Detoxifierea organismului (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Hi hi hi .....
Teoretic eu mai am 2 zile de argila...nu stiu daca reusesc sa le mai fac, ca-mi astept "bucuria"....dar in cele 5 zile, vreau sa tin cura postata de daniela b, AIA CU 1,5 L apa in 10 minute...
Beau dimineata...si scap toata ziua de stresul cu bautul apa...

Astazi am stat putin pe net, si-am descoperit ca eu trebuie sa scad cafeaua de la aportul de lichide ( eu adunam, si mai bagam o cafea)...ca cica, este diuretica, si "dizloca" apa din organism....

Mergi la inceput

Da...iar bantui pe aici la ceas tarziu de seara...
Dupa cum preconizam, ieri a fost ultima zi de argila...astazi am baut doar 1 pahar de apa...iar de maine, 5 zile vreau sa incep : 1,5 l/ 10 minute...chit ca pe urma nu mai beau apa toata ziua...
...ma sustineti?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

eu te sustin, asa, prin vorbe
nu poate fi foarte greu chestia cu apa dimineata, bei o data si scapi de griji

parca tin minte ca apa trebuie lasata sa se incarce la soare cateva ore, inainte de a o bea...

Mergi la inceput

Esec...am reusit sa beau doar 2 pahare...parca inghiteam pietre....
Poate maine am mai multa bafta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Eu am baut o data fortat cateva paharele de plastic cu apa inainte de o eco si am ametit rau, se invartea tot cu mine....am inteles ca scade si tensiunea...Sper sa resesti pana la urma...un pahar in mai putin de 2 minute...sau hai, in 2 minute, ca e prima oara...daca la paharul 2 inghiteai pietre, la paharul 6 probabil o sa crezi ca bei otet
...ca dovada ca ce-i mult "strica" - filosofam si eu...

Vezi sa nu prinzi iar "drag" de apa dupa asta e socant pentru cineva care nu e obisnuit sa bea de fel...( asa eram si eu, acum toata ziua sunt cu sticla dupa mine prin casa fiindca stiu ca face bine) )Nu cred in chestia cu cafeaua, e in cantitate prea mica sa te lase fara lichid...si mai speli putin rinichii, care au mare nevoie de asa ceva...

Mergi la inceput

...NU AM INTELES NICIODATA CUM BEA LUMEA , APA PLATA...EU AM BAUT PRIMA DATA, acum 5 ani, dupa o operatie....am zis ca nu mai beau, cat traiesc...si uite ce-am ajuns sa fac...ca sa nu mai vorbesc, ca nu mai pot sa beau apa minerala carbogazoasa...ca am renuntat la caca-cola, de 2 ani...etc.
Doar cu ceaiul am ramas constanta...beau ceai doar cand "sunt pe moarte"...si am baut de 4 ori....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Sa inteleg ca n-ai reusit nici azi?
Eu nu pot sa sufar apa minerala...ma baloneaza si parca e acra...ma inteapa in stomac si ma umple de aer...
Ceaiuri doar verde si de iasomie imi plac...iar de galbenele e foarte bun in dureri de stomac sau de intestine...trece imediat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

eu nu inteleg cine poate bea tone de ceai. pe langa ca e de multe ori amar , parca as bea apa clocita!
apa plata pentru mine e absolut necesara, nu mai suport apa minerala, parca simt bulbucii aceia de aer in stomac o ora intreaga. cu atat mai putin sucurile, care au si gust de chimicale.
apa plata e cea mai buna bautura pentru mine. nu are gust, miros... miam-miam.

mai mult decat atat, in general prietenii mei spun ca nu pot bea apa plata decat rece. pfiiii, pai daca as bea-o rece as raci in doi timpi si trei miscari. eu o iau la temperatura camerei....

ileana, incearca sa iti cultivi gustul pentru apa plata. poate ca iti va fi greu o vreme, dar poate daca o iei treptat...
sau daca pt tine ceaiurile sunt "the thing", de ce nu bei in loc de apa, dimineata, ceai? un ceai mai putin concetrat, in functie de placerile/nevoile organismului tau, ca sa-ti taie din greata ...
sau pune cateva picaturi de lamaie? nu cred ca ar strica cateva picaturi de lamaie, laura zicea ca apa cu lamaie detoxifica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Eu iau spirulina de 2 ori pe zi cate 2 capsule.
Ileana, cum adica iti da dependenta spirulina?

De maine vreau sa ma apuc si de cura cu argila, ca mi-a adus-o mama si am asteptat perioada prielnica.
Sper ca n-au efecte intre ele, spirulina si argila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cum va spuneam m-am apucat de cura cu argila. Nu simt nici o modificare, e de-abia prima zi, insa vroiam sa va spun ca mi se pare tare scarboasa. Si imi scrasneste in dinti. O fi normal?
Sotul meu a incercat si el sa bea dar a renuntat, a zis ca prea are gust de pamant. Eu am cumparat-o pe cea de la Bocan. O fi aprobata de Ministerul sanatatii sau ne alegem cu cine stie ce?
Imi venira dubiile astea si-am zis ca poate mi le spulberati voi.

Mergi la inceput