Aspirante optimiste - 180
Raspunsuri - Pagina 4
danyalo spune:
Anca Wish
Ce sa zic..
Am facut o HSG in 2003...care arata permeabilitate tubara bilaterala...solutia de contrast a intrat f. usor..nu am simtit nimic nici o durere..a fost floare la ureche...desi stiu ca unele fete au trecut prin chinuri mari.acu vad ca e la moda laparoscopia...desi...ok mie mi-e cam frica de operatie...
Dupa cum poate ai citit ...pb. mare e la sotz..si nu stiu cum o vom scoate la capat...dar stiu ca amnandoi ne dorim bb atat de mult incat o sa facem orice sacrificiu pt. a-l avea(exceptie fiv..si icsi...pt. ca e scump...e o loterie... si daca am avea mereu atatia bani sa incercam ar fi ok...dar cum traim in Ro.noway).O sa incercam IAD...dupa o serie de 6 IA...sper totusi sa reusim cu IA sau IAD..caci at. nush incotro ne vom indrepta..ADOPTIE?? e o idee!!!

Speranta moare ultima...
VB. lui T.calitatea nu cantitatea conteaza!!!ma rog..conteaza si cantitatea..ca daca nu e nimic...

mexxa spune:
Va ultumesc dn suflet pentru incurajarile voastre si pentru ca sunteti alaturi de mne.
Eu fac tot ce pot...acum sa fie voia Domnului,,,sper sa fie bine.
Va pup pe toate ca tare drag imi sunteti si aveti grja de voi.

http://community.webshots.com/user/mexxa
valentinag spune:
Ningeeeeee
macar de fericiri din astea marunte sa am si eu parte daca
ioc!
O zi supermeseriasa va doresc!
poze
tumpi spune:
Sorin, sot de Ancagogosar.Ancuta sa-ti traisca sotiorul si sa aveti o viata frumoasa.Petrecere frumoasa azi
Neata fetele, o zi buna va doresc.
ancaw,vale , fetele, intalneala ceva?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
danita spune:
salut gagici,
sunt si eu aspiranta si f optimista . ce sa spun am facut HSG si eram mai mult maorta decat vie. a doua zi am fcut histeroscopie si parca am fost zoombie;). a trecut ... acum iau dostinex si toate reactiile adverse de pe prospect le-am facut ! dar va trece si asta si vine el bb mult asteptat.
pupici
si o zi super!!
marinar spune:
Buna fetelor
Leditia, Andicu- merci pt raspunsuri. Nici eu nu cred ca pierderea sarcinii ar avea legatura cu faptul ca tocmai ai lasat pilulele, ca in acest caz nu ar mai spune dr ginecolog sa-i dai bataie imediat. Andicu ce inseamna SEU? Sa nu radeti de mine, dar cum sunt novice in domeniu, nu prea stiu ce si cum.
Vali- va doresc mult succes, sa fie bine si sa vi se implineqsca visul.
Mexxa- da dea Domnul sa fie bine. Sa fi cumintica.
pup toate fetele

marinar
lauricipani spune:
Buna dimineata frumoaselor!!!
Gogosarel, sa-ti traiasca berbantul si sa fie sanatos!!! La multi ani!
anca wish, tumpi, vale, liana, lachi si toate celelate va pupic frumos!!!
ieri am fost la controlul de rutina, cica sa vad daca am ovulat, si na belea ca am un chist de 33 mm pe ov drept! ma mai duc azi iar sa vada daca evolueaza sau....oricum ovulatie pana acum ioc! cred ca am cam belit'o!!!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
asi spune:
Gogosarel sa-ti traiasca sotiorul!
Si al meu e tot varsator.
Vorba lui Vale o zi supermeseriasa pentru toate optimistele!![]()
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
marinar spune:
mai fetelor am o problema . Help
De vreo 2 zile am o senzatie nasoala in zona aia, tot imi vine sa merg la toaleta si ma usturaaaaaaaaaa. Nu stiu cum reusesc sa rezolv una si sa dau de alta: am terminat cu analizelegineco- care sunt ok, am avut probleme cu maseaua; am terminat cu maseaua, acum asta. M-am saturat.
Ce credeti ca e? Poate sa fie si de la faptul ca am luat antibiotice cat am avut pr cu maseaua? sau o reactie alergica la pezervative- am facut-o cu prezervativ cat am luat antibiotice pt ca stiam ca scad eficienta pilulelor anti bb.
Dati-mi si mie un sfat. plsssssssss
pupici
marinar
lauricipani spune:
marinar, este posibil sa fie de la prezervativ. Si eu am facut alergie si am avut ceva probleme.
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici