Detoxifierea organismului (3)
Raspunsuri - Pagina 4
ileana spune:
Hi hi hi .....
Teoretic eu mai am 2 zile de argila...nu stiu daca reusesc sa le mai fac, ca-mi astept "bucuria"....dar in cele 5 zile, vreau sa tin cura postata de daniela b, AIA CU 1,5 L apa in 10 minute...
Beau dimineata...si scap toata ziua de stresul cu bautul apa...
Astazi am stat putin pe net, si-am descoperit ca eu trebuie sa scad cafeaua de la aportul de lichide ( eu adunam, si mai bagam o cafea)...ca cica, este diuretica, si "dizloca" apa din organism....
ileana spune:
Da...iar bantui pe aici la ceas tarziu de seara...
Dupa cum preconizam, ieri a fost ultima zi de argila...astazi am baut doar 1 pahar de apa...iar de maine, 5 zile vreau sa incep : 1,5 l/ 10 minute...chit ca pe urma nu mai beau apa toata ziua...
...ma sustineti?...
dpop spune:
eu te sustin, asa, prin vorbe ![]()
nu poate fi foarte greu chestia cu apa dimineata, bei o data si scapi de griji
parca tin minte ca apa trebuie lasata sa se incarce la soare cateva ore, inainte de a o bea...
ileana spune:
Esec...am reusit sa beau doar 2 pahare...parca inghiteam pietre....
Poate maine am mai multa bafta...
arinna spune:
Eu am baut o data fortat cateva paharele de plastic cu apa inainte de o eco si am ametit rau, se invartea tot cu mine....am inteles ca scade si tensiunea...Sper sa resesti pana la urma...un pahar in mai putin de 2 minute...sau hai, in 2 minute, ca e prima oara...daca la paharul 2 inghiteai pietre, la paharul 6 probabil o sa crezi ca bei otet
...ca dovada ca ce-i mult "strica" - filosofam si eu...
Vezi sa nu prinzi iar "drag" de apa dupa asta
e socant pentru cineva care nu e obisnuit sa bea de fel...( asa eram si eu, acum toata ziua sunt cu sticla dupa mine prin casa fiindca stiu ca face bine) )Nu cred in chestia cu cafeaua, e in cantitate prea mica sa te lase fara lichid...si mai speli putin rinichii, care au mare nevoie de asa ceva...
ileana spune:
...NU AM INTELES NICIODATA CUM BEA LUMEA , APA PLATA...EU AM BAUT PRIMA DATA, acum 5 ani, dupa o operatie....am zis ca nu mai beau, cat traiesc...si uite ce-am ajuns sa fac...ca sa nu mai vorbesc, ca nu mai pot sa beau apa minerala carbogazoasa...ca am renuntat la caca-cola, de 2 ani...etc.
Doar cu ceaiul am ramas constanta...beau ceai doar cand "sunt pe moarte"...si am baut de 4 ori....
arinna spune:
Sa inteleg ca n-ai reusit nici azi?![]()

Eu nu pot sa sufar apa minerala...ma baloneaza si parca e acra...ma inteapa in stomac si ma umple de aer...
Ceaiuri doar verde si de iasomie imi plac...iar de galbenele e foarte bun in dureri de stomac sau de intestine...trece imediat...
dpop spune:
eu nu inteleg cine poate bea tone de ceai. pe langa ca e de multe ori amar
, parca as bea apa clocita!
apa plata pentru mine e absolut necesara, nu mai suport apa minerala, parca simt bulbucii aceia de aer in stomac o ora intreaga. cu atat mai putin sucurile, care au si gust de chimicale.
apa plata e cea mai buna bautura pentru mine. nu are gust, miros... miam-miam.
mai mult decat atat, in general prietenii mei spun ca nu pot bea apa plata decat rece. pfiiii, pai daca as bea-o rece as raci in doi timpi si trei miscari. eu o iau la temperatura camerei....
ileana, incearca sa iti cultivi gustul pentru apa plata. poate ca iti va fi greu o vreme, dar poate daca o iei treptat...
sau daca pt tine ceaiurile sunt "the thing", de ce nu bei in loc de apa, dimineata, ceai? un ceai mai putin concetrat, in functie de placerile/nevoile organismului tau, ca sa-ti taie din greata ...
sau pune cateva picaturi de lamaie? nu cred ca ar strica cateva picaturi de lamaie, laura zicea ca apa cu lamaie detoxifica
crini spune:
Eu iau spirulina de 2 ori pe zi cate 2 capsule.
Ileana, cum adica iti da dependenta spirulina?
De maine vreau sa ma apuc si de cura cu argila, ca mi-a adus-o mama si am asteptat perioada prielnica.
Sper ca n-au efecte intre ele, spirulina si argila.
crini spune:
Cum va spuneam m-am apucat de cura cu argila. Nu simt nici o modificare, e de-abia prima zi, insa vroiam sa va spun ca mi se pare tare scarboasa. Si imi scrasneste in dinti. O fi normal?
Sotul meu a incercat si el sa bea dar a renuntat, a zis ca prea are gust de pamant. Eu am cumparat-o pe cea de la Bocan. O fi aprobata de Ministerul sanatatii sau ne alegem cu cine stie ce?
Imi venira dubiile astea si-am zis ca poate mi le spulberati voi.