ce parfum
ce parfum folositi. eu nu ma prea pricep la firme asa ca iau daca-mi place cum miroase , indiferent de ce scrie pe ambalaj.
oare ce gasim in magazine sunt originale??
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
Raspunsuri
ange spune:
tomacica,am impresia ca fetele au "dezbatut" subiectul asta![]()
ai cautat in arhiva?!
eu nu-mi cumpar parfumuri la intamplare.Am 3 pe care le folosesc prin rotatie![]()
"Amarige", "Opium" si "organza".
Le folosesc de cand ma stiu si nu cred ca m-ar "prinde" altceva![]()
ana_maria222 spune:
Lacoste(e divin), Miracle(Lancome) si Ralph Laurent albastru.
Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....
hanako2004 spune:
inainte foloseam mai multe feluri de@parfum insa acum
ma-m oprit la CHANEL ....si cremele la fel mi se pare ca sunt cele mai de calitate acum folosesc CHANCE CHANEL este cel mai placut din toate

EMILY printesa noastra
poze

alessia105 spune:
Davidoff-Coolwater
pur si simplu ma inebuneste ..nu conteaza ca e barbatesc sau de dama..is nebuna dupa el 
...sincer din Ro nu am cumparat nicodata ( nu imi permiteam
) de aici cumpar mereu e si mai ieftin si stiu ca e si original![]()
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi
devylla spune:
da a mai fost un subiect dar raspuns si aici:deci:dolce&gabanna-blue light si Innsense ultramarina^givenchy
poze noi 
3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
Jocelyn spune:
devylla, in ce priveste primul parfum avem aceeasi preferinta. Al doilea preferat e Sensi de la Armani.
tomecica, eu prefer sa cumpar din duty free atunci cand am ocazia. Sunt si mai ieftine si sunt originale.
In ce magazine gasesti aici originale? Pai la Beauty Shop, la Ina center...
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
Criss75 spune:
Eu folosesc POEME si TRESOR de la Lancome
si EMPORIO de la ARMANI.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/album?.dir=7ba2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
michelle7 spune:
pentru ca vorbiti de "copiii" mei
ma bag si eu in seama. Eu nu am un parfum preferat dar sunt totusi unele la care revin. Ce am acum si evident le iubesc daca le-am cumparat sunt: Cerutti 1881, Dior J`Adore , Escada Magnetism, Gucci Rush, Gucci Envy, Salvatore Feragamo,. Doua parfumuri care mi-au placut in mod deosebit sunt Kenzo Le monde est beau si Thierry Mugler Angel pt barbati.
Parfumuri care nu sunt de nasul meu ( care mie imi put desi sunt apreciate de altii ) sunt Chanel 5, Opium , Dior Dune, Davidoff Cool water ( cel pt femei ca cel pt barbati mi se pare minunat) , Guerlain Shalimar.