Detoxifierea organismului (3)
Raspunsuri - Pagina 3
maria_N spune:
Crinia, nota 11 pentru vointa, serios, mi se pare mare lucru sa duci la capat un regim atat de complex. Felicitari! Cu oameni ca tine drept exemplu poate reusesc si eu intr-o buna zi sa ma moblizez si sa ma apuc de o cura mai completa. Nu de alta, dar fumatul, sedentarismul, stresul si poluarea isi pun amprenta asupra noastra oricata grija am avea noi de sanatate.
In alta ordine de idei, m-am mai uitat odata in carte si reteta de la curatarea limfelor este cu 200 ml de suc de portocale; poate e o eroare strecurata in editia pe care o am eu. Daca tu ai tinut deja cura respectiva cu 900 de ml cred ca nu e nici o problema, rau nu are cum sa faca.
Am gasit si reteta pentru eliminarea pietrelor din vezica biliara, este luata din Formula As si incercata de multi oameni; a probat-o cu succes si o prietena a mamei, asa ca eu una am incredere in ea. Si mare mareee avantaj, nu sunt necesare clismele! ![]()
ELIMINAREA PIETRELOR DIN VEZICA BILIARA (fara operatie si fara durere)
Band o cantitate de ulei proaspat (de masline sau de floarea-soarelui), vezica biliara incepe sa se contracte continuu pentru a arunca bila si pentru a digera uleiul baut. In felul acesta, tot ce este in vezica este fortat sa iasa pe canalul coledoc si sa se verse in duoden.
Se aplica in zona ficatului, din 15 in 15 minute, timp de doua ore, un prosop inmuiat in ceai de musetel, cat de fierbinte posibil. Apoi, tot in zona ficatului, din ora in ora, timp de doua ore, se aplica cate o mamaliga invelita intr-un prosop. Aceasta incalzire dilata canalul coledoc, ceea ce permite eliminarea pietrelor (de circa 20 mm) din vezica biliara, fara taiere, ci doar prin dilatare!
ATENTIE!
Este interzisa folosirea surselor de caldura de tipul caramizilor incalzite, sticle cu apa incalzita, perna electrica etc., deoarece aceasta caldura uscata strica celula hepatica!
Pentru a reusi, tratamentul trebuie executat intocmai, fiind interzisa inlocuirea produselor recomandate sau schimbarea timpilor indicati.
INGREDIENTE:
300 ml ulei de floarea-soarelui sau de masline se incalzesc la bain-marie. Se vor bea pe nerasuflate, la fiecare 15 minute, cate 100 ml din uleiul incalzit.
6 lamai proaspete, care se storc, iar zeama rezultata se va bea in trei reprize, dupa fiecare din cei 100 ml de ulei.
2 kg malai, din care se face cate o mamaliga la fiecara ora.
100 g musetel, din care se face infuzie intr-un litru de apa; se foloseste pentru a uda prosopul ce se aplica pe toata zona - bila, ficat (de la buric la coloana vertebrala).
o farfurie de gris cu lapte cald, care se mananca inainte de a bea uleiul.
o ceasca cu cafea neagra.
PROGRAM:
Ora 8.00: Se mananca o felie de paine prajita cu branza de vaci.
Orele 10.00-12.00: Se aplica pe zona bila-ficat, din 15 in 15 minute, timp de doua ore, un prosop inmuiat in ceai de musetel, cat de fierbinte posibil.
Ora 12.10: Se mananca o farfurie de gris cu lapte fierbinte.
Ora 12.15: Se pune pe ficat prima mamaliga fierbinte, invelita intr-un prosop, evitandu-se contactul cu pielea.
Ora 12.30: Se bea o ceasca cu 100 ml ulei incalzit la 37șC. Pentru a se putea inghiti intreaga cantitate de ulei, se va bea pe nerasuflate. Apoi, se bea imediat zeama de lamaie (obligatoriu de la cel putin o lamaie).
Ora 12.45: Se bea a doua ceasca cu 100 ml ulei, urmata de zeama de lamaie.
Ora 13.00: Se bea a treia ceasca cu 100 ml ulei, urmata de zeama de lamaie.
Ora 13.15: Se pune pe ficat a doua mamaliga fierbinte, invelita in prosop si se va tine o ora. Pentru eliminarea usoara si rapida a pietelor se sta la pat, cu partea dreapta acoperita (evitandu-se astfel racirea organului).
Ora 17.00: Obligatoriu se bea o ceasca de cafea neagra.
A doua zi:
Se bea lapte si ceai de musetel pentru a neutraliza excesul de bila;
Se elimina pietrele verzi de consistenta tare, se spala, se numara, se fotografiaza color.
OBSERVATIE IMPORTANTA: Acest tratament se poate repeta la circa trei ani, in caz ca apar dureri in partea dreapta. Aceste dureri de ficat semnaleaza existenta pietrelor (chiar daca nu rezulta de la raze, sau prin fotografiere, ele pot exista, caci pietrele - fiind din colesterol - nu sunt evidentiate de razele X decat daca au calciu) si de aceea trebuie eliminate prin aceasta metoda.
