Detoxifierea organismului (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus gagici,

Imi torn cenusa in cap...am fost plecata, si-n 3 zile am reusit sa beau 1 sticla de jumatate ...si aia de Fanta...vai mie.
De astazi ma "refortez"...

Crini, argila de la Bocan, este aprobata de MS.
Vezi ca-n cutie este o foaie, : Declaratie de nu stiu ce...pe care scrie.
De care ai?
Eu am roz/ movulie...depinde cum nimeream bolovanul...
Nu o sa simti nimic...eu am trecut 19 zile prin cura...abatere am avut 2 zile, dar tot nu vad ca ar fi facut ceva...ii dau si ei timp sa actioneze...
Vreau sa se fac 1 , si vreau sa fac si acele zile lunare....si pe urma vad eu....oricum ceva bun tot mi-a facut: am refuzat pe durata curei , sa iau orice medicament...si am avut dureri crunte de cap, dar macar nu m-am mai intoxicat cu medicamente....
Simti putin "nisip"pe dinti, dar te speli pe urma....

Eu o sa fac "cura de intretinere"si din motivul ca am vazut ca pot sa ma tin de cura, ceea ce inseamna ca beau cel putin 6 pahare de apa pe zi...3 cu argila si unul imediat dupa sa-mi duca gustul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Ileana, argila mea e roz.
Zi-mi si mie cum e treaba cu spirulina, ce fel de dependenta da?

Mergi la inceput

Servus,

DA, INSEAMNA CA ESTE CA ARGILA PE CARE O AM EU...POTI SA BEI LINISTITA.

Da, sa va mai spun una....
Astazi am mers la farmacie, ca nu mai aveam cosmeticale..eu am ten super gras, cu probleme...gassisem aici pe Form niste recomandari, am studiat prospect...in sfarsit.
La farmacie, faceau gratis DERMOANALIZA.( cu aparatul)...
Iesea cum esti si ce ai nevoie....
NU GLUMESC!
A crezut tipa ca i s-a stricat aparatul!!!
Tenul meu este deschidratat total!
Sunt recordul aparatului!
Tipa era faina, si m-am tot conversat cu ea....am ajuns si la tratamentul cu argila ( de care eu eram mandra si spuneam ca am reusit sa beau cel putin 1 l/ apa / zi timp de 20 zile)...si-mi zice ca : ARGILA ABSOARBE APA DIN ORGANISM...ceea ce inseamna ca m-am deshidratat si mai tare...
Oricum, mi-a daramat moralul total...ten total deshidratat, lipsit de fermitat, cu exces de sebum...doar glontul cu care ma impusc in cap sper sa nu fie rece...

Crini,
Mie spirulina mi-a dat dependenta...am suferit cu ani in urma o interventie chirurgicala total ratata si aiurea...care a dus la complicatii ( necunoscute).
Doar spirulina ma mai tinea pe linia de plutire...ajunsesem sa iau 5 cps./zi...cam jumatate de an...daca micsoram doza sau nu luam, era cumplit...aveam stari de agitatie,neliniste, imi lipsea ceva...dureri de cap si alte cele.
Un medic mi-a spus ca da dependenta...si ca asta era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mai fetelor..m-ati uimit!

Vreau sa va intreb si eu ceva: sunt fumatoare...da' inraita. Ar avea sens sa incerc o detoxifiere (chiar daca nu intentionez sa ma las fumat).

Si daca da, care?

Va pup pe toate

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Ser4vus,

Luat pragmatic, ajuta...eu nu prea sunt capabila sa spun cat ..si care cura, dar daca reusesti sa elimini mai multe toxine decat inhalezi...

Informare:
Gagici, dermoanaliza de vineri , "m-a lovit "de numa'...
Asa ca...ieri, am baut 1l de apa in 10 minute ( nu 1l si 1/2 cum a scris daniela b)..si pe urma am ajuns la 2 l de lichide, tota ziua ( masurate!).
Astazi am repetat schema...mai am de baut 2 cani de apa!
Maine am o zi grea...plec dimineata si o sa vin cand apuc...sper sa reusesc sa beau dimineata 1 l de apa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Fetelor, scuzati-ma ca ma bag, dar e o idee f rea sa beti prea multa apa in timp foarte scurt. Apa se bea incet, gura cu gura. Daca beti un litru dintr-o data, o sa faceti o burta de n-o sa mai stiti cum sa scapati de ea. Eu am facut o prostie vara asta: s-a postat pe forum o 'dieta' care zicea ca daca x zile la rand dimineata bei 2 litri (sau nu mai stiu cat, poate era mai putin...) apa pe stomacul gol, slabesti y kg.... ei, eu mi-am dilatat stomacul intr-un hal groaznic, si pe langa asta nici nu am slabit nimic. Sa nu cumva sa patiti si voi la fel.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Cautam pe google ceva de argila si am dat peste voi .
Am facut duminica noapte o criza de fiere (cred!) si ma intrebam daca argila asta e buna si la asta. Din ce am gasit pe net, s-ar parea ca e buna.

Eu am mai tinut aceste cure de 2 ori pana acum (in anii trecuti). La mine chiar a fost OK, n-aveam nici o boala, dar m-am simtit mult mai energica dupa cele 3 saptamani.
Mai clar a fost la sotul meu care a tinut si el cele 3 saptamani de argila - cu maaaaaaare chin! (ca nu-i buna, ca prea are gust de pamant, ca...) - si a reusit sa scape de niste dureri de stomac tare afurisite care il chinuiau aproape zilnic.

Eu una ma gandeam sa-i dau piticaniei niste argila, numa' ca nu prea stiu cum. Nu va bea ea "namolul" ala in veci...!

Ileana, la ce farmacie ai facut testul acela? Si eu vreau

Edit: Gasesc prin vreun plafar argila de la Bocan? Unde? Multam' frumos!

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetaim spune:

Cum fac rost de argila aceea de la Mircea Bican pentru mama mea ,va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetaim spune:

Cum pot sa fac rost si eu pt.mama mea de argila aceea de la Mircea Bocan si cit costa? Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Ami, uite linkul unde gasesti detalii despre argila si nenea Bocan
http://www.formula-as.ro/reviste_41666unadevarat-miracol-al-naturii:-argilamircea-bocan...-.html
nu stiu cat costa... poti sa afli daca suni la nr de pe sit, sau daca mai cauti prin postarile fetelor. bafta!

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput