Aspirante optimiste - 180
Raspunsuri - Pagina 2

Liana30 spune:
asi io pe tine
babutzooo imi fusa dor de tine...vaz ca te distrasi nu gluma
vale offff fatoooo nici nu scapasi bine de una ca dadusi de alta...sincer imi pare rau..
Avalon din pacate nu prea avusai mare lucru de facut ca grasu venii cu mana pe dansa..nici el nu mai vrea delea neg...asa ca am hotarat sa asteptam
"Nimic nu-i imposibil!"

asi spune:
quote:
Originally posted by danyalo
Asi
Chestia cu dereglarea nu e de neglijat.Ai luat ceva pastile (hormonale?)
Te intreb pt. ca astea mai dau dereglari...Chestia cu petele maronii inainte..nu e asa o tragedie...organismul nu e perfect..si nu cred ca asta e o problema..petele maronii cred ca sunt resturi de mucoasa uterina de la ciclul trecut care se elimina acum.Nush ce sa zic!!!Eu doar te incurajez!!!
Daca luam ceva nu imi faceam probleme dar eu din nov 2005 cand am terminat cu bu nu am luat nimic.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

marinar spune:
buna fetele
Am si eu o intrebare (sa nu dati )a incercat vre-o aspiranta sa faca bb imediat dupa ce a lasat pastilele antibb? Bine ideea era daca a si reusit......
Eu sunt la sfarsitul foliei si gata, de luna viitoare ii dam bataie. dr a spus ca nu tr sa fac nici o pauza, analizele sunt ok , asa ca....
Eram si eu curioasa- mai bine zis astept vesti bune
marinar

valentinag spune:
Fetele ce sa va zic....atata timp cat a luat trat naturist a fost mai bine,acum este realitatea,nus ce sa mai zic...Mi-a zis Matei ca tratamentele alopate care le-a luat iau facut mai mult rau,pentru ca el nu are problenme cu testosteronul,altele sunt cauzele pentru spermograma asta...o sa vedem ce zice si urologul....
dupa ce se duce la asta,cica sa venim din nou sa-i faca un test de selectie sa vada citi sunt viabili pentru o eventuala inseminare,o sa vad...
danyalo,14 mil pe ml ori 4 ml cat a avut acum inseamna cam 56 mil in total,dar din astia doar 20%sunt normali,si doar 14 la suta inainteaza din ei...restul sunt morti,cu modificari de cap,coada,etc...am sunat-o cu 1 zi inainte eu si am intrebat-o cand pot sa vin.
pup iu all
poze

asi spune:
Vale iti tin pumnii sa fie bine pentru tine si sotul tau!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

andicu spune:
Salutare.
Vale, imi pare rau de asemenea rezultat! poate,totusi, e vorba de o infectie, de-aia a iesit mai prost decat era inainte.
Vorbim cand vrei tu si despre ce vrei tu!
Marinar, acum vreo 2 ani am incercat si eu din prima, asa, dar nu s-a prins decat dupa vreo 6 luni, si atunci a fost SEU.Dar aia era din alte motive. Mie mi-a recomandat dr sa astept macar un CM sa treaca, altor fete li s-au recomandat 3 luni pauza pana la incercarile ptr bebe.
Liano,da cu testul ala in noi cand vrei tu,numai sa dai! ca tare mi-ar lace sa ne lovesti cu vreo II !
Si eu in asteptarea rushilor,azi ziua 27 a CM. Ar cam trebui s-apara, bine macar ca n-au venit iar la 25 de zile,ca ma !
Am repetat Chlamydia IgA la alt laborator,dar vestile de-abia pe miercurea viitoare;oricum,m-as mira sa fie rez. gresit de la Synevo am facut si Listeria, din proprie initiativa,ca nu mi l-a dat nimeni,dar mai bine stau eu linistita.
Andreea.Pozele mele

danyalo spune:
valentinag
Si noua ne-a zis de o proba de selectie..insa de obicei o sunam chiar in ziua cu pricina..insa vineri..am avun nesansa!!era in spital la inseminare.. acum ca ai scris m-am uitat si eu mai bine pe spermograma..noastra!!...
nr total ejaculat: 8,3 x mil cred?
mobili 5,7 x mil
progresivi 5,1 x mil
functionali 2,5 x mil
mobilitate 70 %
65% progresiva
viabilitate 70 %
31 % forme tipice
deci...nu mai stiu ce sa zic!!
te pricepi mai bine?
sanse...zic io cam mici...
noua ne-a zis sa ia in continuare ac. folic, bio-se- zn, si i-a dat pe 4 ian. cand am fost sa ia 2 sapt. clomifen...a zis sa incercam si cu asta...sunt tare curioasa ..mi-e frica sa nu dea inapoi si sa pierdem si ce cu greu am mai imbunatatit
offffffffffffffffffffffffff
eu sunt o fire f. optimista...dar si cand scap in butoi!!! nu ma mai scoti..si pe masura ce trece timpul....si ma propii de 30 ani(uite-acush vine august) ma deprim tot mai mult..
mai vb.

Leditia spune:
marinar,eu am ramas imediat dupa pilule,dar asta pt ca am vrut sa fac pauza..si-am ramas accidental..sa zic asa.Si daca am ramas,m-am bucurat si mi i-am dorit.Problema a fost ca am pierdut..insa,nu din cauza pilulelor..habar n-am cauza ce-i drept.Doar presupuneri..sigur nu stiu ce s-a intamplat..
Te pupic si bafta.

valentinag spune:
Dany,stati mai bine ca noi la valori,doar nr este mai mare la noi,dar degeaba....
Andicu trimit pm sa te intreb una alta
poze

mada75 spune:
pt liana30 de la mada75:apropos de lab bun din craiova eu ziceam de PANMED.sau nu mai este nici asta bun?salutare la toate fetele si va
pe toate.nu stiu daca ati citit povestea mea de aseara cu IAD la BUCURESTI la dr dracea si dr moisa si ce parere aveti despre ea dar eu as vrea sa va intreb daca a facut careva IA sau FIV la TIMISOARA la prof MUNTEANU si cum e acolo?