Ing. BOGDAN VICTOR - Str. Ion Berindei nr. 1, bl. S22, sc. 4, ap. 167, sector 2, Bucuresti, tel. 687.73.97
Crinia spune:
Laura imi pare rau ca te-am dezamagit, cu clisma, insa eu cred ca este un lucru necesar. La inceput si mie imi era greu cind auzeam de clizma, insa facindu-le si vazind ce iese, in timpul detoxifierii, crede-ma ca ele trebuie. Apoi chiar m-am deprins cu ele.
Loma cu parere de rau eu am facut toata procedura de detoxifiere acasa si de acolo si aveam procurata clisma. Este patrata in care incape 2 l de apa si are un zont lung.
Maria nu stiu ce sa-ti spun referitor la schema luata din Formula As. Eu cred ca e prea complicata, multe ai de facut pe parcursul zile, plus ca nu cred ca cineva ar bea cantitati asa mari de ulei. De fapt da, poate prima data, insa mai apoi nu cred.
Nu stiu de ce nuse folosesc clismele aici, insa eu cred ca ele isi fac o buna parte din curatirea organismului.
In general pe intestinul gros cu anii se depune un strat de (nu stiu cum sa denumesc).... care trebuie neaparat curatite.
Chiar cind faci sauna e de dorit de facut clisma inainte de sauna, deoarece in caz contrar la temperatura mare se dizolva si se absoarbe mizeria.
Eu cred ca curatirea intestinului gros e cea mai importanta etapa in curatirea organismului.
Am uitat sa mai spun ca in timpul detoxifierii pentru glanda tiroida (dupa cum va spuneam ca am avut probleme) fierbeam coaja verde de nuca si cu lichidul dat faceam gargare si puneam comprese in regiunea glandei tiroide pe noapte.
Procesul de detoxifiere a organismului am facut-o sub supravegherea si la recomandarea unui medic homeopat, care a folosit-o la mai multi pacienti.
Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
ileana spune:
Crinia, cat am citit....si mi-a stat pulsul!
Ai o vointa de fier.
Eu continui cu argila...nu reusesc sa-mi fac cote de lichide...am avut cateva zile saptamana asta in care am baut doar apa cu arlila, dar continui...
Deja am inceput sa caut imbunatatiri...inca nu gasesc, dar va tin "la curent".
dpop spune:
pe mine curele pe care le-au tinut fetele m-au lasat fara cuvinte ![]()
nu pot sa cre ca cineva poate face ATATEA...
v-ati luat concediu pt asta?
eu n-as reusi sa tin nici 20% din ce s-a descris aici.
desi as vrea sa profit de faptul ca sunt multe citrice si sa fac cura aia cu sucuri. e singura care mi se pare usor de tinut
enderbaby spune:
Salutare fetelor, as vrea si eu argila aia miraculoasa dar nu stiu de unde sa o comand, care imi poate da si mie un nr de tel?
Ileana, tu ai mers pana la capat cu argila?
Eu am un trai f nesanatos si un ulcer duodenal de vreo un an jumate care nu-mi da pace si as vrea sa incerc si argila asta. Pe net am gasit doar Argila Algo Bocan dar care e f ieftina comparativ cu ce-au scris fetele pe-aci. Asa ca va rog sa ma indrumati si pe mide in privinta asta
!
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph
ileana spune:
Cum sa fie ieftina, ma?
Este dintre cele scumpe...ieftine: Favisan, Aslavital...si altele...
Eu am comandat la Bocan, am avut o problema pana a ajuns...
Da incerc sa o duc pana la capat...sunt in ziua 16, si nu am avut abateri decat 2 zile ( cand am sarit peste argila de pranz) ...si nu-mi fac cota de lichide zilnic.
In rest, daca erai normala , ca digestie, ...o sa ai probleme...se traieste cu ele, dar sunt noi.
Inca nu a incetat constipatia, fetele mi-au zis ca dupa 10 zile, dar...continua.
Nu am renuntat nici la cafea....
Primele zile m-au durut crunt capul si picioarele...acum mai persista doar durerea de picioare...
Nu vad imbunatatiri, dar ce sa vad dupa 16 zile?
Continui...
O sa continui si urmatoarele luni, 10 zile /luna...
Ce a scris Crinia, mai sus, este peste puterile mele...
Dpop, tu zici de concediu...mai rau, daca as fi in concediu nici de trezit la o anumita ora sau de adunat prin casa nu as fi in stare, dar sa ma apuc de asa ceva...
enderbaby spune:
Scuze, dar m-am uitat aiurea la pret
! Intr-adevar nu e ieftina da pana la urma tu ai comandat-o de la numarul ala de telefon, adica mai e bun?![]()
Eu as vrea s-o incep si as vrea sa-l conving si pe iubitul meu, care e cam carnivor, dar sper sa nu-mi afecteze examenele de la scoala
.
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph
ileana spune:
La telefon...ala de pe net...suna de zici ca-i telefon cu manivela, dar raspunde cineva la el...
Ai voie carne, nici o problema...grasimi nu!