ce parfum

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Eu folosesc J'adore, Poeme si Bulgari (cel maro...).

Cum iti dai seama daca este facut...hmmm. O prietena a carei sot tocmai a venit din Romania cu un parfum de la Duty-Free a descoperit ca era contrafacut.
In primul rand nu trebuie sa apara scris in chinezeste, araba sau mai stiu eu ce limba ciudata. Trebuie sa te uiti si unde scrie ca e facut, de ex. pe parfumelul meu J'adore e scris in franceza, la deschidere avea o sigla rotunda si apoi pe o parte scria "Made in France". Nici o alta traducere in alte limbi, nimic.
Prietena mea a mai spus si ca si-a dat seama dupa miros ca ceva era in neregula.

De regula e bine sa le iei din parfumerii mari, cunoscute sau din strainatate daca nu esti cunoscator si nu vrei sa arunci banii pe geam aiurea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

m-am hotarit la "Gucci eau de parfum by Gucci" FRAGRANCE NOTES - Vanilla Absolute, Heliotrope, Cistus, Orris, Thyme, Orange Blossom, Cumin, Musk....
Imi plac multe parfumuri dar cel care m-a dat pe spate a fost unul de la Van Cleef & Arpels care costa 11.000.000 lei vechi si pretul asta mi-a interzis sa-l cumpar. In schimb mi s-a parut cel mai grozav parfum din lume, merita fiecare banut daca as fi avut suma asta. Ramine pentru cind voi iesi la pensie si voi avea bani strinsi la ciorap!

mai multe despre parfumuri, cu descrierea lor gasiti la www.imaginationperfumery.com

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

eu am descoperit de vreo doua luni un parfum care ma face sa plutesc cand il port.Alien Thierry Mugler. e discret si totusi complex, simt ca ma reprezinta!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Eu sint adepta gamei Poison, Dior: Poison, Pure Poison, Hypnotic Poison (preferatul meu) , Tendre Poison.

De obicei "ma aprovizionez" cind trec prin duty-free-ul din Ferihegy Airport, Budapesta, unde sigur nu sint contrafacute si sint la preturi rezonabile.

Cum eu ma simt in fundul gol fara o picatura de parfum si daca ma duc pina la baie , am mare grija sa nu raman ""out of stock". Nu prea am incredere in ce gasesc in Bucuresti: m-ar ajuta sa stiu o sursa sigura.
Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Lolita Lempicka, Alchimie de Rochas, Very irresistible de Givenchy, Kenzo toate fara Jungle si Flower...

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Mie imi plac ... cele fresh... orice anotimp ar fii... pt mine nu gasesc altul potrivit...
Iar cel mai bine m-am impacat cu Davidoff-Coolwater... l-a mai mentionat cineva pe aici...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

mie imi place marca Guerlain :L instant, Champ Elyse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Daniela_b, super alegere , si mie imi place enorm Gucci Eau de Parfum II, mi-a placut mult L'Instant de la Guerlain, este un parfum remarcabil dar cam scump. In rest am folosit cu mare placere Truth de la Calvin Klein, Very Valentino, Gucci Envy, Miracle de la Lancome, J'Adore de la Dior, L'Esencia de Duende.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

COCO MADEMOISELLE - Chanel
FANTASY - Britney Spears
EUPHORIA - Calvin Klein

eva
Vezi stanci,cativa pescarusi,niste valuri si ai impresia ca ai inteles marea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana47 spune:

Cred ca parfumul e ca si o semnatura,te reprezinta.Asa ca fiecare alege ce ce-i place ce-l mai mult si se simte bine "purtîndu-l".
Personal prefer gama Bvlgari.Omnia de la ei e divin.

Mergi la inceput