faptul ca nu ai reusit din prima, nu-ti face probleme, inseminarea este ca un act sexual normal, adica procentul de reusita nu difera... Intr-adevar, la giulesti totul se face pe banda, ca sunt multe cupluri cu probleme, si la fiv e la fel (desi costa o gramada de bani). Dar iti spun eu ca inseminarea nu difera prea mult de clinicile private (ca procent de reusita) unde dai o caruta de bani... Eu zic sa perseverati pe calea asta, a IAD-urilor cateva luni si daca nu reusiti, atunci trebuie sa te investighezi tu mai bine, inseamna ca sunt ceva probleme si la tine... Multa bafta si tine-ne la curent!"

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Dragele mele am trecut sa va salut..pentru ca vesti nu am prea bune...am fost azi la control si pana la utmatorul control..adik 2 saptamani sunt pusa sub diagnostic de "eminenta de avort"...
Sper sa fie bine...mie tare frica pentru ca nu vreau sa patetsc ca la prima sarcna...sa de'a Domnu sa fie bine.

Va pup pe toate.

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mexxa imi pare tare rau.Doamne ajuta sa fie bine.Poate ai nevoie de tratament si repaus total.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

quote:
Initial creeata de Avalon

Lista aspirantelor optimiste care vor trece la mamici de... 2006:

Vreau si eu pe lista asta ... please ma numesc ancuta_stan pe forum si Ancuta - Elena in c.i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ce Dumnezeu se intampla? Gravidutele curg, dar si problemele curg.
Mexxa, ai grija de tine si de samburel.

Martha, da un semn, fetitza, sa stim ca esti bine. Daca mi-ai lasa un nr de tel pe PM, nu te-as mai zapaci atat aici. Io tin cu tine..ce sa fac?

Danyalo, trompitzele tale cum sunt?

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada75 spune:

multumesc mult avalon
nu stie nimeni nimic de timisoara-clinica BEGA-prof MUNTEANU????????????
liana30 stiai ca si la craiova face IAS dr VADUVA la cab lui?si cred ca mai fac si altii!!!!asa umbla vorba prin targ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Liana30 catre mada75
olteancoooooo daca iti activezi PM adica mesajul privat..iti zic mai multe,,,nu vreau sa fiu offff topic pe'aci...

fetele?????dragutzele?????aspirantele??????optimistele???/
olteanca va saluta si va

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mada75 mai trec si eu din cand in cand pe la "gura" targului..si mai aflu noutazi
io am fost la Munteanuuuu..iti zic tot ce vrei dar activeazati PM ca sa nu zapacim fetele pe'aci cu alte probleme...

mexxa acu vazui..iarta'ma ....io sunt alaturi de tine..ma rog din tot sufletul sa fie bine...si va fiii..stii tu cum zice drakuuu asa e..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Mexxa,scumpa noica sa fie bine!

Mergi la inceput